Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 20:54

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: In Memoriam-DIMEBAG DARRELL-05.12.08-Oml.Centar-N.Travnik
PostPosted: 04. 12. 2008. 23:57 

lik je samo rekao svoje misljenje.... ono ima pravo da misli sta god hoce, pa kolko god bilo glupo i retardirano..... ! :roll:

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 00:07 
glupo i retardirano je dizati bend u nebesa koji se od prvog dana nastanka prodavao i pratio standarde u muzici i koji ne moze sastaviti ni best of...ajmo rec da ima taj 1 JEDAN dobar album a velicate ga ko da je izdo 11 kultnih djela dok druge bendove koji panterom mogu obrisati dupe pljujete...e osjetite sad malo i moje hrakotine jebo vas cevap netolerantni i ovaj mehrum dimebag.

mrs.

PostPosted: 05. 12. 2008. 00:11 

Pogledaj neki koncert Pantere.. ako te ostavi ravnodusnim stvarno si lud
frca energija na sve strane

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 00:17 
Striker wrote:
Pogledaj neki koncert Pantere.. ako te ostavi ravnodusnim stvarno si lud
frca energija na sve strane

pogledaj ti slipknotov...isto ovo vazi 8)

i nisam reko da je pantera losa al je cinjenica da su mijenjali zanrove paralelno sa onima koji su u odredjenim periodima bili u modi,cinjenica je da su s zanrom kojim su uspjeli zapravo duznici exhorderu.najprecjenjeniji bend ikada i ostavite ovog gitarosa vise na miru nek pociva...idete meni a sigurno i njemu na qrac

PostPosted: 05. 12. 2008. 00:46 

as_the_sun_sets wrote:
O jeste vi neki... Po meni je pantera "precijenjena" da se tako izrazim, hocu reci NETEMELJITO SLUSANA, samo zato sto ih stariji metalci hvale i dizu u nebesa, a onda se klinci pale i kunu u Panteru a znaju 2-3 hita od kompletnog rada benda, loze se jer su stariji rekli da je to kultni bend, oplakuju Dimebaga i sudbinu kletu a ne znaju ni kako je covjek izgledao, e to mi je shit!

A ovo za mrtve zvijezde (jos bi se reklo da su mrtve zvijezde najbolje - donose pare a ne traze honorar!) je nazalost istina, cim neko umre znas da ce mu se tiraz utrostruciti narednih 10 godina... :(

ma to je tako svugdfje... na zalost, ova mladja raja jednostavno nema svoje Ja, ne zeli reci Meni se svidja ovo, Meni se ne svidja ovo, nego ceka sta ce starija raja reci o odredjenom bendu/muzici.
ne znam da li je pantera precijenjen bend, iskreno me zaboli, meni se svidjaju i tacka. mozec phil anselmo srat kolko hoce, moze dimebag umrijet 100 puta, kako god bilo, dobra im je muzika, i to je bitno. ne znam, ne gledam Mtv, Opah Show i slince dosade, tako da ne znam stra je danas in sta out, sta precijenjeno sta nije ;-)

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 01:08 
Moderator

thrashtilldeath wrote:
lik je samo rekao svoje misljenje.... ono ima pravo da misli sta god hoce, pa kolko god bilo glupo i retardirano..... ! :roll:

ok sto kaze da mu je bend precijenjen, i meni je iskreno, al jebat ovo jebat ono, jebat dimea, to je malo glupo...

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 01:45 

dobro kaze as_the... ovaj bend ima 1 dobar album i par ok pjesama... al dobro necemo sad oftopika.

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 04:34 

SODOM wrote:
glupo i retardirano je dizati bend u nebesa koji se od prvog dana nastanka prodavao i pratio standarde u muzici i koji ne moze sastaviti ni best of...ajmo rec da ima taj 1 JEDAN dobar album a velicate ga ko da je izdo 11 kultnih djela dok druge bendove koji panterom mogu obrisati dupe pljujete...e osjetite sad malo i moje hrakotine jebo vas cevap netolerantni i ovaj mehrum dimebag.

mrs.

sta danas je uspjeh sastavit best of jel?
ima 1 dobar album jel?
ko to moze obrisat panterom dupe?
"mehrum" DIMEBAG jel?

eeee moj glupcicu :lol:

