Striker wrote:
pa Misery Index je bio 6-7 maraka

Istina. Radni dan je i ne mozes nikako staviti vise upad. A i drugacije cijene su tu kod vas nego kod nas. Mi smo platili ove nase zupanjske bendove i Corpse Grinder kad smo bili u Sarajevu 10km. Dodaš još marku-dvje i to ti je kod nas cijena ulaznica jednog Hladnog Piva koji ti napuni salu od 500-1000 ljudi bez problema (izvan zagreba dakako).
I mi bi rado stavili primjerice 30-40kn (7-10km) upad, ali znamo da ce nas i ovako doci par desetaka, a da stavimo toliki upad - vrlo vjerojatno bi doslo manje ljudi i opet isto sranje. Iovako se ljudi na balkanu tesko navikavaju platiti upade jer valjda misle da se bendovi, razglas, oprema i sve ostalo plaća od zraka, ali eto...
Å to se tiÄe Misery Indexa, Äini mi se da smo mi bili 1,5-2k kuna (400-500km) u minusu na kraju, ali Å¡to je tu je. Ljudi su bili kod nas tri dana, odliÄno smo se zajebavali, roÅ¡tiljali, cugali i napravili solidan koncert. Plati njih, plati razglas, opremu i ostalo (gazda nam je izaso ususret s tim klubom gdje je bio koncert, jer je nas klub bio zauzet s nekim sranjem) i odoÅ¡e pare.
Sad 13.10. za Devastation i Warhead su nam ekipa izasli turbo u susret, a i nose svoje backline, Å¡to je prejebeno. TroÅ¡ak manje. Ponedjeljak je i znam da će doći maximalno 20-40 ljudi, ali Å¡to je tu je. Uletio koncert, mi ćemo ga odradit kako spada, a uvijek se naÄ‘e par lokalaca za ispijanje baÄvi i headbanganje

Quote:
bio bi i kod nas ulaz toliko da imamo svoj prostor +razglas+sponzor +smjestaj za bend i nacelnika koji se zove 10%.
Eto vidis, nit imamo svoj prostor (jos uvijek), niti svoj razglas niti sponzora, niti nacelnika, a bendovi spavaju u klubu (pitajte ekipu iz Ormusa i Flatline-a). Uvijeti su takvi kakvi su, ali eto - "bit će bolje neko viÄe..."