Martyr wrote:
E jebga mi navikli na trosatno kašnjenje!
I da, upoznah Dinku i drago mi je zbog toga! Al ja uopće se uopće ne sjećam kako se mi skontašmo!

Di nestadoÅ¡te kad je poÄeo Kreator?
hehehe, i meni je drago bilo. Sjecam se ja svega. ja sma sa sovom bio na nekom standu na trgu, trazili zastavu, vas dvojica ste prisli i njemu rekli da ste iz hercegovine poslje razgovora. on meni to rece i palo mi naum kada smo se dogovarali da se nadjemo gore.poslje sam ga zaduzio da se sjeti te dvojice likova jer sam ja bio okrenut ledjima i nisma cuo taj razgovor.A poslje smo se sreli u boogaloo-u, prisli mi vama, fazoni, pivo, pisanje svakih pet minuta, a wc daleko jebote.
Kreator kada je poceo ja sam vec nekih dobrih 15 minut drzo onu sipku u prvom redu

Konceert je bio smao takav, po mom misljenju bez nekih slabih tacaka, ni sekunde dosadno, poslje crknuti, mokri cekamo da izadje band, te se slikaj, te potpisi, te pricaj snjima, zovi ih u bosnu, a Ventor ljubazan kakav jeste nije odbijo nikog za razgovor, ne mogu vjerovati, covjek nema ni sekunde u sebi rocksuperstar stava, ono se radja jednom u sto godina.
P.S. Uspio sam ufatiti miletovu trzalicu na kraju certa, a "Semir" je bio ljubazan tokom svirke da mi je dodao jednu u ruku.
Iskreno se nadam da ce nadoknadit cert u Beogradu, i da ce se sve ovo opet ponoviti