Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 14:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 321 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next
Author Message
 Post subject: Re: Slipknot
PostPosted: 07. 01. 2009. 16:10 

SODOM wrote:
ovo nece valjati nimalo...mislim da ce kori zvucati kao "mracniji" James Blunt

kume svaka cast za ovu :D
Sodoma za predsjednika!!!

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2009. 02:24 

za sve moje prave slipknotovce posebno glavnog među njima naravno fokicu evo jedan live momenat jebo mater kory nikad bolji uzivo :!:

http://www.mediafire.com/download.php?ni2himz23mz

znaci
sajkososl
dueliti
ded memoriz
bifor aj forget

meni je prejako

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2009. 13:35 
donatori donatori,danke danke danke

PostPosted: 19. 01. 2009. 19:59 
ovdje je kori ubjedljivo najslabija karika.
razlog je nenormalno savrsena uklopljenost ostalih clanova tj. u sviranju njihovih instrumenata.
savrsenstvo jebeno.
back vokali fantazija.
a kori je preko kurca otpjevao one "zesce" dijelove dokje u onim klinovima briljirao i vidi se odnosno cuje se koliko uziva da pjeva klinnjakom.
sve je to dobro al dajte vi nama surfacing i spit it out

PostPosted: 19. 01. 2009. 20:34 

e to ti kazem ovdje je klinove podero sto prije nije bio sloocaj na agresivnijem djelovima je zakazo sto isto prije nije bio sloocaj al jbg peva se coeku :)

Profile  

PostPosted: 19. 01. 2009. 21:25 
ma meni su oni njegovi pokusaji klinova bili beton betona..kad recimo na duality zeli pjevat klin ali je hrapav u pm.
e to je bilo pravvoooo dobro.

ma da bi ovo pogledat uzivo, jer ekipa svira cini mi se jace i uvjezbanije nego ikad dosad

PostPosted: 25. 01. 2009. 15:48 

Image

Ostatak saznajte ovdje

Profile  

PostPosted: 28. 01. 2009. 01:34 
realno i fer...sad napravite njaki kipic i urucite nekom gospodinu iz ovog benda.

PostPosted: 28. 01. 2009. 01:41 
ocam
makar im mail posaljite

PostPosted: 29. 01. 2009. 01:43 
Moderator

Jebote, poslije Disturbeda i Triviuma tek mogu... :)

Profile  

PostPosted: 06. 02. 2009. 14:35 
Moderator

Ej raja što se tiče ovog prijedloga gore - otvoren je topic na službenom forumu - sad ne znam da li im je iko išta slao na mail :? .

Ali u svakom slučaju uručit ćemo im plaketu kad dođu - jer dolaze: ček it aut :arrow: Novosti: Slipknot objavio datume europske turneje

E sad, šta da im damo - mislim, za početak je nužno da predmet bude roze boje :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 06. 02. 2009. 15:00 
kakva ba roza...slipknotovci ce to smatrati uvredom....jednostavno napravite im nesto slicno onome ko kada bend proda album u platinastoj, bakrenastoj il kojoj vec nakladi, samo umjesto ploce stavite CD :mrgreen: a gore napisite da je to iz bosne i kako se zove ta "organizacija" koja je napravila kontest za naj nju brid album...

i naravno dole pri dnu napisite da je SODOM svojim glasom presudio pobjednika :razz: :mrgreen:

PostPosted: 06. 02. 2009. 15:06 
Moderator

SODOM wrote:
kakva ba roza...slipknotovci ce to smatrati uvredom....jednostavno napravite im nesto slicno onome ko kada bend proda album u platinastoj, bakrenastoj il kojoj vec nakladi, samo umjesto ploce stavite CD :mrgreen: a gore napisite da je to iz bosne i kako se zove ta "organizacija" koja je napravila kontest za naj nju brid album...

i naravno dole pri dnu napisite da je SODOM svojim glasom presudio pobjednika :razz: :mrgreen:

Ha ha ha, pa mora biti rozo čoeče pa roza je boja nju brida :razz: :mrgreen: .

Ma napisat ćemo - od "bosanskog Glena Bentona najboljem metal bendu ikada!" :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D .

Šupak neš s nama na konc, ccc.

