Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 15:11

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 90 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Agonize + Awaiting Fear + Festival Of Mutilation on STAGE
PostPosted: 20. 05. 2009. 19:15 
neam nista protiv ali ti si se u par navrata pokakio kako su ovdje svirke sranje...
baj d vej, dolazilo se na HC / punk svirke...samo u ulozi evropskog posmatraca

PostPosted: 20. 05. 2009. 19:28 

u zadnjih godinu dana izdvojio bih 3 svirke na kojima je bilo onako kako treba:

februar 2008: smf (prva svirka u tz), pankart,klub 65, 600duša
septembar 2008: toxic death,necrophilisma u "sodi u lukavcu", više od 100ljudi
mart 2009: born from pain,mts,hobson's choice, oko 200ljudi

ovo sve ostalo je prošlo loše i ne mogu ni da se sjetim svirki (al aj rec da je i na devastejsnu bilo dobro,mada svirka za koju se metalci kunu i dodje ih 100 moze da se svrsta u kategoriju sramota)

tako da dodjes do zakljucka da u ovom gradu svirke treba da se odrzavaju 3-4 puta godisnje.

nismo za vise nit za bolje.

Profile  

PostPosted: 20. 05. 2009. 19:39 
SMF u lukavcu oko 250 dusa...devastation je bio vrh...
a ako ima 50 ljudi koji znaju napraviti atmosferu onda je to bolje ofd 500 ljudi koji ce bit evropski posmatraci...
upravo zato je devastation bio vrh

PostPosted: 20. 05. 2009. 19:52 

SODOM wrote:
a ako ima 50 ljudi koji znaju napraviti atmosferu onda je to bolje ofd 500 ljudi koji ce bit evropski posmatraci...
upravo zato je devastation bio vrh

to zato sto ne placas ti devastejsn,a da placas,znao bi da karte od 50 ljudi mogu da pokriju toalet papir za devastejsn i nista vise.
tebi je bilo super,bio si na svirci,izgotivio se,a to sto nije prodato ni 100karata i što to ništa nema smisla to nema veze.

uzmi napravi svirku bendova kao što su FOM i AF iz 2 različita grada,pa da vidiš kako će ti biti super kad budeš krenuo da plaćaš troškove od 50karata.
o bendovima kao devastejšn neću ni da pričam.

zato kažem,svaka čast entuzijastima koji i dalje prave svirke,i pored toga što dođe ni 100ljudi max i što im otpadnu bubrezu poslije kad treba pokriti troškove.

a ostali piju ispred kluba,jebu se,super im je,i boli ih qrac...

Profile  

PostPosted: 20. 05. 2009. 19:57 
e tu ni ti ni ja ne mozemo nista (ili mozda da svako od nas kupi po 10 karata) ...to je vec stvar ljudi koji il ne dodju il ostanu napolju...il ipak ako pogledamo realno, nema bas toliko metalaca/punkera/korera u ovoj BiH...

PostPosted: 20. 05. 2009. 21:09 

ima njih jako puno...u vise i jos vise navrata sam se u to uvjerio
ali ... zonfa je u tome sto ima veliki broj podrumasa koji jedu sogan dolmu i piju sok od jagode u svom podrumu a ne dolaze na svirke, ne piju kolektivno sa ostalom rajom - drugim rijecima ne izlaze nikako....to je nesto sto ne mozes promijeniti...

sinoc u sarajevu na svirci je bilo optimalno ljudi ja mislim...i minimum 'evropskih' posmatraca
opet ponavljam...neke stvari se ovdje nikad nece promijeniti al nea' veze jebat ga...

Profile  

PostPosted: 20. 05. 2009. 23:31 

Extra turneja i apsolutno ludilo...hvala i FOMu i Agonizeu na extra dobrom druzenju i zajebanciji...bice i slika, samo dok se odmorim malo, pa sutra natenane :D

A sada, veliko izvinjenje ljudima u Lukavcu, sto nismo dosli....ali....na samom izlasku iz Bga, otkazale su nam kocnine, a rucna nam ne radi vec duze vrijeme...a da idemo na put bez kocnica, pogotovo po brdima... :?

