Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 19:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 172 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bonded By Blood, Fueled By Fire, Suicidal Angels - 28.5 @MKC
PostPosted: 20. 05. 2009. 18:49 

Ovo ga je bog kaznio :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 20. 05. 2009. 19:11 
Jebem ti Boga, jebem ti Allaha takodje,jebem ti tevrat, jebem ti tespih, jebem ti hljeb,jebem mater bozju, jebem djevicu mariju,jebem ti nishan muhamedov,jebem ti kabbu,jebem ti kuran,jebem ti kolekciju kevsera,jebem ti dzubox pun ilahija,jebem ti fatihu,jebem ti Boga ponovo,jebem ti ilmihal,jebem ti bismilu,jebem ti krv isusovu,jebem ti mektebe i medrese,jebem ti 6 miliona dzamija,jebem ti mimber, jebem ti serfet,jebem ti dzumu namaz, jebem ti ikindiju i podnu,jebem ti meleke,jebem ti vagon allahova,jebem ti adema i havu,jebem ti takvim,jebem ti casopis sumeju,jebem ti polumjesec i zvijezdu,jebem ti onu muhamedovu zastavu,jebem ti zem zem vodu,jebem ti fars,jebem ti salavate,jebem ti jasine,jebem ti ahmedije,jebem ti dzennetske hurije,jebem sve bule ovog svijeta,jebem alem,jebem ti boze mater po picke i po po supka i jebem je u usta.

nakon nekoliko godina sam zaplako :cry: :cry: :cry:

necu sad ni ic nikako jebla im Neurasthenia mater

PostPosted: 20. 05. 2009. 21:58 

SODOM wrote:

Bend je sam odlučio odustati od turneje. Više interna informacija je da nisu bili zadovoljni nekim organizacijskim stvarima, ali kako im je volja. Nisu imali nikakvog drugog razloga da odustanu od turneje, osim vlastitih nekih stavova.

A i ovo neću ni ić nikako - obriši o dupe, onako iskreno - iako je to tvoj odabir/mišljenje/stav... Tu sam se naslušo koječega i na kraju na Thrash Metal koncert 70km od tebe ti mrsko otić. A ovi klipani grčki ako su takih stavova ne moraju mi u avliji svirat.

Profile  

Post subject: Re: Bonded By Blood, Fueled By Fire, Neurasthenia - 28.5 @MKC
PostPosted: 20. 05. 2009. 22:12 

Kako ces ban dobit kad neki administrator vidi ovo haha

Profile  

PostPosted: 20. 05. 2009. 22:54 
ma dolazi se ba...ono je bilo u trenutku divljanja i razbijanja ventilatora.
bas se ev nabrijavam (tjesim) sa ovim spread the fire i feed the beast
bice ovo svirka vrh al mogla je bit i bolja...nema sanse da se propusti

a grci ima da mi sviraju ovdje u Lukavcu...
znao sam cim je themis otiso da ne mogu kao trio ic na turneju...

nek me banuje...ionako mi nije ni do ceg

PostPosted: 20. 05. 2009. 22:55 
hah jebes to sad sodome
hajd na slipknot s nama :D

PostPosted: 20. 05. 2009. 23:12 

SODOM wrote:
ma dolazi se ba...ono je bilo u trenutku divljanja i razbijanja ventilatora.
bas se ev nabrijavam (tjesim) sa ovim spread the fire i feed the beast
bice ovo svirka vrh al mogla je bit i bolja...nema sanse da se propusti

a grci ima da mi sviraju ovdje u Lukavcu...
znao sam cim je themis otiso da ne mogu kao trio ic na turneju...

nek me banuje...ionako mi nije ni do ceg

Znam da ti je bed jer si zbog njih najvise htio doc, ali jebiga - nisu otkazali samo ovaj koncert nego cijelu turneju i moš ga jebat. Njihova odluka.

