Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 07. 2025. 00:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 362 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Next
Author Message
 Post subject: Re: ofiraže
PostPosted: 29. 09. 2008. 11:10 
Bio valjda neki memorijal za chuck schuldinera i novinar ufati ispitivat clanove deicidea.

Pita novinar Santolu :" Whats your favourite Death album"
Santolla: "hum...Spirits of Healing"

svasta...

PostPosted: 29. 09. 2008. 12:16 

Juče se svađaju dva jarana čiji zanat je bolji, jedan ide za molera, drugi za keramičara. Kaže ovaj moler: "Ala'a mi keramiku uradiš i stoji tristo godina, a krečit se treba svake godine!", a ovaj drugi mu odgovara: "Aaa buraz! AL zato meni 25 maraka kvadrat!"
Al to je uživo bilo nekako puno smješnije.

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 12:38 

pio sam u parku kod fontane na klupi o dođe ženska koja mi je stvarno dobra (izgledom jel) i sjedne do men i počnemo zajedno piti i pričati i to i vidim ja bit će nešto...
i popijem i dođe mi bljuvotina i progutam jer nisam htio povraćat pred njom da ne userem stvar...
kako sam progutao odmah mi je došla nova rinda bljuvatine ali sam i to progutao... smirilo se i ja sav sretan i ponosan kako sam se izvukao... i začas se ona digne i ispovraća se po travi kraj klupe... i još ja kao jel si dobro, ovo ono, prođe par minuta evo i mene, rigam po toboganu

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 12:55 

Shiteater black wrote:
pio sam u parku kod fontane na klupi o dođe ženska koja mi je stvarno dobra (izgledom jel) i sjedne do men i počnemo zajedno piti i pričati i to i vidim ja bit će nešto...
i popijem i dođe mi bljuvotina i progutam jer nisam htio povraćat pred njom da ne userem stvar...
kako sam progutao odmah mi je došla nova rinda bljuvatine ali sam i to progutao... smirilo se i ja sav sretan i ponosan kako sam se izvukao... i začas se ona digne i ispovraća se po travi kraj klupe... i još ja kao jel si dobro, ovo ono, prođe par minuta evo i mene, rigam po toboganu

hahah! pa ti trpi pegle!

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 13:00 

Ja htio za jedan bajram da se napravim mangup, i popeo se na binu u kinu bosna, ko fole saću ja eksirat bokalčić rakije, gleda me raja. I ja nagnem onu brljetinu, i samo što sam je spustio niz grlo, povratim ko zadnji papak pred svima.

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 13:05 
hej sinoc,prolazi "jaran" i ja njemu ko june "djes sta ima care"...naime nije to bio nikakav jaran,samo neko ko lici na njeg.

PostPosted: 29. 09. 2008. 13:13 

shitpifter wrote:
Ja htio za jedan bajram da se napravim mangup, i popeo se na binu u kinu bosna, ko fole saću ja eksirat bokalčić rakije, gleda me raja. I ja nagnem onu brljetinu, i samo što sam je spustio niz grlo, povratim ko zadnji papak pred svima.

ahaha, razumijem te, ja rakiju ne podnosim, pijem ju na silu eventualno :lol:

SODOM wrote:
hej sinoc,prolazi "jaran" i ja njemu ko june "djes sta ima care"...naime nije to bio nikakav jaran,samo neko ko lici na njeg.

to meni hoće tako dok se napušim...

nego jučer je bilo legendarno, nije sad ofiraža neka al...

bili smoise opijali kod frendice jer joj staraca nije bilo i lijepo se napijemo i odu ona i frend u wc i tamo se natežu... i drugi frend krene pišat (ima 32 godine) i ne može u wc i umjesto da izađe van, popiša se po zidu u hodniku... ova izađe i pita koji je ovo kurac, ja sam skoro umro :lol: a za bonus sam joj povraćao po dvorištu

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 16:12 
Moderator

haha black pravi si 'i like to vomit vomit' :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 16:15 
Moderator

Shiteater black wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
carski jarane :D

