Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 07. 2025. 15:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 362 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next
Author Message
 Post subject: Re: ofiraže
PostPosted: 19. 12. 2008. 01:19 

bogme jest! pad je meni omiljena ofiraža za vidjet...

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2009. 13:54 

Jaooo...Jedan moj drug sanjao kako se kreše sa jednom prijateljicom iz razreda i sanja on tako i u "žaru borbe" i čovjeku se normalo dig'o, on se budi a u dnevnom boravku sjede stariji brat, stara i stari i umiru od smijeha....Ili kada je bio manji i prišao staroj i pitao:"Mama, šta je to orgazam?!", žena se jednostavno pogubila, samo zvala starog i rekla preuzmi.

Ili stojimo mi napolju i jedna moja prijateljica onako cupka gore dole i reče:" Ušao mi u guzicu", na šta se nas 2 okinušmo smijati i onda da se ispravi:"Ma mislim nasuvo!", mi još više....Kada će ona:"Ma bez ruku!!!!" Znači, meni je došlo da plačem !!!! Na kraju je napokon rekla da misli na hlače. :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 15. 01. 2009. 21:37 

SODOM wrote:
ahahahaaaaaaa ne mogu da vjerujem

u zadnje vrijeme fakat uspijem da procitam neke zaista nevjerovatne stvari zbog kojih se valjam po podu

Milojko Pantic komentarisao neku utakmicu i u 23. min utakmice izmena i tek ce ti Milojko:
''I u igru ulazi igrac sa brojem 23. iskusni Minutes........"

al pazi ovo "Iskusni"

ahahaa :lol: :lol: :lol:

to je bilo kad je arsenal igrao s nekim i bergkamp se povrijedio u 22 minuti.. i izlazi on i pise Bergkamp 22 minutes, kad komentator : izlazi povrijedjeni denis bergkamp a u igru ulazi minutes s brojem 22 :D :D

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2009. 16:41 

Moondust wrote:
Ryker wrote:

Evo jedna moja:

Prije 3-4 godine, dolazim kuci malo prekasno, p'jan. I sad, pripisalo mi se jako, ali posto nisam htjeo probudit mrkog mi oca ulaskom u wc, pade mi napamet da ja to obavim preko balkona lafo. I skinem ja gace i krenem obavljat nuzdu u vrt susjeda kad se odjedanput netko pode derat na mene, a ono stara upala na balkon, ja je nisam cuo. Nije joj bas bilo drago :mrgreen: .

haha ja sam gori :oops:

napio se ko stoka, isto tako dodjem kuci prekasno, mrtav, sjecam se da sam lego odma u krevet spavat, samo bokserice. budim se u dzemperu nekom 80's fazonu, ogromne farmerke, i nista mi nije jasno. stara mi isprica da sam u neko doba uso u njenu spavacu, zapeo za ventilator, "potuko" se sa njim i on je MENE istuko, odem u cosak sobe, popisam se na ormar, i onda iz ormara izavdim neke stare retro stvari, obucem i ponovo skokom u krevet.

ne vjerujem joj ni dan danas, ne sjecam se ja niceg, al nakon nekih desavanja nedavno pocinjem da vjerujem :mrgreen: :oops: :oops:

hahahah ja se odmah sjetim tebe i onoga "ne vjerujem ja baš u te igre na sreću"..XD

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2009. 18:04 
oj bljekerko sta ti hoces majket, treba i tebe napiti kvalitetno, jebo te stock

PostPosted: 13. 02. 2009. 18:30 

Moondust wrote:
oj bljekerko sta ti hoces majket, treba i tebe napiti kvalitetno, jebo te stock

haj što me tu sad brukaš bezze......XD.....a bljekerka više nije IN mislim da bi se i Gayrso složio sa tim....XD

Profile  

PostPosted: 14. 02. 2009. 13:30 

Definitivno sam najveći jebeni baksuz...Prije par mjeseci,ulazim u kafanu,petak naveče,gužvara,preciznije lokal Muha.I naravno,naredalo se ljudi...I taman da se pozdravim s jaranom,ja okrznu sto i kafa se proli po njegovom telefonu i kaputu.Moj najveći crnjak :D

Profile  

PostPosted: 15. 02. 2009. 17:42 

jučer sam se strgao da je to užas, napio se i nagutao i dođem takav u birtiju i vidim u separeu brat i njegova cura imaju romantičnu večer za valentinovo :lol: dođem do njih, stavim noge na stol, porušim im stvari i počnem brljavit o nekakvim vjevericama (kriv je avatar na jednom forumu) i dođe konobarica i sere nk spustim noge i joiš se raspravljam s njom... još sam burazovoj ženski poklanjao nekakve papire i smeće... sad je tu al niko to ne spominje :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 15. 02. 2009. 18:55 

Shiteater black wrote:
jučer sam se strgao da je to užas, napio se i nagutao i dođem takav u birtiju i vidim u separeu brat i njegova cura imaju romantičnu večer za valentinovo :lol: dođem do njih, stavim noge na stol, porušim im stvari i počnem brljavit o nekakvim vjevericama (kriv je avatar na jednom forumu) i dođe konobarica i sere nk spustim noge i joiš se raspravljam s njom... još sam burazovoj ženski poklanjao nekakve papire i smeće... sad je tu al niko to ne spominje :mrgreen:

Joj bleki najgori si bog te jebo :lol: :lol: ,slijedeci puta kad dodjem u bosnu doces kod mene,pa da ti,SODOM i ja bogohulimo danima...

