PROVOKATOR wrote:
Pa punkbeze, u Sa od rata je slovom i brojem bilo ovako:
96, 97,98 - 2 Skinheada - navijali za Sarajevo - jedan otisao u nake zastitare, a drugi se cini mi se petljao nesto oko stare Barhane. Ne znam gdje su sada.
99 - pojavljuju se 3 bonehead-a pred pozoristem dok se raja tamo okupljala. Raja ih lome..kosti pucaju ko Bobi stapici. Vijek trajanja im je bio manji od jedne sedmice. Poslije toga nigdje niti jednog.
pocetkom dvijehiljaditih se pojavio jos jedan momak koji je svirao kratko i bubnjeve u Kontri i cak na onom jednom spotu "Irine and 106". Medjutim i on je vrlo brzo nestao sa scene kao skins.
Onda 7-8 godina nista.
I onda sada na fotkama vidim par simpaticnih klinaca...buci buci, ne da majka! Pa mi to shega. Neka ih dok god furaju normalni skinhead fazon. Ali prvi koji digne ruku i vikne "sieg kurac palac", a ja budem tu na koncertu, moze biti 100% siguran da ce zavrsiti na klinici Kosevo najmanje 6 mjeseci sa vrlo ruznim povredama. Eto, da ne bude da nisam rekao...
Nekako sam skinse uvijek dozivljavao kao zajebane momke... doduse mozda i oni izgledaju zajebani nekome ko ima 9 godina...
e vako druze...
kad si vec tako zapeo na skinse... igrom slucajnosti znam oko 10-tak sarajevskih skinsa i svi su il' SHARP il ih politika nikako ne zanima... ZNACI NITI JEDAN NACISTA!!!
... dok npr u drugim vodama ( death metal, brutal metal, black metal, etc. ) ih ima. Jbg ne kazem da dizu ruke ( a ne kazem ni da ne dizu

) ali pocesto seru, te iznose svoje simpatije prema liku bez jednog testisa ( citaj adolfu hitleru )
.. ovo fkt neb trebala biti nikakva prozivka vec samo vidim svaka druga rijec skin .. pa da se lijepo ograde kulturni i fini momci