stari serator wrote:
imal kraja vasem tersluku i kukanju?
hocel ikad bit nesto konstruktivno osim jaukanja?
niste djeca mater mu jebem, neki od vas i rade, i imaju koliko toliko zavidna primanja (posto su vam troskovi minimalni).
utalite se, skontajte poljanu, izborite se kao neka udruga gradjana za nesto, organizujte se, bar neku ideju volontirajte. prosle godine mi je x puta nos natrljan najbedastijim idiotskim televizorsko/internetskim stereotipima o americi. bosanski stereotip je puno, puno gori, moram rec. svi su toliko velika kurca, i toliko siti sopstvenih problema da bilo ko nesto kaze ajmo raja, on je lud, on je budala, il u realnijem slucaju kloc, bolid, luzer...
al ne, ko ce to, sve ego do ega, i na kraju krajeva za koga. za sebe, za svoj grad, za klince koji nemaju gdje...postali ste pravi zapadnjaci, solipsisti apsolutni.
nema kraja ovo je tek pocetak.samo jaukanje je bitno.konstruktivno logicno slijedi nebitno.nece niko ni skim da se tali nije budala,tako se bez para ostaje dok si reko dzem.poljane su zauzete grade se bogomolje.jebo udruge gradjana kad smo svi seljaci.organizacija du poan.mores samo retard bit da volontiras.nos ce ti bit natrljan i vise konto americkih stereotipa jer pocinjes licit na amerikanca.bosanski stereotip je burek cevap nema dalje kod amerikanaca mores nabrajat do sutra nes doc ni do pola.ti kad bi reko ajmo raja svi bi ti odgovorili pocesi mi jaja.ego do ega kockica nemam sta pametnije na ovo.i na kraju za sebe meni dosta sat dva da pustim kakve dedere a za grad i klince me libo taki.