Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 17:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: EVADING DOWNFALL, MOTHERPIG, SOUL FRACTION - 14.02.2009.
PostPosted: 15. 02. 2009. 18:54 

Eno i Habibi stariji tamo zakuhava hahah :D
nego kakav je ono transparent tamo?

Profile  

PostPosted: 15. 02. 2009. 18:58 

Glaj vanje sto krči hahah

Profile  

PostPosted: 15. 02. 2009. 20:32 

Riot wrote:
dio wall of deatha
Evading Downfall
hvala svima!

ready

go

Ko slik'o? Ja slik'o :mrgreen:

Striker wrote:
nego kakav je ono transparent tamo?

To je u vezi onih slika što su bile na ulazu po zidovima okačene, neko udruženje, nešto, ko će ga znati.

Aj da i na forumu kažem da je svirka bila prejaka xD

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 01:49 
Moderator

Eh evo, odmamurah ja svoje (a bio mi je cetvrti mamurluk u zivotu - jos to tesko prozivljavam kad se desi) pa da i ja ostavim utiske:

Za ozvucenje, koje je po meni, stvarno dobro smo se pobrinuli a Boris i ljudi iz "Ekipe" su maksimalno dobro odradili svoje..

Motherpig - igrom slucaja su svirali prvi, sto ni u kom slucaju ovaj put nije znacilo nista. Punkersko poganje na zadatku ko i druge zajebancije od ekipe u rulji (svaka cast njima) i najbolja dosad Motherpig svirka (ne znam kako je bilo na ND-u, jer sam ih, kao sto vecina ovdje zna nehotice uspio propustit). Sharan, Osa, Zvone i Aleks(<3) su briljirali. Aleksov blastbeat i opcenito njegovo sviranje je postala bolest nevidjena. Ljudi, nije sto je ED bubnjar, stvarno ovo ne govorim zato, al FAKAT - nema mu ravnog danas!
Vrhunska zajebancija na Motherpigu, koji se iz svirke u svirku sve vise establishira u creme de la creme bh. alternativne scene.

Soul Fraction - sasvim fino odradjen set, dosad najbolji njihov nastup takodjer, Ena je briljirala samo tako, dusa moja, preponosan sam na tu curu :) jedino sto je po meni minus globalni kad bolje razmislim - energije je falilo u nastupu. Ipak, sasvim fino odradjeno, svaka cast mladoj ekipi! ;-)

Evading Downfall, mi - ne zelim puno razglabat o nama kako sam i sam clan benda, al ekipa je sve pokazala. Nema se sta reci, sve se vidjelo ;-)
Hvala Vam ljudi! :D :D U ime cijelog benda veliko HVALA!

A sad..
Preko tristo prodatih ulaznica samo 4 (cetiri, CETIRI!!) jebena dana prije koncerta Sepulture i The Sorrowa govori dovoljno!
Ekipa je bila sjajna. Podrska je isla i iz Zenice, i iz Visokog i iz oklonih gradova, a toj ekipi svaka cast :)
Svaka cast i mladoj punk ekipi! Sharan je najbolje rekao. Ta sacica klinaca je NAJBOLJA PUBLIKA U SARAJEVU! Totalno operisani od svih pizdarija i kompleksa, dodju da im bude dobro - sarajevski metalci (pogotovo mladji) kao i oni sto metal samo slusaju, bi se trebali ugledat na te ljude.

Takodjer je tokom ED seta doslo do pokusaja sabotiranja svirke kad su dvoje-troje pijanih, starijih punkera iz zadnjih redova (koje ne zelim imenovat, znamo svi o kome se radi) poceli grudve bacat na binu, iz "zajebancije" kako kazu.
Nisu uspjeli, maksimalno smo dobro odradili svoje koliko smo mogli, unatoc pokusajima da nas sjebu - eto, pokusali ste i vidjeli, mozete nam se samo napusit ;-)

A kao opravdanje smo dobili "ma kume, bila je to zajebancija, sala, ono jaranski, znas..".
Ne znam kolika zajebancija i kojim retardima mora biti, bacat grudve snijega na binu bendu koji nastupa, pri tome ne misleci na razglas, na gitaru od skoro dvije hiljade maraka od momka, koja je stajala na bini i koja je pogodjena i umalo sjebana (da Narcis nije odreagirao na vrijeme - hvala njemu ovim putem), a najmanje na to da smo komotno mogli izginut u slucaju elektricnog soka (ono logicno, snijeg = voda, a voda + struja = ???), ne nije zajebancija...
Druga stvar, po podu je padalo i rastopilo se, a ekipa koja se moshala ko luda i skakala tokom cijelog nastupa (a bilo ih je fakat puno), je kosti lomila zbog idiotskih zajebancija pijanih morona... Al bilo kako bilo, nisu uspjeli i sve je proteklo perfektno, energicno, usvirano, tacno i s ruljom koja je eksplodiravala tokom cijelog nastupa.

