Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 11:48

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 766 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Next
Author Message
 Post subject: Re: Slayer
PostPosted: 20. 09. 2008. 18:38 
Moderator

fakat si se andrej provalio, sad pretjerujes :shock:

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 19:10 

nije doduse...imas ljudi koji ce doc samo radi slayera...imas flexibilnih koji vole oboje..ali imas nbom mladju generaciju koja iskljucivo radi triviuma i mastodona dolazi..tako da i jest na mjestu ova..e d aje u bosni koncert..vise bi radi slayera naravno

Profile  

PostPosted: 20. 09. 2008. 19:15 
Moderator

jebga to je za mene nezamislivo...mada opet kad skontas kolko se nju brid klinci mnoze, nista nije za cuditi...

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 10:42 

nema tu nista cudno... nova generacija..

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 11:52 
Moderator

Old school meets new school ultimate. Ovo će biti dobro pravo, pratiću preko neta kako prolazi ova turneja - po meni turneja godine. Jednostavno najbolje od oba svijeta - zajedno. I to još ovoj raji ovdje čudno jebote. Kad čitam gornje postove stičem utisak da je svugdje kao u Bosni gdje su ovi što slušaju novu školu (ili nju brid ako hoćete) underground (ali ne i margina) a u svijetu iz kojeg i dolaze najveći bandovi nisu - što znači da ti ovaj forum vrlo lako može iskriviti percepciju.

Fenomenalna ideja skupiti ih sve na jedno mjesto, mada lično vjerujem da je velik postotak onih koji uživaju u muzici oba banda. Kako god da skonta...i ovo vezano za smjenu generacija i marketinško-komercijlni rezon ovog toura - svejedno mi se čini kao najgenijalniji mogući potez dva od grupe najvećih metal bandova na svijetu.

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 16:54 

Riot wrote:
morogth i babske price..
pored toga slayer uvijek headlinea unholy alliance, otkad turneja postoji, nije ukljucen u flip flop..
druga stvar, slayer je licno pozvao trivium u alijansu za ovo..
trece, sta Kerry King kaze o tome:

SLAYER guitarist Kerry King has revealed to UK's Total Guitar magazine that watching TRIVIUM guitarists Matt and Corey shred inspires SLAYER to play better themselves.

King said he's looking forward to tearing up British venues alongside TRIVIUM when they co-headline this fall's UK tour.

Although he admits a degree of bafflement when it comes to the co-headlining status of the two bands in the UK, when SLAYER are the sole headliner everywhere else ("I just don't get it," he shrugged), Kerry revealed he definitely admires the guitar skills of Matt Heafy and Corey Beaulieu.

"They're just about the last of the new wave of guitar bands that we haven't toured with yet," he told Total Guitar's Joel McIver. "I'll be at the side of the stage watching them. Great players like that make us want to do better."

Jarane uzmi novi Terrorizer pa procitaj...King kaze da cak nije upoznat sa triviumom

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 16:58 

Nameless wrote:
8)
Kako ljudi samo pojma nemate...
A sumnjam da ce vise raje doci radi Slayera nego Triviuma, il ce bit 50-50 omjeri il ce vise raje doc zbog Triviuma ;-)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Metallica i Maiden mozda imaju naj vise fanova u svijetu al nema odanijih fanova od Slayera
Slayerovi fanovi su fanatici i razvalice ove takozvane thrash fanove isto ko sto ce il napustit poslje Slayera il ce popljuvat trivium isto sto su uradili sa COB ili sto su Maidenovi fanovi ispljuvali BFMV

Profile  

PostPosted: 21. 09. 2008. 19:37 

mogu samo za kurac povuc sviju, ja sam fan oboje, i da vidim tog slayer fana sto ce me razvalit hahaha, mozda mi ga moze dobro obalit samo
de ti nama kopiraj taj terrorizer nemoj opet bombe bacat haha

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 00:04 
Morgoth strasno bi se volio sloziti s tobom al ne mogu.mislim ja bi prvi baco paradajz na trivium al nema puno takvih slejer fanova vise.nisu fanovi sto su nekada bili a u to se mozes uvjerit ako pogledas zadnjih par dvd-ova slejera. u publici sve ošišana djecurlija koja nit benga nit se suta.

PostPosted: 22. 09. 2008. 02:17 
Moderator

Ja ne bi Triviumu dao da Slayeru gitare štima. Ako Araya i kompanija ovo dopuste, retardirani su.