SODOM wrote:
pogledaj ti slipknotov...isto ovo vazi 8)

ostavite ovog gitarosa vise na miru nek pociva...idete meni a sigurno i njemu na qrac

poredis slipknot sa Panterom,likove koji su komercijala do jaja(vidis cak se i rimuje seljo) i kojima je jedini fol(pored dobre mjuze)napraviti nakon svakog albuma novu masku,a kad nisu znali sta ce vise od sebe"ajmo sad skinut maske,bit ce hit garant"...deee bolan :lol:

prvi post na ovu temu temu je bio maximalno pljuvanje po Dimeu,a sad kao ostavite ga na miru...pa od kojih si ti kuca june jedno :o

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 05:37 

Upir wrote:
Prije svega svaka cast ljudima koji su se sjetili organizovati In Memoriam for brother Dimebag. :!:
Morgoth1 wrote:
nikad nisam bio prevelik fan od Pantere i Dime nije bio los gitarista al izgleda u citavom svjetu se dizu u zvjezde svi americki muzicari koji il umru od prevelike doze il su ubijeni il koji kurac vec...jim , jimmy ,janis , kurt , dime , tip iz AIC (jesam zaboravio elvisa)
amerika zivi od mrtvaca jebote cak im je i chegueara idol (jos malo ce bit i staljin samo ako mognu zaradit na tome)...tako zalosno da ih je malo ko postovo dok su bili zivi a sad dok mogu praviti pare na njima oni su ok , isto jebeni Vinnie koji zaradjuje pare na svom mrtvom bratu darrelu...americko drustvo je bolesno za $$$$ i to je najpohlepnija ncija na zemaljskoj kugli
nista njima nece smetat prodavat stvari o komunistickom vijetnamu il sjevernoj koreji , talibanima , bin ladenu , huseinu , pol potu , karadzicu , milosevicu samo ako ce zgrnut para
pohlepa je zajebana stvar koja ce unistiti ovu (ameriku) drzavu tako jebeno da se vise nikad nece oporavit
Napalm Death-Greed Killing
And RIP Dimme

Vidim poentu sto si htio reci ali malo si pretjerao. Dimmebag je sjajan gitarista bio... svi ti mocni rifovi, dusha u solazama and thrash way of life. Jimi Hendrix nije postao poznat nakon smrti...
Svi oni su imali more fanova za svog zivota. Samo je takva ljudska priroda da kad nesto izgubimo kukamo i pocnemo cjeniti, nostalgija i sva ta sranja. Zanimljivo je da tad ljudi tek pocninju dobijati pravu svoju slavu. To je oduvjek bilo. Sjetimo se gdje je W.A. Mozart sahranjen?! Tako da nije zavjera Amerike upitanju nego cista ljudska priroda.
A ima i tog da neko pocinje zaradjivati na necijoj smrti. Ali nevjerujem za Vinnca koliko znam on je sam odustao od muzike i dao je samo jedan interview o smrti brata. A taj video sto je u radio i radi jos neki nastavak ne vidim sta je problem. Pa neka radi ko ce nego brat.
DIMEBAG DARRELL Rest In Peace

Nisam ja nista lose reko za Dimme-a..gitarista je bio da mu skidam kapu samo nisam bio prevelik obozavatelj pantere mada kad poslusam The Sleep baci me u trans i imam par Panterinih albuma al Pantera je bila prenapuhana (ko i vecina bendova koji dolaze iz Amerike) al po meni je Chuck bio bolji gitarista od Dimme-a mada jesu razliciti stilovi al jbg i zalosno je da se o jednom pise toliko u komercijali a drugi je kralj u undergroundu
ja podrzavam svaki tribute il posvete svim dobrim muzicarima pa tako i Darrellu i ne vjerujem da je Dean bio toliko popularan ko poslje njegove smrti
i opet kazem RIP DIMME (nadam se da nije previse offtopicarenja :))

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 11:01 
@stalKER-U

sta ti je mulac jedan...koji ti je kurac???

Pljuvanja pu dimeu nije bilo,jasno se vidi (pametn cojk ce skontati) da je to receno zbog toga sto mi se lik popeo na kurac upravo zbog toga sto ga sad svi nakon smrti glorifikuju.

drugo: Striker je reko da pogledam koncert pantere radi energije...Slipknot te energije ima na sepete vise,,,dakle i tu si nidje veze cobane musavi.

trece: slipknot je sa prva 2 albuma doprinjeo vise nego pantera za cijelu karijeru (ovi su bili inovativni a pantera je cisti plagijat), samo sto je slipknotova muzika vama nejasna kao i meni black metal

spominjes maske???sta je onda sa blekrima??? i oni su onda komercijala.

jesam li sta zaboravio???

aha. moram ti opet ponovit.slipknot je posto komercijala slucajno.
a sta je pantera radila???