Nekako smo to i sredili i u samom startu kasnili neka dva sata - te bi bilo pitanje da li bi i tako stigli, iako smo vozili autoputem preko 160, garant sjebali i gume i amortizere po rupama poslije, a onda smo se jos dodatno, na granici, izgubili i pogrijesili skretanje za Tuzlu, te smo zaglavili negdje u brdima oko Kladnja u atmosferi koja odgovara SIlent Hillu, sve sa maglom naokolo. U Tuzlu smo dosli tek u 23.05., sto je naravno, bilo previse kasno za bilo kakvu svirku :cry:

Jos jednom se svima izvinjavamo i nadamo se da cemo stvarno imati popravni :D

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2009. 10:29 

Zahvaljujem se u ime FoM-a Agonize-u sto su nas zvali da sviramo sa njima i zahvaljujem se Awaiting F.-u koji su se pokazali kao odlicni domacini.. stvarno ljudi svaka vam cast..skidam vam kapu! Sto se svirke tice..ma nisu ni bitne... bitan je rostilj..druzenje..zajebancija :D Ugl nezaboravno iskustvo i nadam se da ce se ponoviti..vishe puta :D

Fakat bi trebali napisati neki blog.. definitivno.. imam i ja par dobrih slika pa postavim za par dana

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2009. 16:51 

Striker wrote:
Zahvaljujem se u ime FoM-a Agonize-u sto su nas zvali da sviramo sa njima i zahvaljujem se Awaiting F.-u koji su se pokazali kao odlicni domacini.. stvarno ljudi svaka vam cast..skidam vam kapu! Sto se svirke tice..ma nisu ni bitne... bitan je rostilj..druzenje..zajebancija :D Ugl nezaboravno iskustvo i nadam se da ce se ponoviti..vishe puta :D

Fakat bi trebali napisati neki blog.. definitivno.. imam i ja par dobrih slika pa postavim za par dana

Evo ja sam krenula sa sredjivanjem...auu 2GB fotki :D Trebace vremena dok se to smanji, izaberu najbolje itd...

A rostilj je bio...ugh...ajmo opet sve sa patlidzanima! :D Evo ja predlazem, sljedeci put nakupujemo mesa i poslije jedno po sata svirke, pravimo rostiljadu ispred kluba...a, a? :D

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2009. 17:12 

Eto prezivesmo mi 4 dana nekako, Shvaba za malo da umre, jos jedan dan i morali bi da trazimo novog bubnjara, haha. Mada kako kazu 'sto te ne ubije to te ojaca' pa cemo sledeci put moci vise da izdrzimo ili cemo morati bar malo manje da pijemo.

U Brckom ljudi nisu normalni, poubijase se, pun klub (doduse to je oko 100 ljudi posto je klub mali). Pozvani smo za 2 meseca opet da dodjemo, videcemo.

U BG-u svirka sa najboljim uslovima (prostor, ozvucenje, osvetljenje, klima, kurac, palac) ali i najlosija svirka, bilo nekih 70 ljudi sto je premalo za LivingRoom, atmosfera ko u pozoristu, mada je bilo i po malo sutki itd.

U Lukavac nismo ni stigli, sjebale nam se kocnice kad smo krenuli, stigli smo taman do Satana u Bataju.
Dok smo to zamenili itd. kasnili smo u startu 2 sata pa se jos izgubili u brdima negde, a tamo svirka mora do 23h da se zavrsi, sto je dobro ali nismo imali pojma o tome. Stigli smo u Tuzlu u 23:05 pa smo i ostali tu da pijemo naravno. Kazu da je bila super svirka, jebem li ga, nadam se da jeste.
Moracemo to uskoro da ispravimo, da dodjemo u Lukavac prvom sledecom prilikom.

U Sarajevu opet prepuno ljudi iako su se nagurale 3 svirke u nedelju dana. I to je bio manji klub pa je njih malo preko 100 jedva stalo.
Sutke svo vreme, na svim bendovima, cak je i krvi bilo, naravno slucajno, posle toga u Korner Pub-u smo pili dok nas nisu izbacili.

Znaci bilo je ekstra, moracemo uskoro da ponovimo nesto ovako a vec imamo planova pa cemo videti, prva sledeca svirka je u LivingRoom-u
27.06.2009.
Sviramo kao prdgrupa Holandjanima
GOD DETHRONED!!!
Sa njima dolaze i Fleshless Apocalypse i Sacramental Blood koji su sa njima na balkanskoj turneji!!!

