E svirka bila za 10ku
Mantic Ritual sam propustio jer sam konto da nece izac tako rano na binu jer su bila 3 lokalna smora prije njih a upad je bio u 8
Krisiun su me odusevili vise nego kad sam in gledo prije par godina kad su bili main support za Unleashed (mada nisam prevelik obozavatelj blast beatova) i ne znam iz kojeg razloga je bubnjar sviro na Marc-ovim bubnjevima al ih je podero (mogu misliti da mu je bilo zao sto ih je posudio

)....a sutka UH JEBOTE...tip nije ni trazio da se suta (bila ludnica) a i kad je zatrazio raja je jos vise podivljala....odavno nisam bio na koncertu da neko ko nije bio headliner ima tako dobru podrsku
u toku svirke odem do bara da popijem pivo kad tamo SUPAK Schmier

(slikanje , potpis na prsluce , malo spike)....tipu mozes vidjeti po faci da je jebeno arogantan i da mu je ovo samo jos jedna noc u nizu istih (mogu misliti kako mu bilo kad je vidio na mom prslucetu veliku Kreator prisivku i ispod nje malu Destruction

), ono raja oko njega ( ne bas previse za velicinu Destructiona) al on je polumrtvo hladan (al je visok u PM jebote)...uglavnom propustio sam prvu pjesmu od Destruction jer sam bio vani i kad sam se vratio unutra osto zapanjen...manje raje nego na Krisiunu

i tek po koja sutka al to ipak nije bio razlog za njih da ne odsviraju profesionalno (Mike je haos na bini)...za kraj za old skulere , ako imate priliku idite gledajte Destruction (meni prvi put

)
A promoter je djelio free tickets za Warbringer koncer za dvije sedmice tako da sam dobio 4 a necu moci ici

Uglavno Thrash Till Death
Al je ovo old skul napisano isto da mi je tlinest
Za malo vise od mjesec dobicete Kreator/Exodus old skul report