Hvala svima jos jednom sto ste nam bili najbolesnija moguca publika, hvala ljudi! :)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 02:11 

wall of motherfucking death 8)
Image
Image

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 02:50 

as the ash--es burn a--gaaiiin :D , i tu sam stvar zaboravio napomenuti da mi je nevidjeno lega.. ;)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 15:13 
Moderator

Slike sa svirke 14.2.

http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... Id=2758172

Hvala svima još jednom! :)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 18:09 

koliko jebeno glup moras biti da gadjas bend koji nastupa pa u p lijepu m ? ? ? ?
Ne kontam, ne razumijem pokusaj "sabotaze", apsolutna nezrelost i stupidnost,
u svakom slucaju sve lijepo proslo, super, dobro je :)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 18:49 
Moderator

Sharke slike su masala :D

Osa je bio osoba noci hahahahaha :D
Znaci u po ED nastupa se frajer skida u gace (i to bijele bajramske) i mortus pijan pocinje tripovat i moshat s ruljom. Hahaha jd da je to sve, u po frke je ocito osjetio a su mu i gace visak pa je gologuz trcao (i slikao se s rajom) a cuna landara po Bosni :lol: :lol:
Ludnica je bila opcenito! Nevidjeno :D

Mislim da je ovo najpijanija svirka ikad bila! Komplet prostorija od tristotinjak ljudi je bila pijana (osim mene i Vede, ja sam se zgromio tek poslije nastupa).

Sharane, nadam se da si koliko-toliko proslavio dobar rodjendan :D

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:08 
Moderator

Osa se ponašao užasno, dakle - neviđeni kralj!!!

Dobro je bilo :) Odlično :D

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:07 

osa was on the rampage :D

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:09 

Nameless wrote:
Mislim da je ovo najpijanija svirka ikad bila! Komplet prostorija od tristotinjak ljudi je bila pijana (osim mene i Vede, ja sam se zgromio tek poslije nastupa).

Samo mi je žao što nisu mogli unositi alkohol unutra nego su stalno izlazili da popiju pa nazad. Suze im u očima kad ih Antonio vrati sa flašom :D

Al' dobro, kad je stoka gađala sa snijegom... Šta bi bilo sa flašama. Dobro je prošlo što je najvažnije :D

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 00:38 
Moderator

Mistress wrote:
koliko jebeno glup moras biti da gadjas bend koji nastupa pa u p lijepu m ? ? ? ?
Ne kontam, ne razumijem pokusaj "sabotaze", apsolutna nezrelost i stupidnost,
u svakom slucaju sve lijepo proslo, super, dobro je :)

koliko pijan moraš bit da ih još fuliš :lol:

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 06:07 
Moderator

Holopainen wrote:
Nameless wrote:

Samo mi je žao što nisu mogli unositi alkohol unutra nego su stalno izlazili da popiju pa nazad. Suze im u očima kad ih Antonio vrati sa flašom :D

Al' dobro, kad je stoka gađala sa snijegom... Šta bi bilo sa flašama. Dobro je prošlo što je najvažnije :D

Ma kume mojne tako. Aleksovi starci su hljebovi veceri!! Njih da nema svirka ne bi protekla toliko glatko. Cika Antonio je vracao ljude, jer su takva pravila odredjena prethodno od strane "Bosne" - dakle, nema flasa u sali, sto je bilo i bolje doduse, jer niko nije prosipao pivu po ekipi i podu tako da bi bilo klizavo (osim kretena s grudvama, koji nisu bitni u cijeloj prici).
Mislim da teti Jasni i cika Antoniju, Evading Downfall kao i kompletna alternativna scena Sarajeva treba kip sagradit nasred Carsije koliko su nam svima valjali - ne samo sad, ovu svirku, vec opcenito.
Mozda ih ne znas toliko dobro, al mi koji ih poznajemo...sasvim druga prica :)
Da bogdo svi imali takve starce! ;-)

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 14:14 

ja bi im kip sagradio na umjesto zelenog dilda u sred grada (taman na raskrsnici izmedju kornera i bosne)
a dildo premjestio na trpezarijski sto istog lika koji ga je 'sagradio'

p.s. vid mi ba face u wallu...kad sam gledo sliko osjeco sam se zajbaTo skroz, crno vino 'ruzica' je krivo
ne zaljevas svaki dan uslovni predmet - jebes mu mater

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 14:50 
Moderator

Hahahah vid fakat :D
Ti i Narcis ste zli!

Profile  

PostPosted: 17. 02. 2009. 17:34 

Nameless wrote:
Mozda ih ne znas toliko dobro, al mi koji ih poznajemo...sasvim druga prica :)

Nisam se "predstavio" na forumu, ja Alexi dođem nešto tipa brat, često sam kod njegovih, znam koliko vam znače :)

A znam da je Bosna zabranila piće nego općenito govorim zbog atmosfere, to je jedina loša stvar koja mi je zapela za oko jer su neki bili teški ters zbog tog. Znam jer sam pomogao teta Jasni da prodaje karte (počela pričati kako je dan prije imala temperaturu 41C pa rek'o gdje će sama :D) pa sam gledao takve scene dok je Motherpig svirao. Meni je svejedno, ja sam k'o Vedo, nisam opsjednut opijanjem :D

Ma nevažno ba, svirka je bila najbolja do sada, to je jedino bitno.

Profile  

PostPosted: 23. 02. 2009. 01:16 

Evanding Odlican band.Ima odlicnog vokala. Soulfraction katastrofa. Pjevacica im je odron zivi. Ko nju postavi tamo. Uzas!

Profile  

PostPosted: 23. 02. 2009. 01:35 
Moderator

A ti si?? :lol:
Sto nam se ne predstavis, kad si vec stisnuo muda srat iza monitora i tastature po bendu i curi?
Ajd bas me zanima ko si, u kojem bendu, koja pozicija?

I Soul Fraction se pise odvojeno.

Profile  

PostPosted: 23. 02. 2009. 09:42 

To je moje misljenje. ;-) Ne svidja mi se!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]