Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 14:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 70 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Old school
PostPosted: 16. 08. 2008. 19:24 

Pridruzujem se na to da jedan World Downfall ne moze bit suvisan. Ccc :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 16. 08. 2008. 19:53 

Addi wrote:
u ove malo nize, ko oppressor, al koji su ipak old school za ne zaboravit, broken hope.

eee jes, dobro si, beton su, mada vise brutala, al su beton ;-)

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 01:27 

IZUDARAGA wrote:
Addi wrote:
u ove malo nize, ko oppressor, al koji su ipak old school za ne zaboravit, broken hope.

eee jes, dobro si, beton su, mada vise brutala, al su beton ;-)

ha sta, i suffo je brutala, al je to sve old school.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 01:28 

Nameless wrote:
Death Breath treba tu, naravno!

po starosti sam mislio. inspiraciji kasnijih narastaja. tako je bar keno postavio temu.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 01:29 

Nameless wrote:
Jarane to vama moze biti, meni su suvisni, jer ne mogu ni prismrdit ostalim nabrojanim bendovima, bar ne po mom misljenju i ukusu.

Suvisni, da. Kraj.

ok je to. i super je sto ti imas misljenje, ali ipak je to izvala jarane (nista licno ;-) ). objektivno, ti bendovi su mrtvi ol' skul, a i kao bendovi su odlicni...da sad ne serem dalje... na stranu sto ih ja pravo gotivim, a tebi su "suvisni"... btw, death breath je recimo bend koji je mrtvi prosjek i nema sta da trazi ovde :lol: .

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 01:30 

Addi wrote:
nije entombed i morgoth zaboravljen, citaj nesreco, dodaji jos :lol:

jebiga, fakat cu morat do ocnog...

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 01:32 

bloodflood wrote:
Nameless wrote:
Jarane to vama moze biti, meni su suvisni, jer ne mogu ni prismrdit ostalim nabrojanim bendovima, bar ne po mom misljenju i ukusu.

Suvisni, da. Kraj.

ok je to. i super je sto ti imas misljenje, ali ipak je to izvala jarane (nista licno ;-) ). objektivno, ti bendovi su mrtvi ol' skul, a i kao bendovi su odlicni...da sad ne serem dalje... na stranu sto ih ja pravo gotivim, a tebi su "suvisni"... btw, death breath je recimo bend koji je mrtvi prosjek i nema sta da trazi ovde :lol: .

ma death breath je zakon, al djaba, kad je nov bend, ne moze u old skul do 95, kako je postavljena tema. oni su inspirisani ovakvim bendovima o kojima se ovdje radi, nisu oni bili inspiracija.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 01:38 

ma dosada....jebes to.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 01:40 

ne znam, al mislim da nije bilo brutal truth-a. rsko mi gledat nazad sad al eto nek se nadju :-) i pungent stench, jes da nije to ta slava ko pojedini navedeni al eto...

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 01:44 

ouh i repulsion - horrified.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 14:48 
Moderator

Nikakva izvala, moje misljenje, bed suvisan, meni i dosadni. Mozda jesu imali utjecaja, tj. jesu sigurno, svejedno su mi sranje, zato su mi i suvisni. Ne mozes mi rec, Cile, da jedan Opressor il Terrorizer mogu prismrdit onome sta su jedan Possesed, Death ili MA radili i utjecaj kakav su imali na kasnije bendove. Daj ba lol, to vi bogujete jer ste zakleti deatheri, inace vjeruj da ije tako. Gotovo!

A DB sviraju old school, bend je noviji, mislim mladji od '95(sto iskreno nisam znao al eto, sad znam :razz: ), svejedno to rade. Isto ko sto jedan Municipal Waste svira genijalan old school thrash/crossover a evo imaju dva albuma, postoje nekad od novog milenija, sta oces mi rec da nisu old skul? Daj ba...jarane...

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 14:48 
Moderator

Nikakva izvala, moje misljenje, bed suvisan, meni i dosadni. Mozda jesu imali utjecaja, tj. jesu sigurno, svejedno su mi sranje, zato su mi i suvisni. Ne mozes mi rec, Cile, da jedan Opressor il Terrorizer mogu prismrdit onome sta su jedan Possesed, Death ili MA radili i utjecaj kakav su imali na kasnije bendove. Daj ba lol, to vi bogujete jer ste zakleti deatheri, inace vjeruj da ije tako. Gotovo!

A DB sviraju old school, bend je noviji, mislim mladji od '95(sto iskreno nisam znao al eto, sad znam :razz: ), svejedno to rade. Isto ko sto jedan Municipal Waste svira genijalan old school thrash/crossover a evo imaju dva albuma, postoje nekad od novog milenija, sta oces mi rec da nisu old skul? Daj ba...jarane...

