Evo tek sad dodjosmo..smoreni totaaalnoooo!!!
Prvo da kazem... NISTA.. ama BASH NISTA mi nije moglo pokvariti ovu svirku!!!
Imali smo problema presmjesnih sa prevozom..kasnio autobus 2 sata onda sjeli u onaj sto vozi za bec..ostavio nas na autoputu kod Zagreba i onda poslali jedan autobus po nas trojicu..sve u svemu shega i drama..doshi pred klub oko 8!!
Snashli se za cugu i lagano do 9 ispred cluba.. Slijedi ulazak. Bila je prava zbrka na ulazu..ne zna se ko pije ko placa.. pitam zastitara jel ovdje kidate karte ili pretresate (jer moras proc jednog pa drugog).. kaze on meni " mi vam ovdje dijelimo lovu da bi se vi dobro zabavili unutrka kuzis?".. samo se okrenem i odem do drugog jer nisam sebi htio noc upropastiti..drugi mi uzima bocu vode koju sam imao u ruksaku.. Sto rece Marko Josh samo da su nas poceli tuci i govoriti sto ste doshli na svirku????
Uglavnom udjosmo..pokupovali nekih djidja i cujemo svira Amon Din..Zvuk je bio sasvim solidan..punooo bolji nego na dva benda poslije.. Belphegor i Grave??!! Mozda ih je sjebao zvuk stvarno ali necu uopste komentarisati ove bendove..samo cu reci da su pomogli Nile-u da pokaze da je 20 puta bolji bend od ova dva zajedno! Znaci Amon Din je poderao..predobra svirka..pjesme beton... digli mi adrenalin..sto na zalost ne mogu reci za Grave a pogotovo Belphegor.
Zavrsava Grave zaljecem se odmah u prvi red..stanem na sredinu i cekam da Bogovi izadju.posto sam bio odmah u prvom redu odmah naspram mene je bio jedan od zastitara o kojima se gore vodi diskusija. kako god pocinje svirka.. Kad sam procitao komentare sa svirke u Beogradu plasio sam se da cu se malo razocarati.. I sad mogu slobodno reci..ja stvarno ne znam kakav je to tamo zvuk bio i kako je najl odsvirao..ali ovdje su bili perfekcija!!!!!!! PERFEKCIJA!!! Svaki jebeni prelaz na bubnju..sve u bobu tacno..svaki potez trzalicom..textovi..sve!!!!! Znaci nemam ni jedne jedine zamjerke!
Znam napamet svaku pjesmu i svaki instrument svake od pjesama imam u glavi..i vjerujte nisam primjetio ni jednu gresku.. Sve su kristalno cisto odsvirali..zvuk je mogao biti malo bolji ali meni uopste nije smetalo. Jedino je Black S. bio malo buckuris zbog zvuka..ali ja stvarno ne znam sta ste vi u BG-u slshali..jer ono sto sam ja dozivio uZg je sasvim suprotno. Znaci svirka perfekcija. Slikam ja pola koncerta normala i pridje mi zastitar koji je odmah ispred mene i kaze josh jednom opali bliz letis napolje..
stvarno nisam zelio da propustim ostatak nile-.a i sklonim aparat..ok ..neces mi usrati vecer. Medjutim ufatio je nekog lika za nogu koji je bio iznad moje glave..ne znam kako je to uspio..i srusio ga kod sebe na tlo. poceo ga udarati ovaj se branio... basista Nile-a svira i gleda dole i faca mu je WTF?!!! lik je pokusao pobjeci prekomene skociti i u tom trenutku ga ovaj povuce za ruku i ja dobih udarac u glavu nogom

. baci ga grugom zastitaru i vjerovatno je to taj lik sto su ga dobrooo prebili. Ugl jadno..ne mozes slikati..malo se opustis biju te ko konja..izivljavaju se na tebi..al meni nisu pokvarili nista..samo su mi pokazali kako je organizator GLUP I NESPOSOBAN! takvim ljudima dati ovakav posao!
I da.. plejlista..nisu odsvirali neke stvari sa novog sto su ods u Bg al su zato odsvirali
SARCOPHAGUS hahahaha placi Ermine..trebali ste u ZG doci.. al fakat!
Ovim nastupom su potvrdili moje misljenje onjima..savrsenstvo..nemaju konkurenciju!!!
I da..extra su kao likovi. Sanders je odmah poslije izasao ispred kluba i druzio se sa rajom..dalje ne trebam nista vishe reci..
Svirka koju cu pamtiti citav zivot definitivno jer sam uzivao u svakoj jebenoj sekundi nile-ovog nastupa i svrsavao na isti svakih 10 sekundi!
Odoh sad spavat i odmorit..sutra postavim slike..