stari serator wrote:
Pavao wrote:
Sviđalo mi se par njihovih stvari sa Urban discipline, no u vrijeme kada su BIO bili na vrhuncu (95-97) ja sam ih smatrao lažnim i bezveznim HC bendom i nikada mi nisu bili posebno napeti.
Tako je i danas, ništa posebno.
kako to ba?
et vidis kako nista neznas

Pa kada su se Bio
pojavili oko sredine 90-tih tada su predstavljali isprazni i lažni hc band koji nisu posebno dobro kotirali kod
standardnih fanova metala. Priznajem da sam i sam imao njihove albume Urban discipline i State...i bilo je tu ok stvari, no generalno band je bio previše skakutav i raperski i previše su brbljali.
Sredina 90-tih su bile vrijeme raÄ‘anja nove forme metala tzv. New Age metal zvuka Äiji su predstavnici bili ENTOMBED, PARADISE LOST, CARCASS i FEAR FACTORY. U to se Biohazard naprosto nisu uklapali, jer nisu predstvaljali niÅ¡ta novo osim recikliranja simbioze Sick of it all-a i Run DMC-a, bez ikakve veze s bilo kojim starijim hc ili crossover bandom (tipa S. Tendencies npr.).
Bandu su popularnost davali nastupi na europskim velikim festivalima i nije im se mogao osporiti zvjetdani status, no
meni osobno nisu bili nikada napeti za gledati, jer su mi bili previše rasklimani, raspuknuti i glumili brutalnost propagirajući
velike svjetske istine i parole.Dok su oni bili
popularni meni je i tada bio najveći užitak slušati Slayer, Paradise Lost, Carcass, Entombed, Megadeth ili Cemetary, a Bihazard su naprosto bili klonovi isprazne ljušture lažne moralnosti, hedonizma kojeg su BTW obožavali i NY harlema debelih obrijanih crnaca kojo kvazi coolerski klimaju glavama na
opaki rap.
No tko ih voli svaka Äast. Samo sam iznio svoje vlastito miÅ¡ljenje o bandu koji mi nije uspio niÅ¡ta posebno za ponuditi dok su bili u najvećoj ekspanziji.
Ne sumnajm u energiÄnost njihovih nastupa, no za mene to je naprosto
ništa.Over & out.