Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 07. 2025. 11:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 01. 02. 2009. 21:27 

Svaka cast Francuskoj, sjajno, zasluzili su..
Hrvatska bravo, nemam rijeci nakon svega.. nema nitko prava prigovoriti vise tim momcima, velika predstava na domacem terenu, prepune tribine podrske, ljudi doslovno odsvakle, druzenje, zabava, neprocjenjivo.. velika steta zbog poraza, ali, nazvati porazom konstantnu borbu za medalje vec 6 i nesto godina, kao i ovu srebrenu, bi stvarno bilo van svake pameti..
Vori MVP, zasluzeno..

''Iznad svih..!''

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2009. 00:45 
nema boga....presudila na kraju bolje fizicka pripremljenost...

cupic ce bit igracina kao i duvnjak...lackovic je bio bog, svi vazni golovi postignuti s njegove strane...vori naravno zasluzeno MVP...mislim da je ovo jedino prvenstvo na kojem se nije pomagalo domacinima od strane sudaca.iako nije ni trebalo do finala gdje su neke odluke ipak otisle na stranu francuza...

jednostavno onih zadnjih 10tak minuta je presudilo..na kraju rezulta nerealan.

svaka cast hrvatskoj i navijacima i organizatorima i francuskoj naravno..

steta jbg sto hrvati ne uzese zlato na svom terenu i sa ovom zlatnom generacijom i pred onakvim navijacima,mada ni pobjeda francuske nije nezasluzena.

i jos mi je drago sto su poljaci bronzani i to najvise zbog one pobjede nad norveskom u zadnjem kolu drugog kruga kad su u zadnjoj sekundi prosli dalje...najjaca utakmica prvenstva definitivno

PostPosted: 02. 02. 2009. 18:53 
ja odlicnog finala u NFL-u...tu je negdje dramaticnost bila kao i prosle godine...zao mi sto arizona ne osvoji jer su ih ubili u zadnjoj cetvrtini

PostPosted: 02. 02. 2009. 18:59 

Steta sranje superboul, navijo sam za Celik al jebiga, malo mi vokri jer su im bar dva touchdowna bili djeni zeve.

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2009. 19:22 
onaj zadnji tac daun je umalo sprijecen...lik je prstima (noznim naravo) dotaknuo tlo pa ga je ovaj iznio u aut, znaci zakasnio je manje od sekunde sa iznosenjem...

PostPosted: 02. 02. 2009. 21:27 

ma ja :mrgreen: milan razvaljiva :mrgreen: LIVERPOOL 4EVER :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2009. 23:41 

nisam gledo..nemam ebenog sport kluba...

a rukomet...sprem.. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2009. 23:50 

Man'te te seljacke sportove. Jos tacno 3 sedmice pa Inter – Manchester. Vec me trese groznica. Ako (citaj kad) ih Inter razvali, 10 dana cu hodati praveci dva normalna koraka & jedan skok, u znak proslave.. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 02. 2009. 23:51 

a sprem se bio usro kasnije...navijao sam za krvate,naravno...jebiga,jednostavno pojedinci su odlucili..sta ces ba kad akarabatic smije preuzeti dogovornost kad hoce,narcis isto tako,fernandez...kod hrvata je timska igra tako da su se gubili i gubili jbg...

Profile  

PostPosted: 03. 02. 2009. 00:04 
bilo je logicno da ako se na pocetku ne odlijepe da ne mogu dobit francuze jer imali su pritisak...pali u zadnjih par minuta i to je to...meni je Lackovic 6 puta jaci od karabatica, vise puta je povukao kad je bilo gusto...
sprema ne treba krivit jbg...

dok omeyer ne ode francuzi ce osvojit boga oca :mrgreen:

PostPosted: 03. 02. 2009. 00:17 
Moderator

ja jebem mater sacramentu za onaj nerjesen sinoc, posteno me zavalise na kladionici...i veceras jebem tel avivu majku zidovsku, izjednacise u 90' minuti....puuuu

Profile  

PostPosted: 03. 02. 2009. 00:31 
joj dal ja nekom jebem mater zidovsku, odmah bi mi nameless poslo prajvat mesdz da sam glup i da sam nacionalista.....

nema od tog kladjenja hljeba....

kladi se na sigurno, kladi se na singl...a ni dubl nije lose....samo treba malo vise para na kamarici i gomilat ce se kasnije 100%

PostPosted: 03. 02. 2009. 01:26 
Moderator

kuzim sistem polako, iako sam za veceras haman sve sistemske parove kikso osim calgary, koji nije jos ni poceo(NHL), a fixni mi nisu ni poceli...ne vidim prolaz ovdje.