Ali da ne budeš tužan, 28.05. na dan ovog koncerta ide jedna nova službena najava koja bi te mogla obradovati ;-)

Profile  

PostPosted: 20. 05. 2009. 23:49 
:D :D vec mi je bolje

PostPosted: 24. 05. 2009. 10:11 

još malo još malo :)

Profile  

PostPosted: 25. 05. 2009. 11:35 
hahahahaaa....znao sam vec u februaru da ce mi 29og enver zakazat nesto....
al nikad ne reci da ne moze gore...naime,zakazo lik u cetvrtak 28-og predavanje na kojem ce usput i pohlupat potpise,a u petak 29-og ispit...
svasta :| ,al ko ga jebe

jos 3 dana,ee

PostPosted: 25. 05. 2009. 11:38 

SODOM wrote:
Jebem ti Boga, jebem ti Allaha takodje,jebem ti tevrat, jebem ti tespih, jebem ti hljeb,jebem mater bozju, jebem djevicu mariju,jebem ti nishan muhamedov,jebem ti kabbu,jebem ti kuran,jebem ti kolekciju kevsera,jebem ti dzubox pun ilahija,jebem ti fatihu,jebem ti Boga ponovo,jebem ti ilmihal,jebem ti bismilu,jebem ti krv isusovu,jebem ti mektebe i medrese,jebem ti 6 miliona dzamija,jebem ti mimber, jebem ti serfet,jebem ti dzumu namaz, jebem ti ikindiju i podnu,jebem ti meleke,jebem ti vagon allahova,jebem ti adema i havu,jebem ti takvim,jebem ti casopis sumeju,jebem ti polumjesec i zvijezdu,jebem ti onu muhamedovu zastavu,jebem ti zem zem vodu,jebem ti fars,jebem ti salavate,jebem ti jasine,jebem ti ahmedije,jebem ti dzennetske hurije,jebem sve bule ovog svijeta,jebem alem,jebem ti boze mater po picke i po po supka i jebem je u usta.

nakon nekoliko godina sam zaplako :cry: :cry: :cry:

jebo te bog glupi, aj smiri malo sa psovanjem

Profile  

PostPosted: 25. 05. 2009. 12:23 
:roll: :roll:

PostPosted: 26. 05. 2009. 23:50 
sutra prijava ispita,prekosutra po potpise i zacas na stanicu i pravac zupanja...dolazi se u mizernom broju...kao i uvijek,ide nas 10 pa onda dva dana prije koncerta sve neke izvlakuse :roll: :roll: :roll:
trebam pocet udarat svegam,jos kad rekne "neam para" a koncert najavljen pola godine prije zaklo bih ga kasikom...

et, vidimo se gore oko 4 popodne, ukoliko nadjemo taj MKC :mrgreen:

p.s.
deda javi ako su se ameri predomislili ili ako planiraju da im pukne guma na kombiju

PostPosted: 27. 05. 2009. 16:10 

Čini mi se da imam loše vijesti. Koncert se neće otkazati, ali kombi im je riknio (opet - drugi puta nakon što je to bio slučaj i sa Suicidal Angels-om) i moguće je da jedan od tri benda neće nastaviti turneju. Dakle ne samo naš koncert, nego nastavak cijele turneje. Više informacija kroz par sati...

Isto tako, ovo se polako iz odlične ideje Spred The Thrash iliti European Massacre turneje polako pretvarara u Total Disaster turneju... Čekam službenu potvrdu od njihovog menadžmenta što se zbiva u Mađarskoj trenutno pa javim.

Å to god bilo, sutra pravimo dernek i najavljujem novi Gig za deveti mjesec! :twisted:

Ja se iskreno radujem više pijančenju sa Motherpigom i ostalom ekipom 30-og...

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2009. 16:23 
Moderator

Deda kralju organizuj nam Darkest Hour!!! I dovedi nam neki zajebani thrash bend ala Toxic Holocaust ili neku partijanu ala Municipal W da se iskačemo ko ludi i potom da se olešimo!

