Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 08. 07. 2025. 19:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 271 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Next
Author Message
 Post subject: Re: DESTRUCTION!!!!!!
PostPosted: 23. 12. 2008. 22:35 

preslusavam ga opet .. ali opet nekako normalan, nije nesto ono kao pre super! ..
sta mislite jel Metal Discharge i Inventor Of Evil bolji od Hells breaks lose? meni nekako je.. :roll:

Profile  

PostPosted: 23. 12. 2008. 23:23 
ovako....meni licno vise lezi destruction novog doba i u vrhu je naravno antichrist pa onda all hell pa metal discharge..inventor je svarljiv a novi je veliki promasaj.
kad smo kod tog novog doba najimprsivnije su mi obrade starijih "hitova" kao pomenuta curse the gods, eternal ban total desaster ili pak obrada metallicine whiplash.
posto je po medni destruction bend koji je najbolje iskoristio ovu noviju produkciju jedva sam cekao da izadje taj jebeni thrash anthems...nova produkcija plus destructionova stara skola pisanja pjesama jednako je NENADJEBIV ALBUM.

ali po pjesmama curse the gods ili total desaster se vidi da je najbolje bilo da je taj album izasao 2001 ili 2002 kada je destruction bio na vrhuncu karijere (uporedi samo curse iz 2001 i 2007)...

naravno da su infernal overkill i eternal devastation remek djela na kojima se nalaze najjace pjesme ali su ipak upropastene produkcijom a bogami je i schmier tada zvucao smijesno...ali ipak kult

destruction je uvijek imo taj neki svoj stil koji niko nije uspio "iskopirati"...pogotovo ovaj novi destruction.

p.s. svaki dio koncerta je 100 mb.

PostPosted: 23. 12. 2008. 23:40 

hail! svaka cast.. konacno neko napisa pametno sta.

jebeni thrash anthems...nova produkcija plus destructionova stara skola pisanja pjesama jednako je NENADJEBIV ALBUM - TRUE

naravno da su infernal overkill i eternal devastation remek djela na kojima se nalaze najjace pjesme ali su ipak upropastene produkcijom - TRUE

a bogami je i schmier tada zvucao smijesno...ali ipak kult - TRUE neka ga legenda je lik :)

destruction je uvijek imo taj neki svoj stil koji niko nije uspio "iskopirati"...pogotovo ovaj novi destruction. - ALSO FUCKING TRUE

tnx mozda i skinem ono sljedeci mjesec 8)

Profile  

PostPosted: 23. 12. 2008. 23:59 
Moderator

meni je thrash anthems promasaj, metal discharge nista previse, inventor of evil slab, tako da je all hell najbolji tu.

Profile  

PostPosted: 24. 12. 2008. 00:15 
thrash anthems bi bio puno puno jaci da j izdat 5 god ranije...

antikrist ba je ubjedljivo najjaci album nove ere tresa...antikrist i kod red

PostPosted: 24. 12. 2008. 01:31 

zadnja 2 albuma od destructiona u nista :mrgreen: nimalo legli ............... tak da ono raniji albumi su mi ruluša i po :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 25. 12. 2008. 06:29 

Nikad veliki fan Destructiona al su tipovi bukvar za metal i ne mogu cekat da ih vidim po prvi put u maju iduce godine (naravno Warbringer je s njima :) )
(ona mala prisivka ispod Kreatora na mome prslucetu je Destruction :mrgreen: )

Profile  

PostPosted: 26. 12. 2008. 15:38 

destruction inace mi drag bend malo me razocaro na zadnjem albumu :|

Profile  

PostPosted: 17. 01. 2009. 16:58 
Moderator

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=112630

Koje picke...

Profile  

PostPosted: 17. 01. 2009. 18:30 
ovo nije nista cudno...na forumu destructiona sam vec dugo i uvidjeo sam da je scmier pickurina od covjeka...
cojk mi je bio jebeni idol a onda sam vidio koliki je taj covjek egoista i koliko zna biti zavidan...
za svaki noviji bend (recimo Violator) kaze "pokrali su te i te..." ujedinjenje jebenog Exumera smatra smijesnim jer ko fol uzadnje vrijeme je puno re uniteda i nijedno ne valja kurcu...svi mu na forumu ljube dupe i onda ja dodjem i popljujem zadnji album a on locka temu...haha koji moron.

al to nije razlog da ne slusam njihove jebacke albume sto stare to i nove ( sve osim zadnjeg)

PostPosted: 17. 01. 2009. 22:11 

SODOM wrote:
ovo nije nista cudno...na forumu destructiona sam vec dugo i uvidjeo sam da je scmier pickurina od covjeka...
cojk mi je bio jebeni idol a onda sam vidio koliki je taj covjek egoista i koliko zna biti zavidan...
za svaki noviji bend (recimo Violator) kaze "pokrali su te i te..." ujedinjenje jebenog Exumera smatra smijesnim jer ko fol uzadnje vrijeme je puno re uniteda i nijedno ne valja kurcu...svi mu na forumu ljube dupe i onda ja dodjem i popljujem zadnji album a on locka temu...haha koji moron.

al to nije razlog da ne slusam njihove jebacke albume sto stare to i nove ( sve osim zadnjeg)

Ma levati su svi kad sam ih ja u bg-u pito sta je sa MINOTAUR-a,kazu nismo culi za taj bend,odakle su haha :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 18. 01. 2009. 01:45 

ma svi veliki bendovi su ustogljeni i ufurani i samo sebe vole ..... tak ti je sve :mrgreen: pomiri se sinko ;-)

