punkbeg wrote:
jer me boli kurac za homice. jer me boli kurac za vehabije. jebe mi se. imaju svoj svijet,ja svoj. i sve uredu dok ne kroce u moj svijet,dok ne pocnu srat' po njemu. vjeruj, cak ni totalna rasprodaja ne ostaje duzna kroz pjesme vehabijama

Nasa scena je losa. uzasno. 5 bendova da valjaju(mislim na punk/HC jel), u vrh glave jos 3-4 solidna. ostalo 0.
bendovi koji dolaze nista. sad je krenulo ko nesto. i dodjes ti i poseres se na to.
ti koji si carl hunter proveo sa curom ispred ako me sjecanje ne vara. na Red unionu je pola raje izaslo istina.
al to nije razlog da se poseres na sve i da blatis bendove u avazu. definitvno.
super, tvoj svijet - tvoji stavovi, moj svijet - moji stavovi. Carl Hunter je dio hrvatske scene, Red Union srbijanske. Nije to naÅ¡a scena, a i da jeste, džaba kad smoriÅ¡e. Bezveze se prepiremo, Älanak je napisan, ja mislim da se vi neopravdano ljutite, vi suprotno, i to je to.
Svaka Äast za pjesme, al nema tu djelatne radnje, znaÄi nema promjene. Ako već vodiÅ¡ aktivistiÄki život, onda neÅ¡to napravi da se stvari fakat promjene. Muzika je za zabavu, a teÅ¡ko da može pokrenuti neku promjenu. Najbolji primjer za to ti je dubioza. Pune svirke, sruÅ¡iÅ¡e sistem, raja divlja na koncertu, KUPUJU DISKOVE I MAJICE, al to je sve.
I vi ba pank slušate i svirate prvenstveno radi zabave, nemoj srat da ti je na prvom svijetu da prekrojiš svijet.