Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 00:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 119 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Red union & Carl hunter - ACCESS 14. mart
PostPosted: 15. 03. 2009. 17:01 

jbg da se moglo dosla bih ja na ovo...2 odlicna benda i onda cujes kako se publika kupi -.-" jel to bilo previse malaca koji su zurili kuci jer imaju izlaz do 9-10 ili je bilo sta vani free ili je neko prno -.-" do cega je? a to dzidzi-midzi pankeri, jebes to kad se kupe, recimo, starke i odmah nako nove idu na deranje sa ostrim predmetima...to kad bude zaradjivalo svoj dinar tek ce znati kako je biti "panker", vako ti oni uce pred svaku svirku neke tekstove i biografiju odredjenog benda i onda te operu sa njom i pomislis "uh pa ovo je mozda njihov/a najveci/a obozavatelj/ica", a u biti nista... jos samo fali da nauce koliko clanovi idu na dan urinirati i kenjati i koliko u prosjeku bude govno na komad...ima tu izuzetaka pa takvima svaka cast, jer nisu bubatori...a ti ces kod nas malo kada zateci i neku da mrda guzanima ako joj nije cilj da pruzi za upotrebu nekome paksu ili pikanu mladu ili staru :lol: a jos manje ces naci one koje ce upasti u sutku...ode lanac, ode zurka, ode noktic, bedz, kurac palac da prostite :D

ma samo opusteno narode, bitno je da su ti sto su izlazili uredno platili ulaz a onda hoce li izlaziti ili njet boli vas racku...dobro, gadno je to kad zaboli :D uglavnom, uzivao je onaj koji je imao volje a ko nije nek place i nek trci u krug

Profile  

PostPosted: 15. 03. 2009. 17:34 

stakor wrote:
jbg da se moglo dosla bih ja na ovo...2 odlicna benda i onda cujes kako se publika kupi -.-" jel to bilo previse malaca koji su zurili kuci jer imaju izlaz do 9-10 ili je bilo sta vani free ili je neko prno -.-" do cega je? a to dzidzi-midzi pankeri, jebes to kad se kupe, recimo, starke i odmah nako nove idu na deranje sa ostrim predmetima...to kad bude zaradjivalo svoj dinar tek ce znati kako je biti "panker", vako ti oni uce pred svaku svirku neke tekstove i biografiju odredjenog benda i onda te operu sa njom i pomislis "uh pa ovo je mozda njihov/a najveci/a obozavatelj/ica", a u biti nista... jos samo fali da nauce koliko clanovi idu na dan urinirati i kenjati i koliko u prosjeku bude govno na komad...ima tu izuzetaka pa takvima svaka cast, jer nisu bubatori...a ti ces kod nas malo kada zateci i neku da mrda guzanima ako joj nije cilj da pruzi za upotrebu nekome paksu ili pikanu mladu ili staru :lol: a jos manje ces naci one koje ce upasti u sutku...ode lanac, ode zurka, ode noktic, bedz, kurac palac da prostite :D

ma samo opusteno narode, bitno je da su ti sto su izlazili uredno platili ulaz a onda hoce li izlaziti ili njet boli vas racku...dobro, gadno je to kad zaboli :D uglavnom, uzivao je onaj koji je imao volje a ko nije nek place i nek trci u krug

:roll: :roll: :roll:

Profile  

PostPosted: 15. 03. 2009. 17:59 
Moderator

ccc...sramota...

Profile  

PostPosted: 15. 03. 2009. 19:50 

nekrodemon wrote:
ccc...sramota...

Ti bas pametan momak, a?

Dobra svirka, kome se sutalo taj se sutao. Red Union je bend ne za ovakih svirki i ne za ovog grada po meni al et. Carl Hunter... takva bendcina, takva raja prije svega! Odavno nije bilo onakvog pogo-a... onog lijepog uzivancija pogo-a! Hajd nije lose, bice i bolje. U petak ce krv teci od sevdisanja... :D

Profile  

PostPosted: 15. 03. 2009. 20:10 
Moderator

SapunKemal wrote:
nekrodemon wrote:
ccc...sramota...

Ti bas pametan momak, a?

naravno da sam pametan 8)
a tebe niko ne vuce za jezik zato odjebaus... ;-)

Profile  

PostPosted: 15. 03. 2009. 21:37 

sad bi ti kemo trebo odgovorit: "Ma povuci me za kurac." :mrgreen:

zajebancija

Profile  

PostPosted: 15. 03. 2009. 22:03 

a niko ni tebe ne tjera da nabijas postove na PUNK svirkama/ sa komentarima tipa ccc i ostala sranja.

ko sto kemo rece, red union definitivno nije bend za ovog grada, onakvog prostora, 2 svirke su imali, obje lose prosle.
carl hunter prije svega ODLICNI ljudi, raja, pa tek onda BENDCINA. pogotovo onakva energija, i otvorenost u komunikaciji poslije svirke.. za svaku pohvalu.