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2009. 18:48 

Evo i par fotki sa dragog nam druzenja:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Atmosfera:
Image
Image
Image

Festival of Mutilation:
Image
Image

[size=150]Agonize:[/size]
Image
Image

Awaiting Fear:
Image
Image

Last edited by Wolfshade on 21. 05. 2009. 19:59, edited 3 times in total.

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2009. 19:18 

Tiho opet u onim crvenim gacama ko na Metal kampu hahahahahaa, kakav lik jebote :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2009. 20:24 

hahahahahha odlicne slike!!!

imam ja jednu Hatinu na biciklu.. al ne mogu da prebacim nemam kabla..bice poslije :D

Profile  

PostPosted: 21. 05. 2009. 21:32 

Striker wrote:
hahahahahha odlicne slike!!!

imam ja jednu Hatinu na biciklu.. al ne mogu da prebacim nemam kabla..bice poslije :D

U brckom kod Ace??? Haha!!! AJd sto prije prebaci neke, bar na FOM na Faceu :D

Profile  

PostPosted: 22. 05. 2009. 00:03 

zahvaljujem se svima redom,na domacinstvu,druzenju ludackhom sve...
bilo je ludo i nezaboravno fakat...ovo se mora ponoviti,al bez pehova :lol:
sta se sve desavalo ma ludilo zesce...
brcko je nekako najkrvavije bilo unistili se svi apsolutno,jos onaj gazda ludi nas doveo da spavamo kod njeg a smrdii odnese....hahaha...jos kad se STONOGA pojavila tu nam je bio kraj.. :lol:
p.s.ostala mi od hatica deka nece moci papagaje da pokrije..hahahah

Profile  

PostPosted: 22. 05. 2009. 11:06 

ozbiljno, treba mi ta dekica...

Profile  

PostPosted: 22. 05. 2009. 12:15 

Hhahhaha....Charlie Brooownnn...a fol treba mu za papagaja :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 05. 2009. 16:40 

Hata, trebo si cvike stavit da ti se ne vidi ova sljiva :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 23. 05. 2009. 05:53 

dinko wrote:
Death metal, o jeeeeee.
Sinoc je bilo fajn. sjedaljka ispred do pred pocetak. neki narkic nas crvo ovo ono. prvi band agonize. Kraljevi, tite, šahovi. necu to nes posebno koemntarisisati jer mi je ovo njihova mozda 15 svirka koju gledam. Drugi band festival. po mom misljenju opravdali su onoliku viku po forumima. band je fino uvjezban, pjesme volim najvise zbog orjentalnog prizvuka. likovi sus vi ok maksimalno. treci band, paaa, treci band se nije pojavio na bini sto je meni licno bio uderac tako nisko da sam kukao citavu noc zbog njihovog odsustva, navodno frka na auto putu. Nadam se da ce doc na popravni ispit tj da ce uskoro uopste izaci na ispit.Jako mi je zao.

P.S. Strikeru, hvala na diskovima, nadam se da ce taj album uskoro izaci jer muzikaje vrijedna svakog stovanja.

Agonize otvaro za ove bendove il sta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Uh jebote
Isto kad su Napalm i Exodus ovde otvarali za hatebreed...cak the black dhalia murder svirali poslje njih
Ja konto to samo moze bit u americi

Profile  

PostPosted: 23. 05. 2009. 17:19 

Morgoth1 wrote:
Agonize otvaro za ove bendove il sta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Uh jebote
Isto kad su Napalm i Exodus ovde otvarali za hatebreed...cak the black dhalia murder svirali poslje njih
Ja konto to samo moze bit u americi

Zapravo je sve bilo jako logicno, obzirom da je Agonize krenuo noc ranije, a mi se ostali se pogubili, pa bukvalno ko je kada stigao na svirku, a neki nisu uopste eheh :)

A btw...srecom dobra je ekipa, tako da uopste nije bilo bitno ko kada svira, sto mi je bilo vrlo drago, jer je jako rijetko naci ekipu da sviras s njima, a da nema svadja oko toga ko ce 1, 2, 3 da svira :) Mi se fino izmjenjali i svima bilo super :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 90 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]