Quote:
Ženske oznake:
-Bijele cipele špicoke
sa crnom petom obavezno! eeww

neg...
frenÄ manikura. nisam mislila da postoji Å¡ta odvratnije od toga, dok istu nisam vidjela na nožnim prstima. tojest noktima. odvratno. seljaÄki. i bilokakva vrsta onog GELA na noktima koji puste da izraste i ona ona grba na noktu : (( fuj. akoÅ¡ već to radit, onda i održavaj pobogu.
(da, ja ljudima u tramvaju i busu gledam u stopala. imam abnormalno duge nožne prste pa gledam jel ima ko gori od mene i onda likujem

)
fenomen koji se ponavlja i ponavlja - svijetloplavo sjenilo na oÄima. baÅ¡ seljaÄko svijetloplavo. ono koje djeluje jeftino. Äak ne ko da je iz barbie kompleta...neg kraj kase u supermarketu(nisam snob, al treba ipak malo pazit Å¡ta se stavlja na lice...pogotovo oÄi)

koriste ga curice od 12 do 16 godina. obiÄno u kombinaciji sa pun kurac fasade. obiÄno u Äetri-pet popodne.
ne samo Å¡to je odvratno i NEZDRAVO, jedina isprika za tolko jaku Å¡minku u Äetri-pet popodne je ako se vraćaÅ¡ sa tuluma koji je poÄeo proÅ¡lu veÄer. a i tad imaÅ¡ sunÄane naoÄale na nosu. (to uvijek u torbi treba imat, nikad ne znaÅ¡ Ä‘eÅ¡ zavrÅ¡it i kaćeÅ¡ se vraćat

)
-trenirka, patike i ispod najlonke..FUJ.
-dopiÄnjak i dekolte do pupka...i ja volim vidjet dobru sisu il nogu, ali...ili jedno il drugo. kace oboje pokazuje totalna je krlja : (
na muškarcima
-zlatna naušnica u uhu
-trifrtaljke (bleeurggh)
-kile gela ter ostalijeh produkatai(mamina krema, sapun, šećer+voda) u kosi koji formiraju bilo koju frizuru osim mohawka
mohawk <3 <3 <3 <3 <^3
i tak. malo mi je dosadno.