Striker wrote:
Hedon wrote:
JBG tako ti je to, vecina ljudi se moralo osisati zbog posla, tako ti je to, meni nisu dali da udjem u zgradu Federalnog ministarstva pravde zbog navodnog "neprikladnog" oblacenja tj kratkih pantola s obzirom da je vani bilo oko 35 stepeni, sta vise reci
to se i meni desilo hahaha
reko "to ti mene zajebavas?"

Jbg ja se posvadjo s tim likom, reko kako to treba da izgledam, kako to izgleda prikladno obucen ako mozes da mi kazes, on slijeze ramenima...
Inphect0r wrote:
bloodflood wrote:
Inphect0r wrote:
A u pm meni zena skrati pola kosa jebem ti pekaru!Mozda cu se sad morati skroz sisati zbog posla,ma jebem ti drzavu i kosu i sve,sad cu biti celav i rahat.
sta ces radit?
Nisam jos siguran,ako bude pod MUSS da se moram sisati onda cu morati,ako ne nastavicu je pustati dok ne bude ko prije jebi joj mater

Al zao bude,uspomene su to

Ne vjerujem da ce ti iko reci da se moras osisat, svi to tretiraju kao bilo bi pozeljno al sta? Ja jos ne znam za to pisano pravilo...Izuzev u slucaju drota ili zastitara iz bilo koje agencije, znam nekolicinu ljudi koji imaju dugu kosu i rade poslove s tim da im niko ne uslovljava, to obicno se nadju neki majmuni kojim to smeta i kojim se ne svidja taj imidz pa serendaju, ali jedna stvar ako se radi o nekoj adekvatnoj plati zasto ne i preci preko toga i odrezat kosu, kao sto rece jedan stariji metalac "kosa ne cini metalca"

mada ipak treba drzati do sebe jebo drzavu i pravila i one koji ih donose