Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 06. 2025. 17:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: oj krvoloce...
PostPosted: 29. 12. 2008. 21:46 

sta znas :mrgreen: ti to iz iskustva ili :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2008. 22:09 
Moderator

Lol :lol: :lol: vidi se da nisi iz Sa. :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 12. 2008. 22:57 

HAHAHAHAHAH :mrgreen: a zajebavam

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 05:57 

dobro ovo je fakat uzas, al i sam koncept tih prisivaca, redenika, koze, zesci neukus al to je metal, nosis ga ko krst da sto vise sjebajes okolinu...

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 12:08 

a dobro lik je mozda samo htio da se pokaze

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 14:58 
Moderator

stari serator wrote:
dobro ovo je fakat uzas, al i sam koncept tih prisivaca, redenika, koze, zesci neukus al to je metal, nosis ga ko krst da sto vise sjebajes okolinu...

Dragi Libija, tebi je to metal, nekima nije i nekima je fakat ono simply ofirno tako hodat.
Don't get me wrong, al ovo nit lijepo izgleda, osjecao bih se ko zadnji kreten da ovo furam Sarajevom ili bilo kojim gradom na svijetu. A prvi shaner bi ti to skinuo...
Na kraju okolinu ne mozes sjebat i nemas razloga sto, sjebajes samo sebe sto ti se okolina smije, bar bih se ja tako osjecao :?

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 15:26 

Kul jebiga, teb je Metal fani hobi after skul...imas drugaciji sistem vrijednosti (bojis se sta drugi o tebi misle, zelis biti prihvacen u drustvu), ja imam druge ciljeve, ne zelim da dopustim da mi drustvo namece svoje ionako odvratne standarde pa se oblacim onako kako meni izgleda kul...i svi sretni...

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 16:48 

lol, ali izgleda debilno..
Jedno je imati 'inat' u tome, drugo je izgledati totalno smijesno pri tome.. ne mislim na 'obicno drustvo' pri toe, vjerujem da izgleda kao pretjerivanje i debilizam vecini metalaca, al haj, valjda se i iz takvih izdvaja, i inati.. :lol:

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 16:59 

zamisli ti samo, kolki je to inat...tolki prisivaci jarane... mogu mislit samo kako je kivan.

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 17:04 
Moderator

stari serator wrote:
Kul jebiga, teb je Metal fani hobi after skul...imas drugaciji sistem vrijednosti (bojis se sta drugi o tebi misle, zelis biti prihvacen u drustvu), ja imam druge ciljeve, ne zelim da dopustim da mi drustvo namece svoje ionako odvratne standarde pa se oblacim onako kako meni izgleda kul...i svi sretni...

Nidje veze jarane, ti ko da me nikako ne poznajes. metal fani hobi, libija ne seri ;-)
Izgledam onako kako je meni lijepo izgledat. Da mi je kul to nosit, a nosio bih, al meni je to smijesno, ofirno, ruzno...Jebiga, moje neko misljenje, nije da vas ne znam osamsto prijatelja takvih, samo kazem da je meni licno to ofirno.

Ne bojim se sta drugi misle o meni, al zelim bit prihvacen kao i svi ostali, sto i jesam.

Na kraju krajeva pricas s jednom od osoba "najekstremnijeg izgleda" (kolko god smijesno zvucalo meni) u Sarajevu. pa da mi je stalo da me svi obozavaju i da sam uklopljen u drustvo (pogotovo ovo bosansko papansko), mislis da bih se ovako nosio i gradio kao licnost. neb reko

Libija, no bullshit brate ;-)

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 17:05 

ne to je pokusaj zastupanja apsolutno svakog benda koji osoba slusa...ljudi nose prisivace zato sto su im bendovi bitni, i zato sto ih ocito boli kurac kako izgledaju ;)

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 17:11 

Nameless wrote:
stari serator wrote:

Nidje veze jarane, ti ko da me nikako ne poznajes. metal fani hobi, libija ne seri ;-)
Izgledam onako kako je meni lijepo izgledat. Da mi je kul to nosit, a nosio bih, al meni je to smijesno, ofirno, ruzno...Jebiga, moje neko misljenje, nije da vas ne znam osamsto prijatelja takvih, samo kazem da je meni licno to ofirno.

