Morgoth1 wrote:
Meni kao zakletom old skul thrasheru je stvarno zao da mi uBosni nemamo ni jedan thrash band...ne znam sto je Tuzla izvor death metala (sto nije lose) al zar nemamo tako frisku istoriju da bi mogli imati na stotine thrash bendova barem sto se lirike tice (skorija proslost , socijalni polozaj drustva , politika)....Bosanski bendovi imaju toliko toga reci o trenutnom stanju u drzavi ko ni jedna zemlja na svjetu u ovom trenutku (osim mozda Amerike).....neki kazu ne mozes uspjet ako ne zivis u Americi il ne pjevas na engleskom....nije tacno.....ja sam toliko podjelio cd-ova od Agonize i Toxic u Americi i nisam do sad cuo ni jednu negastivnu kritiku....sto znaci da sviramo kvalitetan metal iako smo iz relativno male metal zemlje....e sad sto je Bosna death metal fenomen ja za to nemam blage...i ne kontam sto nemamo thrash il heavy bendove osim sto imamo Emira koji na neki nacin promovise nasu zemlju (njegov cd kome god sam dao od Amera su odusevljeni i podigo sam im interesovanje za nasu zemlju i nasu metal scenu)
Imamo mi sta reci ali nema USLOVA niti neko ima namjeru da ih i minimalno pruzi...