Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 07. 2025. 12:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 21. 06. 2008. 13:52 
Moderator

Kakva je ono priča da su dole u Mostaru napravili tursku zastavu dužine 105m?
I kao rekli neki građani Mostara: "Hrvati navijaju za Hrvatsku, Srbi za Srbiju a saće oni da vide kako se navija za drugu državu. Napravili smo tursku zastavu od 105m."
???

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 13:54 

furija wrote:
I kao rekli neki građani Mostara: "Hrvati navijaju za Hrvatsku, Srbi za Srbiju a saće oni da vide kako se navija za drugu državu. Napravili smo tursku zastavu od 105m."
???

mene je iznerviralo kad sam cuo raju-jos jedan penal za nas i gotovo!!!argrghhh jebem ti tursku i hrvatsku i fudbal!!!!

ma joooj ba...cekajte samo kad ballack,lahm i kompanija pokazu ko je ko!!!!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 13:56 

majko mila sta se sve jucer izdesava, jao kaosa i nereda...i kako su novine napuhale sve ovo pizda im materina kao da hoce da se mi vamo svi poubijamo, na kraju smo se samo međusobno pobili

Last edited by Azrael661 on 21. 06. 2008. 13:58, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 13:57 

Hedon wrote:
Njemacka nema sta, zna se

Samo bih da dodam, jebem majku onom retardiranom Bahi i ovim kurvama i onima koji ih dovedose na TV da one seru o fudbalu a ne znaju ni promjer fudbalskog terena (mozda sam fakat arogantan i primitivni majmun) :roll:

joj stari,svaka cast za taj komentar.nevjerovatno.pogotovo onaj sa binga...hahaha koje provale...nisi arogantan,boli te...ahahahah,ne znam da li mije smijesno,ali POSVETE 2O MINUTA HRVATSKIM NAVIJACIMA U MOSTARU KOJI SU GLEDALI UTAKMICU U KAFANI!!!I to protiv Njemacke,sto me posebno dovelo do ludila!!!!A jebo te sveeeeeeee!!!!Ako Njamcka ne osvoji fudbal je kurac...Holandija je tu,objektivno.

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 13:58 

furija wrote:
???

preseravanja i debilizam! Svim takvim ja jebem mater, bosancima koji su "svim srcem navijali za tursku bracu".. Jebla ih ta braca...

i onda se ko nesto bune sto hrvati navijaju za hrvatsku, srbi za srbiju, a zive u bosni...
oni naivjaju za turke, a hoce miran suzivot sa hrvatima.. koliko su samo primitivni, zasljepljeni i glupi da i ne shvataju...

A sta je najgore, takvi su kad je bila utakmica BiH-TUrska navijali za tursku bagru!

ovdje narod nikad nece doci do pameti i uvijek ce se traziti razlozi u sitnicama koji ce voditi ka novim sukobima, kao sto je i ovaj...
Naravno da je slobodna volja za kog ce neko navijati, ali navijati za tusku kao "njihovu" zemlju je bezobrazluk cisti!

ka dim cetnici i ustase kazu da su turci, oni se svim silama odupiru od toga, a sad pokazuju suprotno - samo se vidi koliko su takvi jadni!
i bas takvi, u hercegovini traze nekakav suzivot sa hrvatima, a pocinju provokacije na takav nacin. Kazem, navijaj z akog hoce,s al shvati da ni jedna ni druga repka nije TVOJA - nego TUDJA!!!!!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:00 

nachtar,stari moj...jebem ja mater svima onda koji navijaju i za tursku i za srbiju i za hrvatsku...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:01 

i zasto posvecujemo prostor ovako glupoj utakmici gdje su legla dva gola u 120 minutu...ne znam...na kraju krajeva nemamo nista sa tim zemljama....

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:02 

..da ispravim samog sebe: nisu to hrvati, nego hrvatstvom nafurani bosanski katolici ;)

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:03 

nachTar wrote:
..da ispravim samog sebe: nisu to hrvati, nego hrvatstvom nafurani bosanski katolici ;)

eh pa zato sami rekao ovom SODOM-u...sto se cudi kad neko navija za turke,pa on je ista karina sto navija za kuurbatsku!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:05 

Bogomilian wrote:
nachTar wrote:

eh pa zato sami rekao ovom SODOM-u...sto se cudi kad neko navija za turke,pa on je ista karina sto navija za kuurbatsku!

bosanski katolici nafurani hrvatstvom i bosanski muslimani nafuranim turskom - isto sranje.. i jedni i drugi zatupljeni!!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:05 

