Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 21:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: One Day As A Lion
PostPosted: 22. 07. 2008. 14:33 

One Day As A Lion is a band consisting of Rage Against the Machine front man Zack de la Rocha and former The Mars Volta drummer Jon Theodore. The group combines rock drumming, electro keyboards, and hip-hop vocals. De La Rocha will be playing keyboards as well as providing vocals with Theodore on the drums for their self-titled EP.

znaci nakon nekih 8 godina nesto novo od zeka napokon!!! sasluso sam ep ni malo razdocaran covjek se opet potvrdio kao majstor, sto se tice muzike u pitanju su neke tipovi matrica tj bitova kazu neka fuzija led zepelina i dr drea mene najvise posjecaju na neki el p-ijev zvuk al kako god odlicno su se uklopili! svim fanovima ratm-a i samog zeka ovo je must have!ep je naravno vec na netu pa ga nije tesko nac

ps ako sam pogrijesio sta u vezi teme i podforuma gdje sam je stavio nek odgovorni ntervenisu :)

Profile  

Post subject: Re: One day as a lyon
PostPosted: 01. 08. 2008. 09:22 
Moderator

Odličan EP - malo sirovo zvuči, malo i prljavo. Ali dobro ne možeš ni očekivati nešto kao Centre of The Storm jebiga. Moram još par puta preslušati, i to čisto zbog teksta.

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2008. 06:07 

Napokon nadjoh i ovu temu...kao veliki obozavatelj RATM ovo mi je sjelo pravo....skoro na radiju pustise Bulls On Parsde i onde Wild International i ono ja kontam ovo jest Zak al nisam znao da su RATM snimili ista novo (znam da su na nekoj reunited turneji) a vec sam cito o ovome projektu al nisam bio upoznat s time i pjesma me je razvalila..odlican text i neobicna muzika i citav album ili EP sta je vec (od 5 pjesama :mrgreen: ) haos...RATM sviraju ovde 3eg septembra uz proteste protiv republikanske skupstine i nadam se da cu uspjeti to pogledat il makar otic demonstrirat ako nista :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 15:29 

Morgoth1 wrote:
Napokon nadjoh i ovu temu...kao veliki obozavatelj RATM ovo mi je sjelo pravo....skoro na radiju pustise Bulls On Parsde i onde Wild International i ono ja kontam ovo jest Zak al nisam znao da su RATM snimili ista novo (znam da su na nekoj reunited turneji) a vec sam cito o ovome projektu al nisam bio upoznat s time i pjesma me je razvalila..odlican text i neobicna muzika i citav album ili EP sta je vec (od 5 pjesama :mrgreen: ) haos...RATM sviraju ovde 3eg septembra uz proteste protiv republikanske skupstine i nadam se da cu uspjeti to pogledat il makar otic demonstrirat ako nista :mrgreen:

u lucky bastard :evil: :cry:

kako god citam zeka intervju neki najfriskiji kaze na jesen full lenght album + skoopljaju i bend da pocnu radit i svirke e pa to se ceka!

i btw kaze da je stanje u ratm-u bolje nego ikad al vjerovatno nista od novij uredaka muzickih...jbg

Profile  

PostPosted: 04. 09. 2008. 06:08 

Jebi ga veceras su svirali al nisam uspio otic na koncert jer je karta jebeno skupa...noc prije su bili ovde na demonstracijama i htjeli su odrzat fre koncert al im murija nije dozvolila jer nisu se "najavili" i nisu imali dozvolu al Zak malo srao preko megafona LOL

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]