Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 00:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 103 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Punk nije mrtav samo punkeri tako smrde
PostPosted: 15. 02. 2009. 15:21 

nasi pametni punkeri koji sviraju u nekim sarajevskim bandovima gadjali su sinoc na stage snijegom koji su unijeli u kesi na svirku evadinga,soula i motherpiga...
e sad je pitanje koji je to alfa idiot koji ne smije da se javi da je to radio kad je gadjao na stage i kad je znao da moze zavrsiti na pojacalima i cijeloj opremi sto bi moglo unistiti istu...

bez uvrede ostalim punkerima koji imaju pameti i koje postujem...

Profile  

Post subject: Re: Punk nije mrtav samo punkeri tako smrde
PostPosted: 15. 02. 2009. 15:26 
Moderator

jel ti ok gitara? Neko mi rece da je steta na magnetima?

Profile  

PostPosted: 15. 02. 2009. 15:28 
fkt je to bezze bilo
kolko ja skontah, kao nisu GADJALI band direktno, nego raju, kako god, pola raje se pred kraj nije smjelo šutati kolko je klizavo bilo, covjece za cas i nogu sjebes il sta ja znam
fkt je to jedina zamjerka za sinocnje ludilo,
a to filipe za opremu, to si upravu kakogod jarane, fkt ono, ponasanje (vjerovatno) pojedinaca je bas kriticno bilo

PostPosted: 15. 02. 2009. 15:44 

srecom je ok :) al to ne umanjuje debilnost ensara i te njegove ekipice koji nemaju mozga

Profile  

PostPosted: 15. 02. 2009. 16:06 
pa i kod nas su partibrejkeri u vecini slucajeva pankerovi....da slusaju slejera mozda bi bili pametniji pa skontali da je snijeg mokar a voda i struja su bas lijep par.

i Punk je mrtav, pankerovi smrde a vala su i glupi

PostPosted: 15. 02. 2009. 16:15 

SODOM wrote:
pa i kod nas su partibrejkeri u vecini slucajeva pankerovi....da slusaju slejera mozda bi bili pametniji pa skontali da je snijeg mokar a voda i struja su bas lijep par.

eto sodome sad se i ja i ti slazemo :) hehe
ma to su obicni debili u vecini slucajeva mada ima izuzetaka

Profile  

PostPosted: 15. 02. 2009. 16:19 
doduse ni metalci nisu zlatni, sto jes jes :roll:
to su sve u vecini slucajeva pojedinci, tako da ne treba odma po sarajevskim punkerima u globali pljuvati, barem ja tako nekako mislim

PostPosted: 15. 02. 2009. 16:30 
takav su imidz sebi nametnuli i ko ih jebe...ako to nekoga vrijedja onda nek se potrudi da vaspita te svoje jarane...ovako se bas i ne pokazuju u lijepom izdanju...radije bih sjeo i pio sa likom koji slusa Ibrahima Jukana nego sa takvim punkerom.

a izuzetaka mora bit jbg u svemu pa tako i kod ovih pankera

PostPosted: 15. 02. 2009. 16:33 

ma ima normala punkera u sarajevu al ta skupina debila koji su gadjali su ko fol naj tru punker u gradu ono rapa nui ekipa i ofsajd znaju oni ko su :)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 12:28 

SODOM wrote:

au, da si ovo prije reko, ne bi ti bogam spavo kod leska :razz:

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 12:36 
hehe, ma bice jos taklvih veceri pa nas onda mozes sjebat...jebaji ga al tako je....pankeri su ti koji nam dodju na svirke i (jest da je nidje veze, al to samo pokazuje njihovu intelektualnost) zig hajlaju :mrgreen:

jel to pametno???? jel to rade treseri il deteri??? naravno da ne...
zao mi je al kao sto rekoh, trebate ih vaspitati pa da vam ne kvare ugled ubuduce

PostPosted: 16. 02. 2009. 12:41 

e sad genralizirat na sve pankere, u kurac onda... i metalcu su isto kreteni po tom pitanju, možda čak i veći...

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 13:39 

SODOM wrote:
hehe, ma bice jos taklvih veceri pa nas onda mozes sjebat...jebaji ga al tako je....pankeri su ti koji nam dodju na svirke i (jest da je nidje veze, al to samo pokazuje njihovu intelektualnost) zig hajlaju :mrgreen:

jel to pametno???? jel to rade treseri il deteri??? naravno da ne...
zao mi je al kao sto rekoh, trebate ih vaspitati pa da vam ne kvare ugled ubuduce

ne znam na koje pankere mislis, al u citavoj tz ima mozda dvojica nazipankera + neke djece sto su pogledala generaciju x i romper stomper pa se nafurala al to nije ni vrijedno spomena. kolko ja znam ovdje ima vise metalac koji se izjasnjavaju ko naziji ako cemo tako postaviti stvari ;-)
cuj treseri i deteri.. jesul to neke vrste ljudi pa da ih djelis u torove? to znaci po tebi ako neko nesto slusa, mora se ponasati/razmisljati kao svi ostali slicni njemu. daj ba, nemamo vise 15 godina...

