punkbeg wrote:
arch javi se,ovaj topic je izgubio smisao

Ahh, pa valjda i ja smijem izbivati, niisam ja smisao topica kao, ceemu silna prozivanja, zabavljajte se izmedju sebe malo.. :p
Ima klasicnih partizana, kak ne, uvijek od te starije garde, znam ih osobno koliko hoces..
Inace, na utakmici ste jako dobri bili, moram pohvaliti jos jednom, to je to kak bi trebalo izgledati, skontalo se odraditi kako treba jednom i gotovo, to se trazi, ljudi koji ce biti tu, navijati, a ne baviti se net-navijanjem ili omalozavanjem tudjeg rada i truda, a vidim skoro pa nigdje nije bilo bas mladje neke raje.. bolje prvo poluvrijeme, ekstra odradjeno, drugo ipak pali, al konstantno navijanje sa obje strane svih devedeset minuta (izasli pod pratnjom, kao sto su i dosli, u 80toj), potvrda sto rekoh jos prosle godine da je izmedju Lesinara i HZ ove sezone.. rezultat mi je pak manje bitan, ne sjecam se sezone kad su SB i SA toliko lose igrali, mada ni to nije problem nego ocito manjak volje kod pojedinih i zbog toga su i bili prozivani i biti ce prozivani i ubuduce..
Nasim izdanjem u generali poprilicno zadovoljan, dobro izdanje, lijep materijal za nastavak rada ubuduce, pored svega odradjenog ove godine.. baklje su paljene u vise navrata, (30ak baklji, 7-8 velikih strobova, 15ak manjih, 4 dimne), brojka je bila dobra, a siguran sam da bi bila i veca da nisu bili ovi veliki katolicki dani u pitanju, da ne govorim preplacene pacenike na terenu.. nisam u potpunosti zadovoljan navijanjem pak, jer mozemo sigurno i dosta bolje, i imali smo vise boljih izdanja ove sezone, pa tako i u prosloj utakmici, mozemo jace i glasnije, al dobro to je logicno za stasanje nekih momaka koji bi sutra tu trebali uz nas stalno biti, radi se uvijek pomalo na svemu, no pjesma svejedno nije stala svih 90 iako smo i gubili i bili u egalu, ne znam pak kako je zvucalo na tv-u sve to, al eto, mislim da je dobar navijacki derbi bio uz dobre prezentacije obje grupe, za primjer ostalima..
After party je pak nesto neopisivo..
Ekipa koja ostaje, nikada ne prestaje..

http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=227I kakav bayern, ccc, jos za nijemce navijati kao, pogotovo pacenicki bayern, e da ne bi..
Ce solo l'Internazionale Milano..