Pazi, podjednak je broj onih koji sa "suvog" predju na nesto jace, i onih koji sa marice predju na jace, tako da su sanse otprilike 50:50...
Nije kontrola, vec postovanje prema ulozenoj ljubavi i trudu. Dobro, sa tako malo godina je tesko shvatiti, ali kada mi kao malo zreliji od tih klinaca sagledamo koliko krvi propishash dok priustis kucu ili stan, pa svaki mjesec troskove hrane, rezhije, pa onda djetetu dok priustis i ponesto osim krova nad glavom i hrane, to je ovde pravi pakao za postenog covjeka, i na to sve dobijes ekstremnu stranu, malog koji ne zna sta ce od sebe pa je delikvent pljacka, upada babama u stanove i prebija ih tokom pljacke, onako, uz kradju malo zabave, dila dop, tu tesko da ima popravke, rodio si nepopravljivo djubre, rodio se naopak i gotovo, nije tu puno do neodgoja ili staklenog zvona.
Mozes da dobijes blazu stranu, da ti klinac duva, napija se svaki dan (ili noc), i pusi kao smuk. Jebiga, ja necu da odgajam nesto sto ce sebe ubijati, moze, ali van moje kuce i mog "budzeta" (ali van u smislu izvoli zivjeti sam), ono, ok cugaj petak/subotu/slavlja, ali ostalo, cigarete, marihuana, ne daj boze nesto teze, nema sanse da ce proci kod mene...
Da kazem, jasno, necu mu nista ZABRANJIVATI. Jednostavno, imas opciju 1, da idemo po mome, neki normalan zivot bez pretjeranih pizdarija u ponasanju i konzumiranju kojecega, ili opcija 2, dom do punoljetstva, poslije picis sam.
Ti si eto, srecom, ispala dobro, ali koliko znam zgubidana koji studiraju po 6-7 godina 4-ogodisnji fakultet, vucaraju se, locu, cekaju kad ce starci dati koju marku da se utale za pis ili pola pisa

Brate, takvo dijete bih sicnuo iz kuce cim 18 napuni, holaaa.