Profile  

PostPosted: 15. 02. 2009. 23:31 
ako ikad budem imo para, rezirat cu film o shiteateru :mrgreen:

PostPosted: 16. 02. 2009. 15:37 

Jedan lik je krao benzin iz auta na nekom parkingu, i vuče on na ono crijevo, kada se okrenu i pogleda a u autu kraj ovog iz koje g je krao sjede momak i cura i gledaju. On ladnoo, umjesto da šmugne, samo prst na usta i :"Shhhh" i nastavi sa poslom !!! :lol: :lol:

Ili lik kada je prolazio u PD kraj autobuske vidi par likova krenuli na Sanu da cugaju ali u suprotnom smijeru. On im onako priđe i kaže fino da je Sana u drugom smijeru a oni će njemu:"Vidi kakav si ti, čupav garant si narkoman, naduvan nemaš ti pojma šta pričaš.."

KAd će on, onako mrtav ozbiljan:

"Ja sam NINDŽA KORNJAČA!!!"

Likovi se usrali..samo se okrenuli i povukli... :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 16:00 
Moderator

Ti il' si ovaj s curom il' ovaj što je krao benzin. Il' si Nindža Kornjača.

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:14 

Haha, nisam ni jedan.... :lol:

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:37 

za moj 18-ti rodjendan ja dobijem gitaru / uzmem od ESE njegov stari SX i pokusam svirati HAHAHAHAHHAHAHAHA:D:D:D da ne duljim moj pokusaj sviranja gitare je bio takav odron da me bog ovako sakatog nije stvorio ni za trzalicu drzat, a moji mi cak htjeli i poslat nakog boga gitaru i to, a ja nisam znao drzat Djitru u ruci kak treba i na kraju skuzim... neka, ostajem ja na pisanju textova:D :lol: :lol: :lol:

Srecom SX sam prodao za tacno onoliko novaca koliko ga i platih s tim damje ostala jedna trzalica ( KOJU NEZNAM NI DAN DANAS DRZAT ) i eno je u kutiji sa olovkama a ja idalje nesmjem gledat gitaru a ne kamol odsvirat nesto:D

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:02 
ev upadoh sa stolice jbt...

ne znam sta mi bi...privatna ofirazica

PostPosted: 16. 02. 2009. 21:12 

SODOM wrote:
ev upadoh sa stolice jbt...

ne znam sta mi bi...privatna ofirazica

Ja neka interna :D

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 21:35 

jednom me jedna cura zamolila da izdrkam pred njom, ja sam, normala, pohitio i stao da ga drkavam, ali avaj!

neobjašnivim spletom okolnosti, u trenutku svršavanja, umjesto da sluza izađe, meni glavić odleti, kao da sam otvorio šampanjac. Želio sam da me zemlja proguta, a ona me gađala cipelama i istjerala vanka jerbo sam gad.

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 17:48 

Ih, nije to nista. Prehn'o se Adzo jedno jutro oko pola pet i BAS u tome trenutku shvatih da bez ikakve dvojbe znam puhati staklo bolje od ikoga na dunjaluku! Cerekam ti se ja i trljam rukama, misleci kako su oni puhaci stakla sto sam vidjao na tv-u pocetnici za mene. Ujutro odmah nakon sabah namaza pohrlih u renomiranu puhaonicu stakla «Partneri Bajro Puhalo & Kresimir Zarulja» sa zeljom da im demonstriram novostecene sposobnosti. Nakon kratkog ubijedjivanja dadose mi da pusem. I kurcina. Trebao nekakav vrc da ispa'ne, a ono kurcina. Ufati me Bajro, suje sve po spisku, nas si doso zajebavat, ovo ono a meni samo da je zivu glavu izvuc.U tome ide Kresimir, nosi macolu u ruci, vidim ja odnio Sejtan salu, proucih dovu za digevolviranje, pretvorih se uz allahovu dz.s. pomoc u digimona od 100 bodova sa slicice, oni se zabezeknuse a ja stura. Ali moram priznati da sam se svojski provalio, sto jest', jest'. :oops:

Profile  

PostPosted: 27. 02. 2009. 19:56 
ev jedna od prije par minutica

Slusam Omnivore od Demolition Hammera i u trenutku kada ide onaj dio "OOOOOOOOOOUUUGH" otvaraju se vrata kuce a i vrata od moje sobe su otvorena.posto sam ceko da sestra svaki tren dodje iz skole odlucih na tom dijelu dje je "OOOOOOOOOOUGH" da iskocim iz svoje sobe pred nju onako ludjacki sa zavracenim ocima i rukama u zraku, istovremeno grovlajuci taj dio "OOOOOOUGH"

Bila je to komsinica :oops: :oops: :oops:

PostPosted: 27. 02. 2009. 20:29 

SODOM wrote:
ev jedna od prije par minutica

Slusam Omnivore od Demolition Hammera i u trenutku kada ide onaj dio "OOOOOOOOOOUUUGH" otvaraju se vrata kuce a i vrata od moje sobe su otvorena.posto sam ceko da sestra svaki tren dodje iz skole odlucih na tom dijelu dje je "OOOOOOOOOOUGH" da iskocim iz svoje sobe pred nju onako ludjacki sa zavracenim ocima i rukama u zraku, istovremeno grovlajuci taj dio "OOOOOOUGH"

Bila je to komsinica :oops: :oops: :oops:

to nije nikakav problem ako si snažniji od nje

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 362 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]