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 16:24 

biafra wrote:
haha black pravi si 'i like to vomit vomit' :lol:

neznam koji mi je kurac, prije nisam toliko povraćao, rijetko mi se dogodilo, a sad skoro svaki puta dok se sredim :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 02:17 

jednom sam se pravio da spavam u sobi sa jaranom i njegovom trebom, i ona je izvalila u po frke: "Uf! Al ti smrdi 'rac, idi ga operi!", a on je poetskim glasom odgovorio: "Smrdi meni 'rac, al mi bulja miriši..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 02:26 

hodo jaran hodnikom i ja kreno da skocim na njega on se malo izmakne i ja padnem na pod like a fool... ali fazon je sto sam pao ispred milion djece :)

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 02:33 

jebo te djeca, njih možeš pošutat nogama čim pisnu!

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 02:35 

ma zaboravio napisat da sam i ja bio dijete :D

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 11:36 

shitpifter wrote:
jednom sam se pravio da spavam u sobi sa jaranom i njegovom trebom, i ona je izvalila u po frke: "Uf! Al ti smrdi 'rac, idi ga operi!", a on je poetskim glasom odgovorio: "Smrdi meni 'rac, al mi bulja miriši..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

znači zako ti, pravi se da spava a drka na jarana...

ja sam skoro ostao impotentan za cijeli život kad smo kod toga... postavljao sam laminato sa starim u njihovoj spavaćoj i otišao van poslioje i napio se... i vratio se doma, dođem a stara u boravku na starom ko odmajke rođena, skoro sam se onesvijestio jebote bog...

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 11:45 
Shiteater black wrote:
shitpifter wrote:

znači zako ti, pravi se da spava a drka na jarana...

ja sam skoro ostao impotentan za cijeli život kad smo kod toga... postavljao sam laminato sa starim u njihovoj spavaćoj i otišao van poslioje i napio se... i vratio se doma, dođem a stara u boravku na starom ko odmajke rođena, skoro sam se onesvijestio jebote bog...

haha,pa to su traume za cijeli zivot.

mi bili na exkurziji i sad hodamo plazom i prolazimo kraj nase razredne (koja ima preko 60god) i ona se raskesila i nama mase...a jedna sisa joj ispala...koja odvratnost jbt

PostPosted: 30. 09. 2008. 12:22 

SODOM wrote:

mi bili na exkurziji i sad hodamo plazom i prolazimo kraj nase razredne (koja ima preko 60god) i ona se raskesila i nama mase...a jedna sisa joj ispala...koja odvratnost jbt

:lol: sta odvratno, ja bi odmah kurac u ruke i deri...

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 15:49 
Moderator

u ponedjeljak sam se bas seljacki napio, do te mjere da su mi djelovi veceri jos uvijek na loading, al se sjecam odvratnih nekih stvari koje sam s haverom radio po punoj carsiji
- prisli smo nekih seljankama, uzeli im digitalac i uslikali nekih dvadesetak slika nas dvojice a one rekle da ce to staviti na dernek.ba pa smo im jebali mater a onda dosli neki likovi od kojih smo mogli dobiti po bubrezima pa smo pobjegli
- kupili smo onda bureke i isli kroz korzo jeduci ih i smijuci se da bih ja na kraju pljunuo dva zalogaja iz usta na - izlog zlatare
- povraco sam s mosta u centru grada
- ujutro se probudio i nasao svoj duks pred kucom, a u dzepovima desetak postera politickih stranki i najava za narodnjacke bajramske koncerte...jebat ga

al dobra stvar je da nekim cudom nisam bio mahmuran :D

no izofiro sam se muski, pretpostavljam

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 15:54 

:lol: :lol: :lol:

i ja sam se u ponedjeljak sredio al sam samo zaspao frendu u autu pa se nisam sramotio okolo valjda...

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 16:17 

Shiteater black wrote:
SODOM wrote:

:lol: sta odvratno, ja bi odmah kurac u ruke i deri...

hahahahha!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 362 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]