PROVOKATOR wrote:
Pa cekajte, onda HS ipak nije privatni faks kako Nameless tvrdi. Ako filozofi traze od HS-ovaca da blokiraju faks, a cura iz Bruninog "u muskom obliku" posta kaze da se nakon prve godine (valjda ako ocistis sve ispite ili imas dobar prosjek) ukida skolarina. Znaci ipak nije privatni faks, jer bi u protivnom placali skolarinu sve 4 godine.
Cudan fakultet te Hrvatske znanosti... granici mi sa nevjerovatnoscu kao i formulacija "Zenske studije"... onda valjda postanes diplomirana zena kada zavrsis taj faks.
hrvatski studiji...ma.
nama će oni uvijek bit hdzovci i desniÄari, dok smo
mi njima komunjare i hašišari. i ne samo njima.
a propos Å¡kolarina, kod nas recimo ta mogućnost ne postoji. il si upao bez plaćanja i tako će ti ostat, kakve god ocjene imao. il si upao s plaćanjem i tako će ti ostat kakve god ocjene imao. moja je genracija sjebana utoliko Å¡to nas hrpetina mora plaćat faks, jerbo su veovci zauzeli popriliÄno mjesta brez plaćanja i imali prednost pri upisu, iako su bili iza nekog na prijemnom.
iskreno, većini ljudi koje znam su hs bili samo backup u sluÄaju na ne upadnu. jas ujutro bila na prijemnom za njih, a popodne na ffu. iÅ¡la sam s materom do tam(dok su joÅ¡ kod boogalooa bili) malo izvidjet stanje -jer je moja godina ona famozna sjebana od onog sranja sa V-statusom.
kad je ugledala kak to sve zgleda, ekipu i profesore molila me da povuÄem papire joÅ¡ prije objave rezultata na oba faksa

mnijem da sam na rvackim studijima upala na socijologiju, psikologiju i komunikologiju(što god to bilo, lol), al nisam šćela upisat.
i onda sam malo pizdila do sutra dok nisam vidla da sam upala na ff.