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 13:51 

sodome koji si ti debil to je nesta nevjerovatno , KUNEM TI SE !
da ne volim thrash skoro ko mater sad bi ga prestao slusati radi tebe....

gadjanje snjegom osudjujem !

ali, jedan-dva-tri lika naprave sranje odma niko ne valja.... :roll:

hint: DUTA NIJE PANKER ! :lol:

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 19:47 
uh sto nekog bole cinjenice....frajeru. lijepo pise da su pankeri ti koji su vam pokusali sjebati svirku, nigdje se ne pominju ni deteri ni treseri a nedaj boze nju brideri...ja kazem da i kod nas kada vec ima incidenata na svirkama, pocinioci su pankeri...e sad ti mozes bit cvjecka koja ide u dzamiju i koja daje cenera sadaku, cisti nam okolis i sve te lijepe divne stvarcice ali je cinjenica da su ti braca po zanru gamad u vecini slucajeva.
a ti ako si tako vaspitan i fin objasni jaranima kako se treba ponasati barem na svirkama kojih bas i nema puno.
no hejt...
a i ne vidim bas na ovom forumu da volis thrash...puno vise visis na punk podforumcicu ;-)

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:02 
Moderator

SODOM wrote:
uh sto nekog bole cinjenice....frajeru. lijepo pise da su pankeri ti koji su vam pokusali sjebati svirku, nigdje se ne pominju ni deteri ni treseri a nedaj boze nju brideri...ja kazem da i kod nas kada vec ima incidenata na svirkama, pocinioci su pankeri...e sad ti mozes bit cvjecka koja ide u dzamiju i koja daje cenera sadaku, cisti nam okolis i sve te lijepe divne stvarcice ali je cinjenica da su ti braca po zanru gamad u vecini slucajeva.
a ti ako si tako vaspitan i fin objasni jaranima kako se treba ponasati barem na svirkama kojih bas i nema puno.
no hejt...
a i ne vidim bas na ovom forumu da volis thrash...puno vise visis na punk podforumcicu ;-)

jarane, nalupetao si se gluposti samo takvih...to o punkerima sto pricas...mislim lol...ako ces iskreno, sarajevski punkerci (mlada ekipa koja ukljucuje i Slayku) je najbolja koncertna publika u Sarajevu, bolja od metal publike zasigurno.. ;-)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:07 
znaci da bi bio dobar fan moram bend koji gledam da gadjam grudvama....
ok ;-)

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:08 
Moderator

Nameless wrote:
SODOM wrote:
no hejt...

jarane, nalupetao si se gluposti samo takvih...to o punkerima sto pricas...mislim lol...ako ces iskreno, sarajevski punkerci (mlada ekipa koja ukljucuje i Slayku) je najbolja koncertna publika u Sarajevu, bolja od metal publike zasigurno.. ;-)

izvini brate, ja se slazem sa sodomom donekle, ne generalizujem, ali covjek je u pravu...taj retard kako se zove ensar je panker, nije metalac nikakav...dalje, nemoj bogati sharanovih govora sa stejdza, o iskrenoj publici, svak ko dodje i ko plati dolazi radi svog jebenog cejfa i samim tim je iskreno...drugo ako ih ima sto dodju da budu vidjeni a veze nemaju ko svira, tih je minimum...
znaci ja sam na svakoj svirci skoro, et 90 posto(mislim na metal), ne sutam nikoga, ne pravim nikakve wall of deathove, al sam tu i uzivam na svoj nacin..ja nisam iskren???
zajebi tu glupu pricu ba... to ako su oni tebi neki izuzetak, bujrum dabogda ti na svakoj svirci samo takvi iskreni bili! ;-)

Profile  

PostPosted: 16. 02. 2009. 20:13 
upravo to...

to ti ga dodje isto ko tokio hotel fanovi na koncertu cannibal corpsa....ne znaju ni sta je ali ce skakat i vristat.

PostPosted: 16. 02. 2009. 21:12 
Moderator

Evo da kažem svoje mišljenje o situaciji. Zna se ko je unio grudve. To je jedan čovjek - prva stvar, ne miješati ime benda Rapa Nui u ovo jer Ensar nije sam Rapa Nui, tu smo i bubnjar i ja, ja nisam bio u tom društvu, a bubnjar nije bio ni na svirci, zato molim vas - ime benda nek ostane van te priče.

Druga stvar, ja sam svojim očima gledao kako se grudve bacaju U ZRAK kako bi padale na raju koja je u šutci. Kasnije sam doživio neugodnu situaciju koja je umalo završila tako što su mi izbijeni zubi jer sam rekao da ta ekipa nije bacala grudve na stage, na šta sam optužen da sam lažov.