Profile  

PostPosted: 03. 02. 2009. 21:50 

nekrodemon wrote:
ja jebem mater sacramentu za onaj nerjesen sinoc, posteno me zavalise na kladionici...i veceras jebem tel avivu majku zidovsku, izjednacise u 90' minuti....puuuu

opet?nemoj srati?krenulo te u p.m...i ja navalio ovih dana po 2 puta dnevno,najgori dio u mjesecu kad se plata trosi...haha...

Profile  

PostPosted: 04. 02. 2009. 16:11 
Moderator

opet po jedan brate...znaci bice ovih dana nesto :D

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2009. 17:07 

lord krvolok wrote:
Denis Stojnić rame uz rame sa Mirkom Filipovićem
Stojnić će se boriti u UFC-u

Piše: Brza zmija
Ponedeljak, 15.12.08. 12:39.

Bosanskohercegovački ultimate fight borac Denis Stojnić potpisao je ugovor sa najvećom svjetskom korporacijom borilačkih sportova UFC-om, i tako još jednom dokazao da je jedan od naboljih ultimate fight boraca u Evropi i Svijetu, te tek drugi iz regiona poslije legendarnog Hrvata Mirka Cro Copa koji će se takmičiti pod okriljem UFC-a.

Napokon ovo sam i čeko,gledo sam par borbi ovog lika i uvjerio sam se o kakvoj se masini radi!!Jedva cekam da ga vidim u UFC,jebace ih ovaj nas SPARTANAC sve redom :twisted:

bloodflood wrote:
ne znam, ja mislim da ce lik dobit batine ko niko i da ce se obrukat ko kakav levat. al ajd vidit cemo.

lol, dobra ti ova "masina" jarane, "spartanac"...lol

...lik jedva zivu glavu izvuce... bas ko sto sam reko prije par mjeseci gore...

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2009. 18:27 

Pa, ocekivah vise.. :/ premasivan, pretezak, nepokretljiv.. doduse da moze primiti udaraca, moze, al mora poraditi na sebi fizicki ako konta u UFC..

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2009. 20:05 

Nigdje ne postoje supermeni, da bi dao moras i dobiti. Sigurno mu je bilo jasno na kojem ce nivou od sada raditi, ako nije onda ce nauciti na tezi nacin. On na Balkanu i nije imao neku jaku konkurenciju da bi se njegove sposobnosti za UFC mogle realno procijeniti.

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2009. 20:24 

http://www.myvideofight.com/video/ufc/u ... index.html ima ovdje pogledat

jebiga ovaj meksikanac je previse za njega

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2009. 13:21 

E al pazi ovo..

- Delegacija KSBiH u Ljubljani
- Subota, 07.02.09. 19:46.

Delegacija Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine boravila je danas u Ljubljani, gdje je obavila razgovore sa selektorom Slovenije oko nastupa trojice bh.košarkaša za svoju domovinu.
Nekadašnji trener sarajevske Bosna ASA BH Telecoma, a danas šef stručnog štaba ljubljanske Olimpije i selektor slovenačke košarkaške reprezentacije, Jure Zdovc, izjavio je danas tokom razgovora sa predstavnicima Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine kako u svojoj ekipi (Union Olimpiji) ne želi ni jednog igrača koji neće da nastupa u dresu sa državnim grbom, bilo da se radi o Sloveniji ili Bosni i Hercegovini.

Rođeni Bosanci, Mirza Begić, Emir Preldžić i Hasan Rizvić, tako bi mogli zaigrati u državnom dresu Bosne i Hercegovine, ukoliko se postigne dogovor između dva nacionalna saveza. FIBA je već ranije izrazila spremnost da ispoštuje svaki dogovor koji postignu savezi.

Svakako da bi spomenuta trojka vrhunskih košarkaša, a pogotovo se to odnosi na Emira Preldžića, kojem predviđaju izbor u prvoj rundi NBA drafta, itekako bila od koristi selektoru bh. nacionalnog tima Mensuru Bajramoviću, a kako saznaje SportSport.ba Preldžić je već dao načelni pristanak da obuče dres svoje domovine.

Sada preostaje još da se postigne dogovor sa Košarkaškim savezom Slovenije, za koju je Preldžić nastupao u mlađim kategorijama.

Pa jel moguce da ce konacno netko napraviti i kvalitetan posao od svih saveza i menadzera u BiH.. :D mali preldzic eekstra koliko vidjeh u par euroligaskih tekmi.. izuzev rizvica donekle u biti hajmo reci, pa to bi ekstra posao bio i velik poticaj..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]