Meni su hobsonci legli dosta vise neg prosli put u bocku! Bas su bili prejaki bili! Al brte nest me tuga uhvati sinoc globalno... ne znam...
Immolation wrote:
Hobson's fucking zakon!!! swedi nako al zadnja im je bila dobra hehehe...
hahah pankeri pobijegli kad se ulo kreno shutat hihihi....
Ovo sto je bilo veceras je prava slika podrske HC i "Punk" publike... sslabo bogam slabo!!!
kako god svirka bila zakon ljudi ne znate sta ste fulali!!!
Mislim da si posteniji mozda bi se i slozio sa tobom. Al et ono crkni, idi na alogije i guzi se sa zmajevima!

. Ovo panka i hacea ne dira sekunde. Budimo iskreni Hobsons Choice i neki tamo šveđe. Posjeta je bila na nivou svirke. Sta okrivljujes nekakve pankere ili korere. Znam za pankere da vecina ne jebe ni jedan ni drugi bend sekunde. A da je ko zovnuo npr neke Pase koji su garant 20 puta jeftiniji dosli bi svi i bilo bi krcato. Crkni od ljubomore prosipaj propagandu ali nije istina sto pricas.
Ovo su bendovi za odredjene ljude, odredjeni ljudi su i dosli, ostali nisu. Da je subota bila mozda bi i neko reda radi dosao ali 9KM za bendove za koje te boli kurac u nedjelju

. Ja dosao odgledao vidio neke ljude popricao po koju pricu izvidio situaciju i lijepo hajd kuci. Bilo je i pank i kor raje ali da ocekujes da svi ljudi koji taj zanr (koji po meni u biti ne svira ni jedan bend izvorno) vole i slusaju dodju. Ma daaaj!