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 00:49 

Svirka je bila za pet, ako je suditi po bendovima. Jedino mi je žao što raja nije opuštenija i što ne uživaju više. Očigledna je i smjena generacija, jer ACCESS važi za prostor gdje su se nekada dešavale odlične svirke, između ostalih i ona kada je na Kontrinom koncertu bilo slomljenih i krvavih, naravno u pozitivnom smislu :twisted:

Image
Image
Image
Image
Image

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 03:12 
Moderator

Joooj, Srki kralj, luđak na vodi :D

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 13:21 

Mislim da objasnjenje za atmosferu na RU lezi u onome o cemu sam ovdje vec par puta pisao. A to se moze izreci u recenici "Bosnjo i kad' fura black metal, fura onaj najgori, najprljaviji, najcrnji, najunderground, najekstremniji". Tako je i za punk. Carl Hunter je svirao ono sto raja voli... brzina, tri rifa, puno vikanja "oi oi oi" i ritma za skakanje, poganje, shutku. Red Uninon vise svoj izricaj bazira na tekstovima. Medjutim, u onakvom prostoru, tekst se ne cuje, pa je onda suvisno ocekivati da se raja nesto specijalno ukljuci. Sve u svemu, nelosa noc...

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 13:56 

Tekst se cuje perfektno, naravno ako ti je poznat. Prostor je taman (bio 2002. i ostao 2009. godine). Sve u svemu, mozes jebati na krevetu, a mozes i u autu, ako znas kako. Tako da ima i toga kako bend napravi atmosferu, ali svakako je bitna i reakcija publike.

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 14:53 

moke

ovog nekro nehljebovica- treba ugazat

MIMO FORUMA

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 14:54 

Ma druze, tekst se ne cuje. POgotovo ako si naprijed. Cujes samo nekakvu zaglusujucu buku jednog instrumenta. Ali nije to sada ni bitno toliko.

RU jednostavno nije imao brzinu potrebnu da digne sarajevsku raju na noge. Mislim da su jedino S.A.H.C. i Cane iz Spanish Flyza istinski uzivali :)

I meni je vise legao Carl Hunter.... zivlji su bili 100 puta!

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 15:03 

vanja IGS wrote:
Tekst se cuje perfektno, naravno ako ti je poznat. Prostor je taman (bio 2002. i ostao 2009. godine). Sve u svemu, mozes jebati na krevetu, a mozes i u autu, ako znas kako. Tako da ima i toga kako bend napravi atmosferu, ali svakako je bitna i reakcija publike.

ovaj put nije do benda vec publike koja ih smatra peglativnim bendom (bar jedan sto znam) ... i ako ova pankerska publika moze da se razbaca na ultra dosadnim det metal bendovima i mnogim drugim koje ne slusaju al su tu da podrze...moze vala i na ovo bez obzira koliko peglativni bili...al eto sad im se ocito nije dalo....
u svakom slucaju nek su oni bili i nadam se da ce opet biti bez obzira kako isfurani bili publikom :S

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 21:58 

cuj_forest wrote:
moke

ovog nekro nehljebovica- treba ugazat

MIMO FORUMA

sto forsiras agresivnost?

treba mu modem odraditi.

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 22:18 
Moderator

jah...

chill out...
nikog ne prozivam, tako da bih molio bez prozivanja i ovog kurcenja ;-)

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 22:22 

pogresne termine koristis, a i vulgaran si.

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2009. 22:30 
Moderator

hmm, ne znam koliko je pogresno reci da je sramota sto se prica o tako maloj posjecenosti, a koliko god me bolio djon(da ne budem vulgaran) za punk svirke, ova dva benda i ja cak znam tako da nisam fulio temu, a o toj vulgarnosti zahvali svojim prijateljima koji odmah izlijecu(ne prozivani) i...izazivaju sukob(ako ces kulturno)....

Profile  

PostPosted: 17. 03. 2009. 00:14 

usrasmo temu. al zakljucak ostaje isti- RU definitivno nije bend za ovog grada, ne prolazi dzaba.
karl lovac predobri, valjda ce nekad i motus doci ( jeboooo me ovooo, daj mooootus ) :)

i da, drago mi je vidjeti idiote od desnicara na lijevicarskim svirkama, makar bili u pitanju RU.
mada mislim da oni pojma nemaju ni sta furaju, jel tako frau?

Profile  

PostPosted: 17. 03. 2009. 02:36 

punkbeg wrote:
usrasmo temu. al zakljucak ostaje isti- RU definitivno nije bend za ovog grada, ne prolazi dzaba.
karl lovac predobri, valjda ce nekad i motus doci ( jeboooo me ovooo, daj mooootus ) :)

i da, drago mi je vidjeti idiote od desnicara na lijevicarskim svirkama, makar bili u pitanju RU.
mada mislim da oni pojma nemaju ni sta furaju, jel tako frau?

dotična povrh svega toga što jede govna koja je sama izasrala, našla se uvrijeđenom na moju recenziju koncerta. Valjda zaboravila da je nacista, šta li.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 119 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]