Grind Is Protest wrote:
Eh, da se putovnica ima...i vlastito auto, ovako ja sam da trgnem iz Sarajeva, pa bi dugove otplaćivao narednih 20 godina...
ma ne seri, kakav auto, pa to te sve dođe skuplje od jebene avionske karte.
iz sa se do zg uÅ¡tekaÅ¡ pomoću goriva.hr, karta zg-berlin je cca 50 evra, imamo di spavat bogufala, Å¡to neb oÅ¡li. mislim nisam ni ja joÅ¡ ziher, moram vidit kako će bit stanje nakon hellfesta plus ako ću do Äobana svojeg ić. al u principu nije to baÅ¡ put za dužniÄko ropstvo. samo su tri dana, a aksam ja uspjela sa 450 evra platit put do Å¡panije, 10 dana tamo sa tim da smo svaki dan cugali od jutra do mraka i drogirali se(doduÅ¡e tamo je droga jeftina) i jeli vani, a bome smo i hotel morali platit kad nas je muž deložiro jer mu je bivÅ¡a žena dolazila pokupit svoje stvari

plus smo uspjeli obavit i nešto šopinga. tojest tebi sam kupila ono nešto a sebi cipele i knjigu

i još hrpetina pizdarija tipa 4 kave dnevno, cigarete, blah...u principu, niš nam nije falilo.
DAKLE uopće nisi pank. s kolko para odeš, tolko će ti bit dosta. pa i da uzmeš 50 evra za tri dana. ionak se uvijek sve dijeli.
nisu mi jasni ljudi nikako, Äula sam neki dan da je frendica od frenda na 4 dana u londri spizdila 10 iljada kuna i zamalo sam povratila. ja ne znam dal je ta plaćala spavanje kod same kraljice il Å¡ta.
e a Å¡ta se putovnice tiÄe moÅ¡ se udat za mene

imam rješenje za sve vaše probleme