ajmo svirat glam kada je on bio na vrhu...ajmo pokrast exhordera i svirat neki thrash kada je isti bio popularan...ajmo svirat nu metal kada je i on bio popularan

pa ko je tu sad komercijalan, bizon jedan krkanski???

i jebo te opet Dime u pakas ...sad recida je ovo opet pljuvanje po njemu :roll:

PostPosted: 05. 12. 2008. 11:32 
SODOM wrote:
trece: slipknot je sa prva 2 albuma doprinjeo vise nego pantera za cijelu karijeru (ovi su bili inovativni a pantera je cisti plagijat), samo sto je slipknotova muzika vama nejasna kao i meni black metal

jarane volim i ja Slip vise od Pantere, al ta tvrdnja u vezi doprinosa muzici je malo... :?

PostPosted: 05. 12. 2008. 11:44 
Moderator

sodome okani se ove teme svegati, friendly advice, prosipas se bezveze...neugodno mi je citati to :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 11:55 
Moondust:

sve sam objasnio.Pantera je plagijat bend...slipknot je inovator i tacka.

okanit cu se ja teme...vrlo rado bi se nastavio svadjat na Panterinoj temi :mrgreen:

ne prosipam se nego iznosim cinjenice kojih ste i vi duboko u sebi svjesni samo sto glumite ovnove i necete da se fukarite pred ovim starijim metelcima

preispitajte se malo...zbrojite sve panterine albume i ako dobijete 15 dobrih pjesama to je kapak...da li treba velicat bend koji ima 15 dobrih pjesama naspram 100 koliko su snimili???

vjerovatno Da :roll:

PostPosted: 05. 12. 2008. 12:02 

Panteru uporedjujes sa Slipknotom?
nisi dobaaa'

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 12:08 
Striker wrote:
Panteru uporedjujes sa Slipknotom?
nisi dobaaa'

Pantera je nafurala omladinu koji su sada veterani...
Slipknot sada nafurava omladinu...
eto ti razloga za poredjenje...i Pantera je u svoje vrijeme bila atrakcija uzivo ,sada je to slipknot...eto ti jos jednog razloga za poredjenje.

i opet i opet i opet (nek sam dosadan vama al vala postajem i sebi) PANTERA JE PLAGIJAT.slipknot nije.

PostPosted: 05. 12. 2008. 12:09 
Moderator

ne velica niko bend toliko, meni prvom su precjenjeni nenormalno, al bend je radio muziku ispred svog vremena, imali su zvuk kakav nije niko imao, glam faza panetere su bila 3 albuma koja kurcu junecem ne valjaju..ostalo, na svakom albumu se moze naci jebena stvar, a da ne pricam citav cowboys from hell...i bezveze je da si se ti mali ficfiric nasao kurciti i pricati o dimeu i njega i bend porediti sa slipknotom, nidje jebene veze. ako nista pokazi postovanje, ako ne mozes ni to, ne pricaj..dime je uzor vecini gitarista danas sta znas mozda je bio i uzor onim tvojim rahljama iz sklipsklopa... et, ajd sad prosetaj malo u nemoj ljudima koji su fino postavili temu, da sve useres i da se zakljuca i ode sve u kurac...i jebali te stariji metalci..sta si zapeo za njih, to ti namjerno glumis nekog pobunjenika..idi u pankere...

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 12:11 
NecrodaemoN wrote:
kurcu junecem

a svi lafo nesto protiv sodoma imaju :lol:

ajd sad on topic, fino se zabavite veceras i nazdravite u ime svih BiH metalaca na pokojnog Dime-a

R.I.P.

PostPosted: 05. 12. 2008. 12:13 
joj ba necro budi normalan...procitaj svaki post do kraja da ne postavljas pitanja na koje sam vec unaprijed dao obrazlozenja.
nisam ja nikakav pobunjenik ni mali ficfiric (jesi se bas ti naso nekom govorit da je mali)

PostPosted: 05. 12. 2008. 12:16 
Moderator

ma svaki post ti je glup ko noga, ne da mi se citati, a to ko je mali vidi se po glupostima koje valjas, ja sam svoje ovdje rekao..aj zdrao i provodite se fino veceras.

Profile  

PostPosted: 05. 12. 2008. 12:21 
NecrodaemoN wrote:
ma svaki post ti je glup ko noga, ne da mi se citati

oooo pa svaka cast.zasto se ne zaposlis kod vidovite Dzemile kad i ne moras da citas post a znas sta je napisano.

Post new topic Reply to topic  [ 72 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]