Mislim, meni je svejedno, hiljadu puta sam dokazao i sa svojim bendovima u kojima sviram da me boli kita kad ću svirati (primjer: motherpig u 4 ujutro na scream festu), ali co-headlining da radi Trivium kojima nije ni brada izrasla kako treba - ne trebaš biti old school da tu išta zaključiš, trebaš imati samo malo zdrave pameti. Digla se djeca, došlo njihovo doba...al' se zato KURCA Lemmyiju mogu napušiti :)

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 03:28 

hehe sega fakat...

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 15:02 
Moderator

Addi wrote:
hehe sega fakat...

Evo jarane čista logika i situacija - ja sam Matt iz Triviuma. Slayer mi ponudi da idem sa njima na turneju...moje razmišljanje je: ''Jebote, ja sam odrastao na njima! Rodio sam se kad je izašao ''Reign in Blood''! Drago mi je što su me pozvali!'' - odem i budem support act. A da se ja kurčim i da izlazim poslije Slayera KOLIKO GOD to Slayer htio...nema jebene šanse. Ta nebuloza je jednaka lokalnoj imaginarnoj situaciji da ja sljedeće godine kad Kontra puni 10 godina postojanja osnujem HC bend i da mi Kontra bude support :roll: :roll: Koliko god oni htjeli, u nekom maštovitom slučaju - nema šanse. Zna se ko su tate.

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 15:13 

koliko kod oni znali svirat uvijek ce bacat ljagu na sebe takvim svojim stavom, previše su umišljeni i uzdignuti ali to ne znači da ih necu slušat

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 15:41 
upravo zbog te umisljensti (ma dovoljno je pogledat facu onog pjevaca) i pokusavanja da postanu nova metalika ja ovaj bend mrzim i necu nikad poslusat nijedan njihov album.
nikad.

PostPosted: 22. 09. 2008. 20:12 

I ja to mrzim ali kasno mi je kad sam vec presluso Shogun, jebat ga svidio mi se album pravo, stvarno svaka im cast na muzici ali ljudi se trebaju kanut corava posla.

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 21:23 

štaj opće taj Trivium, šta sviraju???
ma da, ovi noviji slejer videosi što sam gledo ono,žal Bože metal etikete, pogledati neke snimke iz 85te i vidjeti šta je band+publika. i svi mi što bi željeli vidjeti slejer kasnimo s željom 20tak godina, pa jebote ajd koja je recimo here comes the pain ili bloodline ljiga naspram onako onomad odsviranih chemical warferea ili captor of sina.

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 21:37 
Moderator

Axegrinder wrote:
štaj opće taj Trivium, šta sviraju???
ma da, ovi noviji slejer videosi što sam gledo ono,žal Bože metal etikete, pogledati neke snimke iz 85te i vidjeti šta je band+publika. i svi mi što bi željeli vidjeti slejer kasnimo s željom 20tak godina, pa jebote ajd koja je recimo here comes the pain ili bloodline ljiga naspram onako onomad odsviranih chemical warferea ili captor of sina.

Trivium ti većina novinara, koliko sam ja uspio skontati, gura u kategoriju - metalcore / thrash metal, pa neki u nedostatku prostora od toga prave thrashcore. Ne znam šta da ti kažem. Meni totalno bezveze bend, a pola foruma odvaljuje na njih. Isto tako pola foruma ne može dokučiti kakvo je ludilo Impetigo, ja mogu...mislim, de gustibus non est disputandum, jel tako nešto ide?

A za Slayer...ah, da, jebga, u pravu si, iako je gledati ih na Exitu 2005. godine bilo nenormalno dobar osjećaj. Skontaj, imao sam 19 godina :)

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 22:26 

ma jarane smjesno je i pomislit da slayer bude support triviumu :? i slazem se sa saranom, thrashcore ne postoji, ko ni vecina izmisljenih pravaca sa core sufixom, tj ovog modernog "metala". impetigo rula, ne stavljaj kraljeve u ovu raspravu ;-)

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 22:31 

trebamo organizovat SAVEZ PROTIV GEJ METALA i zdruzenim silama omladini dati do znanja, kako i zasto to nije metal i zasto ne trebaju na to vrijeme tratit ukoliko nisu plamteci homoseksualci, u kojem slucaju ta moderna sranja sasvim pasu njihovoj seksualnosti :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 09. 2008. 22:35 

:lol: al u savez ne smije niko bez kose i brade, da savez bude sto zajebaniji :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 766 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]