artredis wrote:
Ne znam koliko bi trebalo za vize pa mi nam javi obojici na pm ili ovdje (možda bolje) a meni svakako treba jer možda dolazim gore sa Mladenom uskoro (if we find a ride). A ovo sam ozbiljno uzeo u obzir i velike su šanse da ću ići - samo prevoz i vize treba skontati te organizirati se sa ispitima (daj Bože da ih ne bude na ovaj datum). Moondust moglo bi se na ovo - daleko je februar ali Ljubljana i nije baš.
Btw. Upravo slušam Psycoroptic (novi album) i dobar je, ne znam šta ti fali - pa ovo je blaže od novog Misericordiama, malo brutalnija verzija Awaken The Dreamersa ba

.
Jest blaze od Misericordiama, od ASP-a je brutalnije, al men se svejedno ne svidja, a i ttalno je drugi zanr u metala od dva nabrojana...
De skontajte se, viza je ful malo, Sharan bolje zna - ja fakat pojma nemam, ceka se neka dva mjeseca ako je za posjetu.
Karta povratna busom je oko stotinjak maraka, a karta za konc ce bit ful jeftina jer su organizatori ful ok sto se cijena tice - ljudi su bagatela!
De skontajte to dvoje i rezervisite karte na dirtyskunks.org al jos nisu stavljene na rezervaciju. Isti ljudi su organizovali i nas Southern Storm prije sest godina u Ljubljani

Isti sad organizuju i Neguru Bunget i Vesnu, Dark T.-Fear My Thoughts-Poisonblack turneju i Cryptopsy-BTM-TTB-II turneju...sve jeftinjaza karte, skoro pa djabe