zasto je glupo porediti sa proslim albumima???????

ja smatram zapravo da je logicno usporediti sa ostalim!!!
zasto je lose napraviti paralelu izmedu novog albuma i ostalih izdanja??????
zasto ne bih kriticki posmatrao novi deedsov album?????
niko nije rekao da je ovo upotpunosti novi deeds,kada pogledas hronoloski ovdje imas momenta sa svih predhodnih albuma,sto je dobro...ali ono sto je ocito jeste da postoji veliki broj momenata kojih do sada nitko nije mogao zamislit,upravo ti novi elementi su relativna stvar,nekome su "sjeli" nekome ne kao meni npr...nemam ti ja nista protiv inovacije i uvođenja nekih novih elemenata,uostalom kada pogledas deedsove albume na svakom imas nesto sto nije bilo na predhodnom,i uprvao je to samo jedna u nizu cinjenica koje dovljno govore o velicini ovog benda.tako je i slucaj i sa novim albumom.INOVATIVAN JE!DEFINITIVNO!ali meni ti novi momenti nisu "legli".
ono sto ja smatram najslabijom karikom novog albuma jeste ta cinjenica(barem se meni tako ucinilo)da je DEEDS IZGUBIO NA BRUTALNOSTI,i to jebeno izgubio na brutalnosti prvenstveno zbog "preoštre" produkcije,tako da mi se izgubila sva ona tezina koja je krasila stari deeds..zatim vokali mi nisu "sjeli",jednostavno nisu brutalni kao recimo na predhodna dva,na reduced-u i crownu ubise..ne znam za tebe,ja sam osjetio prazninu u novom albumu,osjetio jakobijev nedostatakl.ocito da imamo razlicite poglede na deeds od flesh,ja volim stari brutalni deeds,ti volis novi,tehnicki prejebeni deeds i to je to.
sto se mene tice neka nastave ovako,boli me kurac,meni dosta ono sto je do sada izaslo jer i onako ISKRENO prva dva nisam svario u potpunosti vjerovatno zbog prljave i nejasne produkcije.ali bez obzira na to uvijek ce me vise privlaciti od ovog novog