DeÄak koji je postao otac u trinaestoj godini priznao je juÄe da ne zna koliko koÅ¡taju pelene ali je rekao da je siguran „da koÅ¡taju mnogoâ€, piÅ¡e britanski The Sun.
Alfi, koji ima trinaest godina, a izgleda kao da ima osam, postao je otac pre Äetiri dana kada je njegova devojka Å antel Stedman rodila devojÄicu Mejzi Roksen.
Alfi je rekao kako su on i Å antel (15) odluÄili da ona ne ode na abortus nakon Å¡to je otkrila da je u drugom stanju. Stidljivi deÄkić, Äiji glas joÅ¡ nije mutirao, rekao je: „Mislio sam da bi bilo dobro da imamo bebuâ€.
„Nisam razmiÅ¡ljao o tome da li to možemo sebi da priuÅ¡timo. Ja i nemam džeparac. Tata mi samo ponekad da 10 funtiâ€.
Alfi, koji je visok samo 121 cm, dodao je: „Kada je moja mama saznala, mislio sam da ću biti u velikom problemu. Mi smo želeli da imamo bebu, ali smo se plaÅ¡ili kako će ljudi reagovati na to. Nisam znao kako je to biti otac, ali ja ću biti dobar i brinuću o bebiâ€.
DeÄakov otac Denis je rekao da njegov sin ne razume u kakvoj je situaciji – ali da izgleda odluÄan u tome da bude posvećen i odgovoran otac. Alfi je želeo da bude prvi koji će držati Mejzi u naruÄju nakon poroÄ‘aja. Nežno je poljubio bebu i dao joj flaÅ¡icu.
Beba je zaÄeta nakon Å¡to su Å antel i Alfi, koji je u tom trenutku imao samo 12 godina, proveli jednu noć zajedno i prvi put imali seksualni odnos.
Za bebu su saznali kada je Å antel bila u 12. nedelji trudnoće. Oni su to, meÄ‘utim, držali u tajnosti do Å¡est nedelja kasnije kada je Å antelina majka postala sumnjiva zbog težine njene ćerke. DeÄakova porodica je vest o trudnoći otkrila samo najbližim roÄ‘acima i prijateljima zbog straha da će Alfi biti maltretiran u Å¡koli.
Å antel je rodila Mejzi u ponedeljak uveÄe u bolnici Istborn u IstoÄnom Saseksu.
„Nismo mislili da će nam biti potrebna pomoć roditelja. Ustvari i ne mislite o tome kada saznate da ste trudni. Samo mislite kako će vas roditelji ubitiâ€, rekla je Å antel.
Å antel je priznala da će ona i Alfi biti optuženi da su užasno neodgovorni. „Znam da smo pogreÅ¡ili ali sada ne bih to promenila. Bićemo dobri roditeljiâ€.
Å antel i devojÄica su juÄe puÅ¡tene iz bolnice i sada žive sa njenom majkom Peni, nezaposlenim ocem (43) i joÅ¡ petoro braće u iznajmljenoj kući u Istbornu. Porodica živi od beneficija za nezaposlene.
Alfi, koji živi sa sa majkom Nikolom na drugom kraju grada provodi uglavnom vreme kod Stedmanovih. Dozvoljeno mu je da tamo prenoći i tamo mu je Äak i Å¡kolska uniforma u sluÄaju da ujutro mora pravo u Å¡kolu. Alfijev otac, koji je razveden od njegove majke, veruje da je njegov sin preplaÅ¡en:
„Svi mu neÅ¡to govore i njemu se sve to mota po glavi. On nema predstavu Å¡ta znaÄi imati bebu i ne može ni da objasni kako se oseća. Sve Å¡to zna je da će mu njegovi mama i tata pomoćiâ€.
„Kada pomenete novac on skreće pogled, a ona se uzda u njenu mamu. To je suludo. Oni nemaju ideju Å¡ta ih Äekaâ€, dodaje Alfijev otac.
Denis je Alfija opisao kao klasiÄnog trinaestogodiÅ¡njeg deÄaka koji voli kompjuterske igrice, boks i ManÄester junajted. „Kada sam priÄao sa njim on je poÄeo da plaÄe. Rekao mi je da je to bio prvi put da je imao seksualni odnos i da tada nije znao Å¡ta radiâ€.

Hahaha, vidi malca, kako li je tek izgledao sa 12 hahahahahah