Ne bojim se sta drugi misle o meni, al zelim bit prihvacen kao i svi ostali, sto i jesam.

Na kraju krajeva pricas s jednom od osoba "najekstremnijeg izgleda" (kolko god smijesno zvucalo meni) u Sarajevu. pa da mi je stalo da me svi obozavaju i da sam uklopljen u drustvo (pogotovo ovo bosansko papansko), mislis da bih se ovako nosio i gradio kao licnost. neb reko

Libija, no bullshit brate ;-)

bullshit?

tebi jarane bjezi realnost, prije par sati si ostavio post, a ja cu ti ga citirati da ti ne pobjegne opet...

osjecao bih se ko zadnji kreten da ovo furam Sarajevom ili bilo kojim gradom na svijetu. A prvi shaner bi ti to skinuo...

Zasto bi se osjecao kao kreten? (nesigurnost, potreba za uklapanjem)

Prvi Shaner bi ti to skinuo? (strah)

i opet

sjebajes samo sebe sto ti se okolina smije, bar bih se ja tako osjecao

Potreba za kompatibilnoscu, konformizam...

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 17:21 
Moderator

:lol: :lol: :lol: :lol:

Osjeco bih se ko zadnji kreten jer je to glupo, ruzno i ofirno. Meni. da cu bilo kakav bunt time pokazat - neb' rek'o, vise bi bio clown samom sebi i ostatku svijeta.

ja sa shanerima nemam problema, al realno bi ti to prvi skinuo koji bi naisao.

da. jer je jedna stvar okolinu odjebavat od sebe (il barem pokusavat), ako vec nuzno zelis, a sasvim druga stvar je hodat ko clown, jer okolinu neces odjebat nego privuc i to na nelagodan nacin. ne kontam ti tu logiku.
uostalom sto bi buntovio do te mjere i na taj nacin, covjece, pa nije ti 15..
jednostavno ruzno izgleda, estetski ruzno. a da ikakav pa i najmanji bunt time pokazujes - ne.

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 17:48 

haha skinuo bi sa mene, al mrtvog ;)

estetski ruzno=pantalone u koje stanu hodzina djeca.

bunt? to je tvoja izmisljotina. ja samo pratim prirodni impuls...opet kakav bi bio ostatku svjeta...vidis da ti je bitno ;)

meni nije jebiga, kakav sam takav sam, ako sam poderan, neispeglan, jebe mi se, samo nek je cisto.

istina, tako privlacis vise paznje, al paznja i zbunjenje ostatka drustva na kompletnom autopilotu i nije nuzno losa stvar, jebe mi se za njih,

ja mislim da estetski izgleda super, al sam ja odrastao uz metal, ne uz kasnije prefabrikate koje uz sve duzno postovanje, odbijam karakterizirati kao metal, kao sto sam i uvjek to cinio...

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 17:54 
Moderator

ok :D

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 18:19 

a biće da vi niste svjesni koja je šega slušat (čitat) muške da raspravljaju o odjeći
naročito o tome koliko ih ista čini zajebanim, drugačijim.. il šta već, nhf though :)

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 19:10 

Image

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 19:46 

ovo nikad ne bih nosio jer bi mi bilo praaavo mrsko nosit dvajes kila na ramenima. a ofirno ili glupo mi nije ni sekunde, isto ovo radim sa jednom majicom kratkih rukava (jes da prišivci neće biti ovako uredno i lijepo složeni već haotično razbacani bez nekog reda) i sumnjam da ću je ikada završiti, što zbog manjka mogućnosti, što zbog visokih kriterija. sad za sad imam samo jedan prišivak na toj majici (D.R.I.), i jedino prišivci bendova na čijim svirkama ostanem zatečen i preplavljen iskustvom (kao što sam bio na dieraju) će zaslužiti poziciju na toj majici.
šaner bi mi skinuo? nije mi 14 godina da dozvolim nekom takvu zajebanciju na svoj račun.
možda je ovaj lik furač, stavio sve te prišivke samo da bi pokazao koliko lijepih prišivaka ima :lol: , a možda je fakat uspio nabavit i stavio samo bendove koje gotivi praaavo.

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 19:51 

svaka cast, to je taj duh :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2008. 20:02 

mocna slika 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]