Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 07. 2025. 08:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 21. 06. 2008. 00:48 

I ja se tome nadam :)
Robben, van Persie, Kuyt, van Nistelrooy, van der Saar, Sneijder... Igraju najljepsi fudbal, nema price... Bila bi steta da sad na kraju nesto zabrljaju.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 00:50 

ajd u kurac i nogomet i nesreću i pizde materine...ma...ne mogu cijelu utakmicu napravit akciju i opucati po golu pošteno i onda onakav krumpir u praktički nepostojećem vremenu...
a sad ko hoće uživat u tuđoj nesreći neka uživa ;-)

nego, jel ima kakvih nereda u mostaru il negdje drugdje, jel se razbijaju glave, jel se potežu boce, pištolji, kubure, sablje? :lol: :lol: :lol:

Last edited by Saiyajin on 21. 06. 2008. 00:51, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 00:50 

Addict wrote:
Dojite ga, komsije. Lagano.

puši pišu mali mišu :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 00:52 

:lol: :lol: :lol:

Sto se tice nereda, izgleda da je nesto malo i bilo u Mostaru, vidjet cemo sta ce nam Snake napisati. :)

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 00:53 

Bathory Aria wrote:
I ja se tome nadam :)
Robben, van Persie, Kuyt, van Nistelrooy, van der Saar, Sneijder... Igraju najljepsi fudbal, nema price... Bila bi steta da sad na kraju nesto zabrljaju.

moja prognoza je da će ih već sutra rusi poslati kući...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 00:54 
Moderator

haha svaka cast turcima-posteno fakat, nisu zakinuti.
nisam ni zakoga navijao, ne mogu organski ni jedne ni druge, al et jebat ih cekam sad italiju da odere guzove, spaniji, i holanidji i onda njemackoj u finalu :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 00:57 

ljudi moji, kakva italija, vrijeme je da i španjolska napravi nešto na velikom natjecanju, dakle, pobjede španjolske i rusije...al sam prognozer :roll: :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 01:10 

ma ni jedno ni drugo, premda najviše simpatiziram nizozemce, jednostavno imam neki filing uoči ovih utakmica..jučer sam prognozirao 3-1 za švabe i eto prošli, danas me bilo strah utakmice i nisam bio siguran u pobjedu i eto sranja...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 01:56 

bili su Hrvati bolji, sto jest jest, bar u regularnom vremenu, kasnije nisam gledao. vjerujem da su se ovi sto su pucali penale za HR sasrali... jebaji ga, ne pobjeduje uvijek bolji.

jos mi je Holandija, od ovih sto je ostalo, dobra i navijam za njiha, a ovo ostalo mi je sve sranje i ni za kog drugog necu navijat, jer su sranje.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 01:56 

Srdacan pozdrav svim ljubiteljima sahovnice sirom BiH... zdraavooo!!!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 01:59 

...samo ne kontam ove neke sto seru, pisu i govore za Turke u prisvojnom obliku - "mi"

pa jebo ga - nismo mi nikakvi Turci koji vam je!!?? I nismo "mi" pobjedili, nego su pobjedili Turci!!!!!!!!
A ako se neko osjeca Turcinom, nek ide u tursku pa nek tamo Turči-Kurči sa tim...

Sramota! (A onda je nekom ko krivo kad nas neprijatelji nazivaju Turcima... A samo idemo njima u korist sa ovim glupim ispadima)

Cak jos veca sramota bilo je za utakmicu BiH - TUrska, gdje je vecina Bosanaca umjesto za jedinu nam navijala za TUrsku... Pa stvarno nema nikakvog smisla...
Znaci za ove, il nek napuste zemlju, ili nek se vrate u skolu pa saznaju ko smo!

Sramotno da se kitimo tudjim epitetima (sto ti cijim se epitetima kitimo to i zele o dnas, da nam izbrisu narodnost), a zaboravljamo svoje... Nije ni cudo da nam se ovakve stvari desavaju, kad to i cinimo...

Moj favorit - Njemačka

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 02:06 

@nachTar - ma dobro, uvijek je bilo neukih papaka i glupana i uvijek ce i bit, stas... a u pravu si, svakako.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 02:49 

nachTar wrote:
...samo ne kontam ove neke sto seru, pisu i govore za Turke u prisvojnom obliku - "mi"

pa jebo ga - nismo mi nikakvi Turci koji vam je!!?? I nismo "mi" pobjedili, nego su pobjedili Turci!!!!!!!!
A ako se neko osjeca Turcinom, nek ide u tursku pa nek tamo Turči-Kurči sa tim...

Sramota! (A onda je nekom ko krivo kad nas neprijatelji nazivaju Turcima... A samo idemo njima u korist sa ovim glupim ispadima)

Cak jos veca sramota bilo je za utakmicu BiH - TUrska, gdje je vecina Bosanaca umjesto za jedinu nam navijala za TUrsku... Pa stvarno nema nikakvog smisla...
Znaci za ove, il nek napuste zemlju, ili nek se vrate u skolu pa saznaju ko smo!

Sramotno da se kitimo tudjim epitetima (sto ti cijim se epitetima kitimo to i zele o dnas, da nam izbrisu narodnost), a zaboravljamo svoje... Nije ni cudo da nam se ovakve stvari desavaju, kad to i cinimo...