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 15:07 

Nameless wrote:

1. sam si sebi odgovorio. kontradiktoran si.

- sinister, asphyx, baphomet su bendovi koji sviraju prejeben old skul dm. mozda se nisi dovoljno nasluso, pa zato imas takvo misljenje... dalje, svi ti bendovi su jedni od zacetnika (pogledaj kada su bendovi nastali, kada su izdali sta, a i preleti po citavoj diskografiji, ne samo zadnja 2 albuma), pogotovo prva 2. o uticajima necu previse, ali svakako da su imali vise, nego 1 ofirni death breath ili municipal waste (wtf?! smijesno), koji su tebi zakon i onda njih svrstavas kao u old skul, a ova 3 ne... :?

- "Cross the Styx", "Diabolical Summoning", "Inheritors of the Dead", "The Rack", "World Downfall"...jedni od najboljih old skul DM albuma...bukvalno klasici. ali jebiga, fakat, ne da mi se vise objasnjavat...

2. za opressor nisam nista reko...

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 16:03 
Moderator

Tis mene krivo skonto Cile. Nisam nista reko za te bendove niti nijecem njihov utjecaj eventualni, nego sam rekao cisto iz svje perspektive i garant i iz perspektive ljudi koji death slusaju al nisu zakleti kurceviti deatheri da svaki bend prije '95. boguju jer su, zaboga, old skul jarrane .

Za MW i DB sam mislio da sviraju takvu muziku, ne da su i takav bend i to vrlo fino napisano, old skul nisu po roku postojanja i nisam kreten da tako nesto kazem, a iznad toga fino napisao da su mladji bendovi, mislim wtf, kog farbas bolan...
Za Pestilence nista nisam ni rekao, cak stavise, bend je vrh! A Sinister mi je ok, samo ih ja ko ja ne volim pretjerano.Asphyx ne volim, dosadni su mi, ne dozivljavam ih i samim tim sam rekao (IMHO) da su suvisni medju onima, sta sad?!A Thanatos sam jednm preslusao i nikad vise, ne svidja mi se pa makar bili prvi bend opcenito!

Ni u jednom trenutku nisam rekao da bendovi nisu old skul, samo da su meni suvisni odredjeni bendovi i albumi, jer ih ja ne smatram toliko dobrima. Ti sad mozes nabrojat jos sto i jedan bend za koji cu svaki rec da je KARINA, jer ga ja tako dozivljavam, isto ko sto ce tebi na nekom drugom podforumu jedan, lupam, Dry Kill Logicov "The Dead and the Dreaming" biti smece zadnje, koji ce meni opet biti vrh...
Sta je sad problem?!

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 16:08 

ma ajd u redu je... :roll: neda mi se vise natezat...ocito ni ti mene nisi skonto sta govorim...al ajd.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 16:15 
Moderator

Ha coece ba pa nisam ja cinjenice nijekao, u prvom postu fino pise IMHO, il u drugom il ne znam tacno, mrsko mi sad gledat :D

A 'knot svira drugi zanr metala od LOG-a, HSB-a i Triviuma, al hajd..
Ti da si to reko ispravio bih te, al ti ne bi nametao svoje :"Uaaa, jes se prosuo buraaaaaz, kako ti LOG i Trivium mogu bit sraaaanjeeeee..."
e to je razlika ;-)
meni su ti sranje i gotovo, fala kurcu pa slusam iskljucivo samo ono sto volim,a i uvijek cu reci svoje misljenje na sve. isto ko sto si se ti isprovaljivao na trivium temi, ok, tvoje misljenje, sta cu ti ja...
Karina i gotovo!
Ende und aus! ;-)

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 16:41 
Moderator

lol..

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 23:03 

Nameless wrote:

A i Bloodbath sviraju neki old school, al ko ih jebe kad su nastali oko 2000. ;-)

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2008. 23:06 
Moderator

Bloodbath zakon! Ma jarane ja konstantno govorim za bendove s tim zvukom, osvrcuci se na one koji danas rade, tj. noviji su, a sviraju os...

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2008. 01:28 

IZUDARAGA wrote:
Nameless wrote:

A i Bloodbath sviraju neki old school, al ko ih jebe kad su nastali oko 2000. ;-)

o tom se radi... DB svira old school death metal. al nije old school u onom smislu kako je asphyx npr. i nije imao nikakvog utjecaja na bendove 20 godina poslije. vec je to bend na koji su utjecali bendovi sa ovih lista ovdje. a taj (pravi, stari) old school je tema ove emisije.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 70 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]