Profile  

PostPosted: 06. 02. 2009. 15:31 
jarane danas sam sav pod dojmom Suicidal Angelsa...pa ja taj bend obozavam...nisam se jos tetoviro al sam obeco da ce prva tetovaza bit njihov logo... i posto je organizator dusa i cijena ulaznice je ajmo rec dzaba, ostat ce mi kesa za majce, prisivke, cdove... ne znam bas da li ce mi ostat kesa za slipknot (a znamo da ce ga trebat poprilicno)...stvarno mi je i to zelja gledati jer i njih volim iako nisam u tim vodama (sto dokazuje njihov kvalitet) ai kad uzmem u obzir kes za ulaznicu, kombi i onda skupu zagrebacku cugu i jelo a ispite da ne pominjem posto sam vec usro i prvi semestar kojeg moram skoro pa pola u drugom cistiti onda stvarno ne mogu na slipknot...lijepa moja srednja skola i viska vrmena a i kesha...

mada jos nije nista rijeseno, daleko od toga...mozda me kladionica zavoli do juna (ipak je to moj najdrazi mjesec :mrgreen: )

PostPosted: 07. 02. 2009. 05:14 
Moderator

SODOM wrote:
jarane danas sam sav pod dojmom Suicidal Angelsa...pa ja taj bend obozavam...nisam se jos tetoviro al sam obeco da ce prva tetovaza bit njihov logo... i posto je organizator dusa i cijena ulaznice je ajmo rec dzaba, ostat ce mi kesa za majce, prisivke, cdove... ne znam bas da li ce mi ostat kesa za slipknot (a znamo da ce ga trebat poprilicno)...stvarno mi je i to zelja gledati jer i njih volim iako nisam u tim vodama (sto dokazuje njihov kvalitet) ai kad uzmem u obzir kes za ulaznicu, kombi i onda skupu zagrebacku cugu i jelo a ispite da ne pominjem posto sam vec usro i prvi semestar kojeg moram skoro pa pola u drugom cistiti onda stvarno ne mogu na slipknot...lijepa moja srednja skola i viska vrmena a i kesha...

mada jos nije nista rijeseno, daleko od toga...mozda me kladionica zavoli do juna (ipak je to moj najdrazi mjesec :mrgreen: )

Ti si kreten ako planiras to propustit. Pa bogtejebo jarane ako ces mi plakat tu na kisi pet mjeseci prije koncerta kako nemas para, ono umri... :roll: Pare se uvijek mogu skontat, a pogotovo ako nas ekipa ide ;-)

Profile  

PostPosted: 07. 02. 2009. 11:41 
pare su pola problema...i ako se zadam na kladionici onako kako samo ja znam onda su na kamari za sedmicu do deset dana..ali drugi problem je fax jbg...valja cistit ovo jer nas je zakacila njaka bolonja i ne mogu prenosit predmete ko vi stariji...

budala jesam ako propustim slipknot (uz rammstein i metaliku najveca zelja da pogledam uzivo), ali trenutno mi je suicidal prioritet koji su mi zakletva i dolaze mi svirati pod nos i to gotovo za dzaba i to nema sanse da propustim....nisam rekao da necu ici...vidjet cu kako ce se odvijat situacija, a sam si reko da ima jos 5 mjeseci...rano je za neke odluke.
samo ne zelim da budem odmah u startu nabrijan kako idem ovo ono, a kad dodje vrijeme za koncert, onda ga obalim ko Gaahl...Bolje vako skucit se u cosak pa da u junu sam sebe iznenadim ;-)

PostPosted: 07. 02. 2009. 17:16 
hahaha...pa kakav sam ja to fan...tek sad procitah da je slipknot tuzio Burger King zbog krafje imidza :lol: :lol:

PostPosted: 14. 03. 2009. 12:35 
Moderator

SODOM wrote:
hahaha...pa kakav sam ja to fan...tek sad procitah da je slipknot tuzio Burger King zbog krafje imidza :lol: :lol:

šta ba? :lol: Nisam znao za to.

Uglavnom, sinoć je bio na MTV Adria prenos koncerta, ovo su neke od pjesama ili sve odsvirane sinoć:

01. Surfacing
02. The Blister Exists
03. Psychosocial
04. Dead Memories
05. The Heretic Anthem
06. Duality
07. Spit It Out
08. People=Shit
09. (SIC)

Nažalost, totalno sam zaboravio na ovo ali srećom ima repriza večeras u 00:00 pa koga zanima. Ovdje se mogu pogledati djeovi nastupa - http://www.mtv.co.uk/shows/mtv-world-st ... k?$103660$.

Najs fol ovaj World Stage - prva sedmica u aprilu je Metallica :D .

Profile  

PostPosted: 14. 03. 2009. 14:36 

pa toooooooo foko taman posto sinoc nisam gledo taman taman :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 14. 03. 2009. 15:47 
i ja fulo...veceras gledam...

skromna ali jebacka set lista...al surfacing prva :o :o
zatvaraju znaci sa sic...nikad mi ta pjesma nije bila cemu al ajd...

Post new topic Reply to topic  [ 321 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]