Lik je fejlo fejlanje!!!!!

Znaci, decko je napravio account na cmar-netu da nadje djevojku koju je vidio na Iced Earth koncertu, pazite kako:
Slamic wrote:
oprostite kaj sam malo offtopic valjda al jucer mi je zapela za oko jedna djevojka predivna je pa me zanima dal je netko mozda zna ili tako nesto...napravio sam acc samo zbog toga kad je zavrsio Iced Earth frend i ja bili smo ubijeni bili smo treci red i kad je zvrsio Iced Earth otisli smo van te sale tamo smo se sjeli na one stolice...onda smo nakon ne znam olko se vratili u salu gore otisli i gledali nisam vise mogo nista omg.. tamo smo malo bili i onda smo frend i ja izasli iz sale nije bilo tak guzva jer su svi gledali koncert otisli smo tamo di su stepenice za dolje onaj wc e tamo smo usli di su bila vrata i odma lijevo je bilo ono separeji il kaj vec za sjedit bilo je sve zauzeto e tamo smo malo bili i tam smo se sjeli e tad je dosla ta djevojka sjeli smo se tamo i slusali saxon al nismo gledali tad je frend dobio martom u glavu od one neke glupace cca 30 40 god kratka kosa i neka traper jakna mala zenska sta je plesala na tome gore i gledala a mi smo odma ja i frend sjedili ispod njih neka plava je isto plesala al je bila zauzeta rofl e i bilo je puknuto neko je sjebo to za sjedit i tamo smo sjedili i tad je ta cura s jos jednom sjela metar od mene imala je neku crnu trenirku valjda il kaj je to bilo i rozu majcu koja se samo malo vidla dolje imala je dugacku ne znam koje boje brijem da crvene il tak nes jos pamtit to prelijepo lice i onda se digla s frendicom popela se na šank i gledala koncert odma kod tih vrata i povremeno bengala s tako lijepom kosom ja sam osto bez daha ja onako vidim ima mob u džepu i kazem frendu idemo ju pitat za broj a onda kurac otisli smo van jer sam moro i vratili se vise je nije bilo a zenska je bila gore na sanku onak 14 15 god i bengala povremeno al samo povremeno i smjeskala se od uzbudenja jebena cura......i nije imala nikakvu majcu s bendom ma jebena cura na pola negdje saxona se popela na šank kod toga za sjedenje i bengala i gledala koncert poslje je otisla sam znam da je tak imala kosu i predivna je omgggg....ja onako dodem doma mogu da se ubijem sta vise ju nikad necu vidjet a lijepa je vidla joj se malo ljubicasta majca i mi izademo i vise ju nisam vidio.........mozda ju je vidio lik kojeg sam vidio i na klanijima u 11. mjesecu prosle god stao je tamo blizu nas dugacka kosa do supka skoro lol one urban camo bele hlace marte i brijem summoning majcu ak se neko prepozna da mi se javi da ga pitam