Arinoe wrote:
Mene ovo iznerviralo više nego DF onaj put..kad vidiš da nije do bendova, mada bi oni u prvom redu trebali pizditi što nema autoputa ili što u Sarajevu sviraju manje više džaba.
Kakva porezna uprava kurÄeva, ako su rekli tri dana trajaće 30 dana..ja se već dva mjeseca povlaÄim s poreznom oko uknjižbe stana koju sam platila 3.649 KM i joÅ¡ nije gotova!
U petak su rekli da šta se ima dolaziti petkom za potvrde, jer trebam znati da je odgovorni otišao na džumu !!! Kao kako možeš doći u poreznu u to sveto vrijeme...
I naravno kao i uvijek- dođi u ponedjeljak.
To su govna.
A jel' porezna zatvorila Olji kafanu zbog istog razloga, to "neprijavljivanje" izvoÄ‘aÄa ili nesh drugo???
Pa da. Ono trebao je prijaviti ofsajd kriminalac jedan! Od cega ce jesti siroti politicari sram i stid da ga bude.

Ja sam kasnije u prici cuo et on ce desetak dana zatvoriti dok to sredi pa ponovo al... sunjam.
Valjda ce se to za skupinu gradjana uraditi a vala i sto kaze jaran veceras trebalo se to odavno uraditi jer se osjetilo ovo sranje kako nadolazi isto tako odavno.
A za komentare za serijat i religiju jebo ga nikad ovdje nece biti serijata jer nas stiti dobra stara rakija! Previse ovaj narod voli popiti! A pozera vjernika naravno vazda!