Ako griješim dušu, izvinjavam se. Bacanje na stage od strane te ekipe se onda desilo u trenutku kad sam skrenuo pogled na MAKSIMALNO 5 sekundi, iako ja u to ČISTO SUMNJAM jer znam da je u toj ekipi bio i čovjek koji se bavi tehničkom stranom posla na svirkama i koji je savršeno svjestan koliko oprema košta i znam da NIJE NESAVJESTAN da dopusti da se nađe u društvu koje direktno ugrožava ljude na bini sa takvim potezom i da dopusti da se to dešava. O tome nema dalje rasprave, čovjeka znam godinama i više vjerujem njemu nego ikome od vas, s dužnim poštovanjem svima koji su me uvjeravali (i skoro mi izbili zube) da su Ensar i ta kompanija gađali binu.

Meni je iskreno žao što se to pretvorilo u incident, Ensar je rekao i tamo umiješanima da je to smatrao jednom dobrom zajebancijom i da mu je žao što se ljudi nisu pronašli u tome. Nije mislio ništa loše, nije želio sabotirati svirku. Znam frajera malo bolje, visim svaki dan sa njim.

Meni je drag bilans priče, a to je da je sa gitarom sve u redu čovjeku i da niko nije nastradao. Eto, zajebancija se pretvorila u jedno sveopšte sranje i kažem - ne stojim ni iza čijih postupaka osim svojih vlastitih, ali isto tako vjerujem svojim očima, a moje oči NISU vidjele da su grudve letjele na binu IZ RUKU MOJIH PRIJATELJA.

Sumo sumarum:

Bacanje grudvi u raju - zajebancija koja se nije lijepo završila, i ne treba se nikad više ništa isto ponoviti jer vidimo da su ljudi različitih senzibiliteta i da takve ekstremne zajebancije neće odgovarati ljudima. Ako mene pitate kako gledam na ovo, smatram to nepromišljenom pjanskom zajebancijom.

Bacanje grudvi na binu - potez koji osuđujem ma iz čijih ruku grudva da je poletjela.

A da tebi Sodome kažem nešto o DEATHERIMA i THRASHERIMA - pola njih ovdje fura jadne, prosrane, idiotske desničarske ideje, a onda odu na koncert Napalm Deatha i skaču kao sumanuti na NAZI PUNKS FUCK OFF. Drugim riječima, VEĆINA tvojih DEATH I THRASH kompanjona su licemjeri koji POJMA NEMAJU o čemu pričaju i kako bi završili (čekić u potiljak ili Ciklon B, nek biraju) da je Treći Rajh pobijedio. Takvi mi se gade. Da ti kažem nešto i o Slayki - momak je nosio dugu kosu (ovo za kosu napominjem jer ti dokazuješ da su ti ''old school podaci'' važniji od ljudske psihe - metal manekenu) i slušao THRASH otkako ga ja znam, a i dalje ga sluša, samo što je za razliku od tebe koji si nesposoban za isto jer si ograničen proširio opus muzike koju sluša. Tvoje ocjenjivanje čovjeka i njegovog ukusa na račun broja postova na određenom podforumu Rock Planeta dokazuje da si plići od Miljacke ljeti, što je tehnički nemoguće, ali izuzetak potvrđuje pravilo, zato samo nastavi, lijepo je vidjeti kakav si idiot, pa onda zaključiti - ma koliko glup bio, niže od Sodoma pasti ne mogu.

A, nekrodemone, što se tiče mojih govora, ja iza njih stojim - mlada pank ekipa iz Sarajeva (Damir, Slayko, Mima, Aljo...) su najpozitivniji i najregularniji ljudi u Sarajevskom undergroundu danas pored neke stare garde, primjer na koji bi se mnogi trebali ugledati. To je ekipa bez kompleksa i sa mozgom. A što se tiče prozivanja ljudi okolo, mrtav metalski leš koji dolazi na svirku meni da mi broji koliko sam puta ispao za vrijeme svirke mi ne treba na svirci. Boli me jebeno kurac za njegovih 10 KM koje će dati.

Većina metalaca Sarajeva su kompleksaši, vjeruj mi, u dva reda na RP-u na 640x480 rezoluciji mogu nabrojati puna imena i prezimena ljudi u Sarajevu sa metal scene koji ne pate od kompleksa. PUNA JEBENA IMENA I PREZIMENA U DVA REDA.

Jednu stvar za kraj: ne miješajte ime benda u kojem sviram u priču. Taj bend se zove Rapa Nui i onda kad ja budem pravio sranja, zajedno sa drugom dvojicom imate pravo da pišete ''ekipa iz Rapa Nuija su seronje''.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 103 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]