SODOM wrote:
kao prvo jebem Boga jebem mu sav rod njegov tj.jebem Allaha jer da jedna ekipa na prvenstvu u 3 od 4 tekme daje go u zadnjoj minuti s tim da je svaki go bio i vise nego znacajan jer bez bilo kojeg od tih golova se ne bi plasirali dalje.ovaj zivot nije fer.jebo te ovakav Bog.i addict ,daosh umrijet jebali te turci i vehabije zajedno...odjednom..pa nek te poslije i prikolju.svi (cast izuzecima kojih je malo) bosanci koji su navijali za turcine su dokazali koliko su glupi.

halo ba smalji dozivljaj i ne vrijeđaj, ko ti daj ta pravo da vrijeđas,koji vam je kurac, sta fali turcima, Allah pomaze dzaba ti sve :D
Pusti ove glumce, lafo svi glume kao ne vole Tursku ,a vidi samo sinoc , u domu je bila ludnica nema boljeg navijanja,na srecu sve sam to zabiljezio na mobilini.Hravti su papaci pogotovo ovi nasi.....

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:06 

nachTar wrote:
Bogomilian wrote:
nachTar wrote:

bosanski katolici nafurani hrvatstvom i bosanski muslimani nafuranim turskom - isto sranje.. i jedni i drugi zatupljeni!!

:D :D :D
a moRemo li navijati za Schwabe??? :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:07 
Moderator

hahaha, nedo nedo, ostre rijeci..ma jebat ih, sve nesto poturceno, a mostarce ne bih da komentiram ti su izgubljeni u vremenu i prostoru(mislim na hrvatske navijace)..
pogotovo sirom BOSNE hrvatski navijaci nakon izgubljene utakmice nasli praviti nerede, cuo sam da su negdje u uletili u stan i napali curu...bagra jebena, eo im sad nek se jebuz sami!
a pogotovo nemam komentar za ove majmune ovuda koji slave tursku pobjedu ko da je Bosna dobila jebote, to su sirene, dernjava, pucnjava...koji idiotizam...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:08 

nachTar wrote:
Bogomilian wrote:
nachTar wrote:

Sta ba ti pricas ne budi lud, za kod da navijam nego za turke, kad bosne nema.
Hoces rece da sam i ja nafurant, ma zaboli me kara..... :D :D

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:08 

Bogomilian wrote:
:D :D :D
a moRemo li navijati za Schwabe??? :mrgreen:

naravno :mrgreen:
..i da oderu Turke!!!

mogli smo navijati i za Turke il Hrvate iz razloga kako ko dozivljava i cijeni njihovu repku i njihov kvalitet, a ne tipa "ovi su moju za njih cu" ;)

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:11 

Pah stari moj...mi pametni ljudi cemo navijati za Njemacku...HEIL!!!Jeli tako???Al stvarno...prvenstvo mi je ispocetka bilo kar,ali pazi kako je postalo sve zanimljivo...Svabi ustaju kad su ih svi otpisali(hahah koji svi...)...ljudi Ballack ce biti najbiolji igrac prventsva!

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:12 

NecrodaemoN wrote:
hahaha, nedo nedo, ostre rijeci..ma jebat ih, sve nesto poturceno, a mostarce ne bih da komentiram ti su izgubljeni u vremenu i prostoru(mislim na hrvatske navijace)..
pogotovo sirom BOSNE hrvatski navijaci nakon izgubljene utakmice nasli praviti nerede, cuo sam da su negdje u uletili u stan i napali curu...bagra jebena, eo im sad nek se jebuz sami!
a pogotovo nemam komentar za ove majmune ovuda koji slave tursku pobjedu ko da je Bosna dobila jebote, to su sirene, dernjava, pucnjava...koji idiotizam...

Sta bi bilo da su hrvati dobili , ne bi mogo ziviti od njih pogotovo ovih NASIH lafo.Zato sam navijao za Tursku. :D
Da vidis ludnice po domu koje najivanje brate eejjj. :D

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:13 
Moderator

hahaha al meni je najsmjesnije sto za ovaj mec hrvata i turaka, sad svi krive sudiju, eh to je to, sad im sudija kriv sto je produzio minutu mec, sto ste slavili kojeg kurca :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:13 

e pa vidis to i jest...nevjerovatno je koliko se ti ljudi pushu...to me zivcira najvise...kaze ono:lijepo je biti hrvat,kad igra hrvtaska reprezentacija!ma sta koji kurac...
ha a bilo je komentara-kad budu igrali hrvati i turci pocece se maziti...haha...uozbiljili se u 120 minutu....

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2008. 14:14 

NecrodaemoN wrote:
hahaha al meni je najsmjesnije sto za ovaj mec hrvata i turaka, sad svi krive sudiju, eh to je to, sad im sudija kriv sto je produzio minutu mec, sto ste slavili kojeg kurca :lol: :lol:

jah!!!to stari...a kad je nas sudija zakino protiv spanije...ma koji kurac,mnije produzio vise...mislim da je regularno...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]