Jednu stvar koju ja znam ako mene pitate oko TZ bendova:
HOBSON JE PORED KONTRE NAJZAJEBANIJI HC BEND BOSNE. S tim Å¡to je Zoka bolji vokal od Saleta...puÅ¡i ga, Sale, Zoka te dere, pogotovo kad oÄi izbulji
NECROPHILISMA mi je BETONÄŒINA OD BENDA.
Ući ću na svaku svirku - bila ona HC, Punk ili metal - sve dok su to super, normalna i dobra raja - jebe mi se koliko dugo sviraju i koliko ispadaju ili tehniciraju.
Ako se brate borimo za istu stvar, ako zajedno na -10 lijepimo plakate i nosamo Marshalle, ako pustimo da nam jebeni bendovi bez trunke higijenskih navika smrde po kućama dok roditelje tjeramo iz stana da bi njih ugostili - u istom smo rovu. Ponosan sam biti dio takve scene, scene koja snima demoe, scene koja organizuje koncerte, scene koja piÅ¡e za fanzine. Nisam dio scene koja cuga ispred, sere po bendovima, ne miÄe se na svirkama, kenja po bendovima opet i ulazi besplatno. To nije scena, to su pozerÄine koliko god iskliÅ¡ejizirano zvuÄalo.
PONOSAN SAM ŠTO SAM DIO NEČEG ČEGA SU DIO SLAVA, NELE, SALE, ZOKA, SEJO, MUKI, ELMA - SVA RAJA SA KONCERATA - SVI NORMALNI ORGANIZATORI!!! I PAR DEBILA MI NIKAD TO SRANJE NEĆE IZBITI IZ GLAVE, A KAMOLI DA ĆE ME JEBAT NA OSNOVI KAKO SE KOJI GRAD ZOVE!!! TUZLA - MOJ DOM, SARAJEVO - MOJ DOM, BIHAĆ - MOJ DOM!!!