Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 06. 2025. 19:54

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: !!onda?!..deep u zg
PostPosted: 07. 12. 2003. 15:08 

komentar?? kako vam je bilo??meni --strasno!!,mozda sam pesimist ,ali sumnjam da ce mi se opet zbit nesto slicno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 18:10 
Administrator

FENOMENALNO!!!
prostor, ozvucenje, organizacija sve je na nivou
oko 10.000 ljudi
jedina zamjerka je na setlistu jer su svirali 5-6 pjesama sa Bananas koje su pomalo dosadne

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 20:50 

užasno mi je žao što nisam išao :cry:
budu barem kakve slike s koncerta?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 21:45 

Trekkens

maideni su mi najbolji band, pa dok velim da su DP odradili bolji koncert, onda znate što to znači. meni je bilo bolje nek na mejdenima. definitivno.
sad što je dosadno, što nije, je diskutabilno. meni su bili genijalni. komunikacija s publikom na najvišem nivou. u početku koncerta smo držali wicked i ja se u 3. redu, kasnije sam s curom se povukao u 7, 8 red, wicked je napredovao u 1. red. slike su genijalne, u pripremi je web stranica sa slikama.
zamjerka se odnosi na rp-ofce iz bosne, s kojima se nikako nismo mogli složiti kuda idemo cugati, i onda kad napokon krenemo sfrentaju tramvaj i odu u drugi birc. sram vas bilo! mrsh!
ma bude još prilika. nadam se da budete više za akciju. jeb'ga... mi smo dosta pili.
uglavnom, dojam koncerta je 9/10.
p.s. bilo je par kretena u prvim redovima, surfera koji su ritali sve oko sebe i naguravali se bez reda i mlatili po drugima. jedan koji je non-stop surfao i udarao ljude je naletio na wickeda, koji ga je bacio dolje i udarao s nogama par sekundi u glavu vrat i tak... malo nam je wicked izgubio žifce. inače okej. smirili su se tu i tamo takda se dalo i u miru skakati - tko je mogao.

ma zakon!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 22:20 
Administrator

uh... evo me.. vrat me jebeno boli... koncert je bio za 10.. mogu reci da sam se vise iskako nego na maidenima, ali opet mi je za ruticu bilo bolje na maidenima...
zamjerka: previse staraca, ne sviranje niti jedne balade (osim lazy), a recimo soldier of fortune, when a blind man cries, mistreated, nisu svirali.. fuck.. sa bannanasa bih ja sviro silver tongue i onu vrhunsku instrumentalu contact lost... meni je najjaci u deep purplu bio steve morse..
meni je citav dan juce bio odlican... kitz jebiga imali smo dogovor sa anom(rodicom jednog naseg jarana) da idemo cugat u KSET. (pivo 0,5 l po cijeni od 5 kuna, pa gdje to ima :shock: )
hvala guitargirl koja je bila sa nama...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 22:40 

rock wrote:
previse staraca, ne sviranje niti jedne balade (osim lazy), a recimo soldier of fortune, when a blind man cries, mistreated, nisu svirali.. ..

a moras skontat i te starije .ima ljudi koji to slusaju od prije nego smo se mi rodili,a da im je ovo prva prilika poc na koncert.....od balada mi je falila mistreated ..drugo je sve bilo..uf..i morse.a i glover

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 22:45 

rock wrote:
uh... evo me.. vrat me jebeno boli... koncert je bio za 10.. mogu reci da sam se vise iskako nego na maidenima, ali opet mi je za ruticu bilo bolje na maidenima...

i mene boli dosta toga :)
koncert stvarno zakon. a
Quote:
zamjerka: previse staraca, ne sviranje niti jedne balade (osim lazy), a recimo soldier of fortune, when a blind man cries, mistreated, nisu svirali.. fuck.. sa bannanasa bih ja sviro silver tongue i onu vrhunsku instrumentalu contact lost... meni je najjaci u deep purplu bio steve morse..

staraca je bilo jako malo u prvim redovima, ne znam gdje ste vi stajali, ali činjenica je da su starci prvi počeli to slušati prije 35 godina, i zakon je da su došli, pogotovo dok vidiš oca i sina, majku i kćer...
i meni je šteta da nisu svirali neke pjesme, al jeb'ga, ne mogu svakome pogoditi. morse je ZAKOOOOOOON! inače ovaj don airey me impresionirao. iako je lord bog klavijatura, airey je fenomenalno odradio posao. i zbacao pola odjeće i svega u publiku :)
Quote:
meni je citav dan juce bio odlican... kitz jebiga imali smo dogovor sa anom(rodicom jednog naseg jarana) da idemo cugat u KSET. (pivo 0,5 l po cijeni od 5 kuna, pa gdje to ima :shock: )
hvala guitargirl koja je bila sa nama...

