Quote:
Djes kardinal? Sta ima sta se radi? Jel ti to Benedikt sam reko da imas pravo ekskomunikacije koga os i kako os? Bezobrazluk, i nadasve tipicno B/H. Ko si ti da nekome kazes sta su oni a sta nisu? Za to ima institucija Katolicke Crkve, koje sam siguran, nisi faktor
Ok momk, stop!
Gdje sam ja ocrnio Arayu kao covjeka il pak vjernika? Ne izvrci napisano. Tko je spomenuo ekskomunikaciju?
Slusaj, postoje neke stvari koje imas pravo zapazit ako se kose sa onim cega si dio.
Invertirani pentagrami, spot tipa "Bloodline" ,kojekavi tekstovi sigurno nisu u sklopu katolicke vjere.
Malo lakse nastupaj. Opasnim rijecima baratas izvrcuci.
to bi bilo kao da ja tebi na ovo
Quote:
Idealno da, ali nazalost 80% ljudi koji se na takvim manifestacijama pojave su tu iz podkulturalne afilijacije, sto ne znaci nista. Umjetnost je umjetnost, neki dodju da vide sta umjetnik radi i nastave kuci...
napisem "alo psihijatar! sta se radi! 'ko si ti da kazes tek tako nekom da je poremecen?!"
Quote:
edan Van Gogh je isto bio nista jelde? 90% njegovih radova je bilo prozeto negativizmom i suicidalnim impulsima. Slike bordela, usamljenih ratara u jesen...ako ti ne vidis simboliku, to je do tvog intelekta.
Gledao sam dokumentarac o Van goghu prozet njegovim pismima,dakle njegovim rijecima. Van gogh je imao psihickih problema,dokazao. tu vidim nisi zapazio.
Quote:
Jesil ikad procito ijedan tekst od Shininga...ili jos bolje Burzuma il Bethlehema? Neb reko da jesi. Ne vidjeh nikakvog "oni ce nekom presudit". To sam uglavnom vidio u tekstovima Soulflya, i to naravno na najnizi, najgluplji nacin moguci.
da,jesam procitao dio tekstova shininga koji su na engleskom jer svedski ne razumijem. Upamtih jedan dio pjesme ,tip jedno 5 puta zaredom pise "suicide" i onda nesto kao "sell your soul to evil,sell your soul to death".
Ti si krivo shvatio i ovaj dio(kao i vecinu ostalih). Ja nisam rekao da Shining ima tekstove " ja cu ti presudit" . Nisam tu mislio na taj bend. Malo procitaj bolje.
Quote:
Likovi kao ti me pravo podsjecaju na Adolfa Hitlera kad je pokrenuo onu Enartete Kunst izlozbu. Treba samo pozitivno, u nekom drzavno opravdanom formatu. Nista avangarda, nista sto ukazuje na neke negativne aspekte egzistencije...Totalitarizam. Namjerno limitiranje kreativnosti. Grozota.
odavno nisam vidio da mi netko ovakve stvari pise preko foruma. Pripisat cu to tvom afektu.
Quote:
Ti si bas neki utilitarac, vazal sistema. Ljude bi u okove bacio i ofarbao im tamnice u cvjetne dezene. Nemojte slucajno da bi ste takli sta subverzivno aman-zaman. Svi cemo pocrkat prije il kasnije, ali je tradicionalno kod "vjernika" (judeohriscana, u koje ubrajam i muslimane) da ti oduzimaju pravo na autodestrukciju. Kao biva dao ti je to neko na nebu, taj zivot. Jah. GABO MANE jaro. Zao mi je, al ga nema. Tako da mi ga on nije dao, a ja cu ga sebi oduzet ako se tako osjecam, i nijedna laz iz usta koje stalno lazu (vjernika) nece utjecat na moj izbor

Jel tebi zanimanje postavljenje "dijagnoza" ljudima i soljenje pameti?
Nije li to ono sto ne volis kod tih "laznih vjernika"?
Mogao bi ti sad kontrirat i krenut u raspravu o postojanju Boga al sam sebi vec vizualizirao kako ces ti pisat dalje pa ne zelim. Smatraj to cim oces.
Tvoji postovi su osudivacki i u stilu "moja je zadnja,ja znam ,ti si takav i takav" . nije ti to fino,znas.
Ajd ti pljuni zadnji put sta imas pa da Abigail i oni koji ce ic na koncert mogu u miru nastavit pricu o ovom bendu bez tebe koji zelis opravdat svoj nadimak i mene koji sam padobranac. Pozdrav.