Pozdrav svima! Nastavljamo dalje! Projekt ''ISK TRASHMAGEDDON'' namijenjen promociju alternativnog/drugaÄijeg/underground/art/niskobudžetnog/trash filma nastavlja se u sarajevskoj Kinoteci i u julu!
Juli mjesec je posvećen nepoznatim slasherima. Svi dobro znamo da su osamdesete godine bile najplodnije tlo za slasher horror, ali kako su određeni filmovi tog žanra postali megapopularni (serijali Friday The 13th i Nightmare on Elm Street), dosta kvalitetnih filmova iz žanra nikad nije steklo ugled kakav zaslužuje, a neki od njih su stvorili pravi mali
cult following! Zato, po prvi put u Sarajevu, ekipa emisije ''Izvan Svake Kontrole'' Vam predstavlja Äetiri slashera koji NAPROSTO KIDAJU - zaÅ¡to i vi ne bi svjedoÄili julskom masakru?
SVE PROJEKCIJE POČINJU u 19:00 SVAKOG PETKA U JULU U SARAJEVSKOJ KINOTECI. ULAZ JE 1 KM. DUŽNI SMO NAPOMENUTI SVIJU DA NIJEDAN OD OVIH FILMOVA NEMA NI ENGLESKE NI BOSANSKE TITLOVE, DAKLE OSNOVNO POZNAVANJE VRIŠTANJA I KLANJA NA ENGLESKOM JE OBAVEZNO 
PROGRAM U JULU:
4.7. - MADMAN / LuÄ‘ak (1982)Reci tri puta usred Å¡ume Njegovo ime i zaÄas ćeÅ¡ se kupati u vlastitoj krvi. Oni su ga izgovorili triput. Madman Marz...Madman Marz...Madman Ma...ne pada mi na pamet!
11.7. - SLEEPAWAY CAMP (1983)Film sa ubjedljivo NAJJAÄŒIM raspletom svih vremena u domenu SLASHERA! OBAVEZNO!!!
18.7 - CHOPPING MALL / gROBNA kuća (1986)8 tinejdžera, robna kuća i 3 robota sa ubojitim instinktima. Treba li Vam više podataka?
25.7. - MANIACJedan od najzabranjenijih slashera, dio kolekcije UK Video Nasties. Film koji će vam smuÄiti život perverzijom i nasiljem. I warned you not to go out tonight...
DAKLE, KINOTEKA, SVAKI PETAK u 19:00, UPAD 1 KM...
NAOŠTRITE NOŽEVE ZA JULI!!!P.S. Zadivio sam sam sebe kako sam dobar plakat uradio