nisam, al sam old skul tu d boun
Zar si zaboravio ovo
SODOM wrote:
znaci, prije 3 dana neko mi pokuca na vrata (nemam zvono jer sam naravno old skul)...ja onako ustajem iz kreveta krmeljast iako je vec pola dva (spavo jbg jer sam old skul) prvo palim liniju na kojoj pici Darkness Descends od Dark Angela (totalni old skul) i otvaram vrata, kad imam sta i da vidim...2 pajkana, jedan visok mrsav,drugi mal i podebel, pitaju me " jes ti Dinko sin Agin?"
reko "haman da jesam, a shto pitate"
"pa moramo te prives u stanicu"
ja kontam jesam li kome zapalio shtalu, nisam..jesam li kome gadju kucu glinom, nisam..jesam li kome mozda sijeno zapalio, nisam...jesam li registrovo kombajn, jesam...pa onako zbunjeno priupitah zasto me moraju privest a oni odgovorise da ce mi detaljnije objasnit u stanici...
hajd ja pristanem i onako u inferal overkill boxericama i totalno izblijedjeloj bez rukava old skul majici Demolition Hammera krenem sa pajkanima u stanicu...
dodjem tam kad mi rekose da me moraju istjerat iz Bosne jer zracim totalnim old skulom koji ova drzava ne moze podnijet...ja ih upitah da li imam pravo na poziv oni rekose da imam al samo na jedan....odem do fontelea i nazovem jarana i reknem mu da dodje sa jos par likova u polis stejsn...nakon 6 minuta oni stigose...pogledase u mene i upitase shta se desilo a ja im samo odgovori : "Show no Mercy, Kill em all"
mislim da je fakat moja old skulnost neupitna i stavite lock na to pitanje