Profile  

PostPosted: 18. 01. 2009. 06:52 

Schmier je levat isto ko i Mustaine (koji je naso Allaha postare dane )
Cuj nece on da bude support :shock: ...pa ne radi se o bivsem clanu Destructiona neko Sodoma jebo mu pas mater....sto se tice pljuvanja po Violatora (koji su pokrali ovoga-onoga) on spominje
Evile i Warbringer (lafo ovi nisu pokrali nista ni od koga) kao nove nade thrasha
Idiot al opet nadam se da cu ih gledat uskoro :mrgreen: al ne zbog Schmiera nego zbog benda

Profile  

PostPosted: 18. 01. 2009. 11:59 
da stvar bude bizarnija, on kaze da Violator nije los ali da ima mnogo pokranih rifova od exodusa...ja ne vidim slicnosti nikakve..mozda malo na prvom demu ali na chemical assaultu nidje veze...i upravi Evile uzdize do neba...a Evile je najbolje skontao Amer Burnt...

ovo da on ne zeli biti support je dno dna benda i vrh arogancije (cini mi se samo schmierove jer mi Mike a i bubnjar Marc djeluju ko opusteni i rega "momci")
Za novi album metalike je samo rekao da ce ga svako kupit iako je smece a da destruction i ostali bendovi koji prave dobre albume nece za par godina imati sta da jedu jer su odani nekom undergroundu...ma tako je scmier momce vlasnice lanaca hotela.

PostPosted: 18. 01. 2009. 13:08 
Znaci, prvi post schmiera n temu o Tribte koncertu je bio ovaj:

JUST THE POSTER SUCKS ASS. THIS IS NOT A SODOM HEADLINER SHOW. THEY BETTER CHANGE THAT ASAP. WE DO THIS FOR CHRIS AND NOT TO PUSH EGOS. FUCKIN BULLSHIT ...

totalno nepotrebno i totalno sto su mnogi na forumu rekli CHLDLISH ilitiga KINDERGARTEN

onda je valjao jos neka sranja o tome da se sodom ne treba smatrati hedlajnerom jer je ovo koncert za witchuntera mada ne vidim smisla jer witchunter je upravo tamo i svirao...gluposti

da bi onda na kraju da se izvadi napisao ovo

I AM SHOCKED. THIS WANNA-BE PROMOTER WRITES ME TODAY THAT HE KICKS DESTRUCTION OFF THE BILL. READ THE STATEMENT ON THE NEWS SITE PLEASE. CHRIS WOULD TURN OVER IN HIS OWN GRAVE.

IN 25 YEAR THIS IS THE MOST SILLY ACT A PROMOTER EVER DID. TO THOSE OF YOU WHO HAVE A TICKET ALREADY, I REALLY APOLOGIZE, BUT THIS WAS BEYOND OUR CONTROL. WE WANTED TO PLAY FOR FREE AND ALL YOU GET IS SHIT & LIES.

WELL DONE RETARD, I CAN T BELIEVE SUCH A SILLY ACT.

I'LL HAVE A DRINK ON CHRIS NOW ...

pa onda i na prvoj stranici oficijealne stranice benda je postavljeno ovo:

TO CUT DOWN RUMOURS ABOUT THE CANCELLATION OF THE CHRIS WITCHHUNTER TRIBUT SHOW, WE NEED TO SPEAK OUT THE TRUTH ABOUT THE NONPROFESSIONAL BEHAVIOUR OF THE SO-CALLED "PROMOTER".
DESTRUCTION AGREED TO PLAY FOR FREE, WITHOUT ANY OF THE NORMAL DEMANDS ON THIS CHARITY EVENT, THE ONLY DEMAND WAS A PROFESSIONAL POSTER. AFTER THAT THE WANN-BE-PROMOTER TOOK THE BAND OFF THE BILL. NO COMMUNICATION WITH THE BAND OR THE AGENCY, NOTHING!
THIS DECISION WAS BEYOND THE BANDS CONTROL AND WILL ONLY HURT THE FANS AND CHRIS RELATIVES.
AS A MATTER OF RESPECT FOR OUR DEAD FRIEND, WE WILL NOT FIGHT THIS SENSELESS DECISION IN PUBLIC. THE EVENT IS A GOOD THING FOR CHRIS & HIS FAMILY. CHRIS WOULD TURN OVER IN HIS OWN GRAVE, AFTER SUCH A STUPID ACT. DESTRUCTION APOLOGIZES FOR THIS BRAINLESS DECISION OF THIS WANNA-BE-PROMOTER, SUPPORT CHRIS & HIS RELATIVES!

a detaljniju raspravu o schmieru i ovom dogadjaju mozete ako hocete procitati ovdje:

http://www.destruction.de/phpBB2/viewto ... c&start=25

sta reci nego CHILDLISH

PostPosted: 01. 02. 2009. 23:43 

cito sam i ja to sa schmierom na njihovom forumu

sta nije ko mike,on nema kompjuter,bog oldskulerski :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2009. 01:02 

http://www.youtube.com/watch?v=JHbhsvs_ ... re=related

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2009. 01:11 
http://www.youtube.com/watch?v=1lhGOUb6 ... re=related

ovo im je aktuelni spot...sad ev gledam al odmah nisam zadovoljan singlom kojeg su odabrali za spot, mada se slabo i moglo probrati sa aluma da bude dobar singl

chucky daj vreati onaj avatar od maloprije...onaj neki momak iz sedamdesetih :lol:

PostPosted: 02. 02. 2009. 01:22 

Micky Dolenz?

Image

ali ipak ostavljam grizzly adamsa

dobar je taj spot.mike se napusava ko lud

Last edited by ©hucky on 02. 02. 2009. 01:25, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2009. 01:25 
:lol: :lol: :lol:
jest, to je to :lol:

Post new topic Reply to topic  [ 271 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]