Nameless wrote:
Nikakva izvala, moje misljenje, bed suvisan, meni i dosadni. Mozda jesu imali utjecaja, tj. jesu sigurno, svejedno su mi sranje, zato su mi i suvisni. Ne mozes mi rec, Cile, da jedan Opressor il Terrorizer mogu prismrdit onome sta su jedan Possesed, Death ili MA radili i utjecaj kakav su imali na kasnije bendove. Daj ba lol, to vi bogujete jer ste zakleti deatheri, inace vjeruj da ije tako. Gotovo!
A DB sviraju old school, bend je noviji, mislim mladji od '95(sto iskreno nisam znao al eto, sad znam

), svejedno to rade. Isto ko sto jedan Municipal Waste svira genijalan old school thrash/crossover a evo imaju dva albuma, postoje nekad od novog milenija, sta oces mi rec da nisu old skul? Daj ba...jarane...
1. sam si sebi odgovorio. kontradiktoran si.
- sinister, asphyx, baphomet su bendovi koji sviraju prejeben old skul dm. mozda se nisi dovoljno nasluso, pa zato imas takvo misljenje... dalje, svi ti bendovi su jedni od zacetnika (pogledaj kada su bendovi nastali, kada su izdali sta, a i preleti po citavoj diskografiji, ne samo zadnja 2 albuma), pogotovo prva 2. o uticajima necu previse, ali svakako da su imali vise, nego 1 ofirni death breath ili municipal waste (wtf?! smijesno), koji su tebi zakon i onda njih svrstavas kao u old skul, a ova 3 ne...

- "Cross the Styx", "Diabolical Summoning", "Inheritors of the Dead", "The Rack", "World Downfall"...jedni od najboljih old skul DM albuma...bukvalno klasici. ali jebiga, fakat, ne da mi se vise objasnjavat...
2. za opressor nisam nista reko...