Tu bi mogli i thrasheri i Motherpig i svi ostali što se znaju dobro zanaviti - i bilo bi nam preludo :D !

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2009. 16:34 

artredis wrote:
Deda kralju organizuj nam Darkest Hour!!! I dovedi nam neki zajebani thrash bend ala Toxic Holocaust ili neku partijanu ala Municipal W da se iskačemo ko ludi i potom da se olešimo!

Tu bi mogli i thrasheri i Motherpig i svi ostali što se znaju dobro zanaviti - i bilo bi nam preludo :D !

Prva želja je trenutno neostvariva nažalost (što zbog publike, to i zbog benda i financija) - a jedna od druge dvije nas očekuje uskoro kod nas ;). Očekujem da ćete onda doći na dernek. Taj gig kad odradim mogu u mirovinu, hehe... :lol:

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2009. 16:46 
Moderator

deda wrote:
artredis wrote:

Prva želja je trenutno neostvariva nažalost (što zbog publike, to i zbog benda i financija) - a jedna od druge dvije nas očekuje uskoro kod nas ;). Očekujem da ćete onda doći na dernek. Taj gig kad odradim mogu u mirovinu, hehe... :lol:

halo bolan deda to je sve jedna želja jebo ga ti :D ! Zbog publike? Pa koja još ćuka ne zna na svijetu ne postoji jači bend koji miješa genuine At The Gatesov melodath sa HC/Punk zvukom od njih. Meni se barem čini da bi bilo više publike nego što ti misliš ali možda griješim... Bend? zar su smradovi? Finansije? Zar su toliko skupi?

Al hajd tvoj drugi dio posta me raduje :D . Moglo bi se nekim busom iz Sarajeva onda doći do tebe - pa da dernečimo.

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2009. 17:01 

I sutra na ovaj konc i u subotu na Motherpig ako se neko od vas zaleti neka se javi (ako je netko siguran da ce zalutat, mogu mu i broj mobitela na pm poslat :D). A za ovaj gig u devetom mjesecu ide objava sutra na koncertu, pa i online. Tad ću i rođendan slavit vjerovatno i tad dođite avionom ako hoćete :).

Za DH ne bih ulazio u neku online raspravu. Kvalitetan je to bend, odlična svirka, odlična atmosfera i komunikacija s publikom, ali možda jedino za Močvaru kod nas jer je sranje takav gig raditi u manjim (ostalim) gradovima i prčavarama poput ove gdje ja živim. Ako se dogodi ovo s močvarom nekim slučajem, dogovoriti ćemo i neki dernek tamo onda, hehe :)

Profile  

PostPosted: 27. 05. 2009. 22:07 
sjooo,ionako smo se jedva skrpili za lovu,ostalo nas na kraju samo trojica, i jos ovakva vijest, pa sad da se usudim riskirat ispit,potpis i pare...daj deda javi sta im je sa kombijem,javi bogati do 6h ujutro ocel doc i ko ce doc.

i ajd posalji br. na pm

PostPosted: 28. 05. 2009. 06:02 

Službeno:

Quote:
Unfortunately the two bands had serious problems with Van's driver, the
Van also broke, there were some unexpected problems and Bonded by Blood
decided had to drop out of the tour.

We got other Van and other driver, but the guys of BBB is putting their
foot down and not changing their mind. They spoke that there were many
problems in this tour, but happened things that Booking Agency really could not make
anything.

Fueled by Fire and Neurasthenia decided to continue the tour if you are in...

Na prvom "total disasteru" će svirati FBF i Neurasthenia, te mogući lokalni support + slušaonica i projekcije... Nažalost, dogodile su se neke neočekivane stvari na ovoj turneji. Tko je zakazao (bendovi ili managment) ne bih točno znao, ali stvar će se sa naše strane odraditi kako je prvotno i zakazano...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 172 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]