nema veze. nadam se da bude još prilika. vi ste još mladi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 22:57 

Koncert je bio i više nego odličan. Meni bolji od Maidena,definitivno.. U početku u 3 redu,kasnije u prvom,na metar od Gilliana,ludnica! Imao fotic,slike uskoro. Na svirku nemam nekih zamjerki,playlista je bila s mozda puno stvari s Bananasa,ali ljudi to je Bananas Tour,tako da normalno da sviraju te stvari...ja sam se na Black Night odvalio maksimalno,a ona solaza na bas gitari me ubila u pojam...Brr..Dok se sjetim :D ...
Jedine zamjerke su na to sto se nismo mogli dogovoriti s rp-ovcima kud idemo cugati,to mi jako zao,ali moramo se naci negdje,mislim nije bila fora...
I jedino sranje bio kreten s kojim sam se ja zakacio kad me htio doslovno baciti na pod da dodje u prvi red,ali jebes idiota,pustio ga naprijed,mozda zbog toga nisam dobio trzalicu ili slicno,stupid...
Uglavnom,opsirnije na stranicama koje cemo skrpati Kitz i ja kroz koji dan...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 23:09 
Administrator

jebiga nacem se nekad.. ihti i ja smo bili tacno na sredini, nekih 25 metara max od bine... a airey je kralj.. kada je imo onaj svoj solo.. uh.. :shock: a ja sam se najezio kada je glover kreno na basu...
najjaca pjesmi meni je, a na toj sam se najvise i odvalio, bila perfect strangers.. jebiga, ono volim pjesmu... jebote, ali kad je krenula strange kind of woman.. tu pjesmu znam skoro napamet, i poceo sam skakati cim je gillan najavljivo je.. (ono odd woman i slicno)... space truckin' je takodjer unistio.. a smoke i black night necu ni govoriti...

kada smo se vracali jebeni hrvatski carinici su mene i jos dvojicu izveli i pretresi skoro do gola.. fuck... u 4 ujutro, zima sve kosti ledi... majku li im..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 23:11 

istina, glover je s bassom me - ma nema riječi - genijalno... i meni je perfect strangers bila najbolja - isto je jaaaako volim. ma sve je bilo zakon

ne znam zašto su vas hrvatski carinici pretresali, pa napuštali ste hrvatsku- neki idijoti ili pederi ili oboje :) ma jeb'ga...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2003. 23:35 

:cry: :cry: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 12. 2003. 02:42 

ljudi i meni je vrat sjeban skroz.Samo bilo je zaista fenomenalno,cijela atmosfera i to.........nezaboravno!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 12. 2003. 11:13 

Jooooooooj, JA VAM ZAVIDIM!!! :twisted: Stavite bar slike :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 12. 2003. 18:40 

Bathory Aria wrote:
Jooooooooj, JA VAM ZAVIDIM!!! :twisted: Stavite bar slike :cry:
yes, please... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 12. 2003. 21:32 

Inphect0r-Torment wrote:
ljudi i meni je vrat sjeban !
danas sam na faxu srela par poznatih faca nagnutih na jednu stranu..neka isplatilo se :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 12. 2003. 22:45 
Administrator

Z I N C K wrote:
Inphect0r-Torment wrote:
ljudi i meni je vrat sjeban !
danas sam na faxu srela par poznatih faca nagnutih na jednu stranu..neka isplatilo se :D :D

jojj mene je tek danas popustilo.. moro sam spavati na niskom jastuku.. jojj.. a ne znam.. mi nismo slikali.. valjda je kitz sliko.. a kitz.. zenski carinik nas je zautavio i naredio pretres..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 12. 2003. 00:44 

rock wrote:
valjda je kitz sliko.. a kitz.. zenski carinik nas je zautavio i naredio pretres..

imamo sto slika, osiguran prostor na netu i slaže se sustav za prikaz slika s komentiranjem

p.s. ženski carinik je bila pedofilka - očito ste joj ste svidjeli. mogli ste ševiti da ste znali što traži od vas... ah mladi ste još... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 12. 2003. 12:39 

ihti wrote:
oko 10.000 ljudi

samo :D
u bg-u 25000

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 12. 2003. 20:05 

Sixth Demon wrote:
ihti wrote:
oko 10.000 ljudi

u bg-u 25000

ne zaboravi da vas samo u užoj srbiji ima duplo više nego nas u cijeloj hrvatskoj!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 12. 2003. 13:31 

Kitz Telagas wrote:
Sixth Demon wrote:
ihti wrote:
oko 10.000 ljudi

u bg-u 25000

ne zaboravi da vas samo u užoj srbiji ima duplo više nego nas u cijeloj hrvatskoj!
da ali opet 25000 :D :D :D :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]