Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 08:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: laku noc
PostPosted: 12. 02. 2009. 23:44 

laku noc :mrgreen: odo ga okinuti i sutra u skolu ....p ai tmao malo spavati :mrgreen: pa onda kada dodem doma malo spavat :mrgreen: pa onda jos malo spavat :mrgreen: i onda na kraju leci opet .... pa onda subota ... spavati do 2 popodne.....p ase ustati pa onda jos malo spavati i onda jos malo spavati pa opet navecer leci i spavati ... onda nedjelja spavati do 12 sati :mrgreen: onak bas cu se ono lijepo naspavati .... bas ono totalno kul zar ne .... i onda jos malo spavati i onda jos malo spavati ... i onda se ustati i onda opet leci i onda navecer spavati i onda ponedjeljak aaaaaaaaaaaa u 6 sati se ustati i u skolu spavati i onda udoma spavati i onda u kuci spavati i onda opet navecer leci spavati aaaaaaaaaaaa u 6 pet se ustati pa opet spavati u busu pa u skoli pa doma pa navecer aaaaaaaaa u 6 na noge i onda u skoli spavati onda doma spavati pa onda opet leci onda dolazi valjda srijeda opet aaaaaaaa 6 sati na noge i onda spavati u busu i onda u koli i onda doma i opet leci i onda aaaaaaaaaaaa u 6 sati na noge,na bus spavati u busu i onda spavati u skoli i onda spavati doma i onda leci pa dolazi petak aaaaaaaaaaaaaaaa u 6 sati na noge onda spavati u busu pa u skoli pa doma pa odna doma opet pa jos jednom doma spavati :mrgreen: i onda leci u subotu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemoram se ustati u 6 sati aaaaaaaaa spavam do 2 aaaaaaa boli me kita bar cu se naspavati ...... pojes nesto pa spavati i onda opet spavati pa se posrati pa leci pa ujutro se ustati ne u aaaaaaaaaa 6 nego u 12 aaaaaaaaaa .boli me kita ....... onda jest , pa spavati , pa jest , pša spavati ........... mmmmmmmmmmmm sta bi mogo pojest 3 put ......... a sendvic( sir, salama ) mmmmmmm mogu i jaja na oko i hrenovke ........ a ne onda cu sendvic sir salama krastavci ajvar majoneza kukuruz .......... ma boli me kita ......... onda opet spavati ....... pa opet jesti ........... pa onda :D :) :| ;-) :( :o :shock: :lol: :razz: :!: :roll: :cry: :oops: :evil: :mrgreen: :twisted: 8) :? ? :arrow: posrat se i miran :mrgreen:

Profile  

Post subject: Re: laku noc
PostPosted: 12. 02. 2009. 23:57 
a forum? :cry:

PostPosted: 12. 02. 2009. 23:57 
Moderator

Imas li ti prijatelja? Ono, izlasci s rajom, svakodnevne kafe od 5 sati, navecer opijanja i zajebancija s ekipom...Il je imas, al na msn-u?

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2009. 00:20 

blago se tebi ti samo spavas :twisted: :evil: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2009. 02:26 

Imal kakve cuge u tom tvom repertoaru,bez cuge je pomalo monotono vidis i sam :(

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2009. 02:49 
Moderator

Inphect0r wrote:
Imal kakve cuge u tom tvom repertoaru,bez cuge je pomalo monotono vidis i sam :(

Ko zna - zna :D

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2009. 02:54 
Moderator

ko ne zna mrs na spavanje :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 02. 2009. 09:37 

ma to on mene samo podjebava, sto ja nemogu spavat :mrgreen: jelde mrkvetino ?:twisted:

Profile  

PostPosted: 20. 02. 2009. 02:34 

meni je najbolji prijatelj agencijaristic ...... sad znate zasto sam stalno na forumu .... priznajem ....... dosadan je glup je ....... :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]