Moj favorit - Njemačka

Sve ovo sto pricas stoji i vjeruj da me ne mozes poistovjetiti sa tim likovima. Postoje i neki drugi razlozi, bez seljakluka i nekog lutanja u vremenu i prostoru kakvo se moze vidjeti kod ovih balija sto masu turskim zastavama ne znajuci zasto.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 04:41 

Bolja momcad je ispala, nazalost.. no tako to cesto biva u nogometu, ekipa koja je tehnicki dobila tri utakmice i jednu nerijesila, ide kuci.. nevjerojatno je koliko Turci srece mogu imati, a trebali su i morali su biti rijeseni u 90 minuta s obzirom da su jedva dvije prilike skupili za to vrijeme, a mogli su primiti bar dva pogotka.. a o golu im da ne govorim.. jedan u tisucu..
Steta, velika velika steta.. no, momcima se nema sta prigovoriti, srcano su pristupili, casno se borili, i pokazali su da su jedna od najboljih reprezentacija starog kontinenta, pa smetalo to nekome ili ne..

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 10:03 
kao prvo jebem Boga jebem mu sav rod njegov tj.jebem Allaha jer da jedna ekipa na prvenstvu u 3 od 4 tekme daje go u zadnjoj minuti s tim da je svaki go bio i vise nego znacajan jer bez bilo kojeg od tih golova se ne bi plasirali dalje.ovaj zivot nije fer.jebo te ovakav Bog.i addict ,daosh umrijet jebali te turci i vehabije zajedno...odjednom..pa nek te poslije i prikolju.svi (cast izuzecima kojih je malo) bosanci koji su navijali za turcine su dokazali koliko su glupi.

PostPosted: 21. 06. 2008. 11:36 

Bathory Aria wrote:
:lol: :lol: :lol:

Sto se tice nereda, izgleda da je nesto malo i bilo u Mostaru, vidjet cemo sta ce nam Snake napisati. :)

nesto malo? :D
recimo da je staro velezovo na Belfast licilo :D
najcrnje, neredi nisu izbili zbog hrvata i muslimana, sto se ocekivalo, vec zbog 20ak usijanih glava ciji IQ zajedno ima manju vrijednost nego kolicina istih

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 11:51 
Moderator

hahaha, sinoc ovdje bilo ludilo po ovim kaficima na ciglanama, to odmah neko pucanje, sirene, deranje, papanluk mrtvi..hehehe
al je tekma dobro bila, pogotovo onaj finis :mrgreen:
mada jebat im mater--ITALIJA 8)
jebala vas holandija i spanija

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 12:55 

Archangel wrote:
Bolja momcad je ispala, nazalost.. no tako to cesto biva u nogometu, ekipa koja je tehnicki dobila tri utakmice i jednu nerijesila, ide kuci.. nevjerojatno je koliko Turci srece mogu imati, a trebali su i morali su biti rijeseni u 90 minuta s obzirom da su jedva dvije prilike skupili za to vrijeme, a mogli su primiti bar dva pogotka.. a o golu im da ne govorim.. jedan u tisucu..
Steta, velika velika steta.. no, momcima se nema sta prigovoriti, srcano su pristupili, casno se borili, i pokazali su da su jedna od najboljih reprezentacija starog kontinenta, pa smetalo to nekome ili ne..

QFT.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 13:43 

NecrodaemoN wrote:
haha svaka cast turcima-posteno fakat, nisu zakinuti.
nisam ni zakoga navijao, ne mogu organski ni jedne ni druge, al et jebat ih cekam sad italiju da odere guzove, spaniji, i holanidji i onda njemackoj u finalu :mrgreen:

takodjer.nisam ni za kog navijao...ali mije drago da su turci oderali one pedercine...hahaha,joj kako su se izgubili.utakmicu sam gledao u gradu 99% ljudi je navijalo za tursku kao da je bosna....zato kad budu igrali sa svabima bicu u kuci...svabi prvaci...hrvati nek se napuse...hahaha...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 13:49 

SODOM wrote:
kao prvo jebem Boga jebem mu sav rod njegov tj.jebem Allaha jer da jedna ekipa na prvenstvu u 3 od 4 tekme daje go u zadnjoj minuti s tim da je svaki go bio i vise nego znacajan jer bez bilo kojeg od tih golova se ne bi plasirali dalje.ovaj zivot nije fer.jebo te ovakav Bog.i addict ,daosh umrijet jebali te turci i vehabije zajedno...odjednom..pa nek te poslije i prikolju.svi (cast izuzecima kojih je malo) bosanci koji su navijali za turcine su dokazali koliko su glupi.

za koga da navijaju,majmune jedan glupi!?pa ja nista pederskije nisam vidio od hrvatske repke.zivcira me njihovo puhanje na hrt-u,a pogotvo na ftv-u...jaoooo koji kurac kad onaj sa binga pocen da se ssmjeska-te nase komsije ovo,te nnase komsije ono...hahaha...eto,pobijedise njemacku ali im se vrati.i tu si se ti naso da psujes allaha zbog neke pederorepke.ne volim ni jedne ni druge da se razumijemo(volim bosnu i njemacku)....ali daj ba,koji se ti kurac naso...sta imash covjeku govoriti da hoce umrijeti?pazi majmunluka,nemogu vjerovati.mna kraju krajeva,ti si za mene majmun sto navijas za hrvatsku...i da,tebe su jebali turci u 120 minutu...nejga bogomi nisu...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]