IZUDARAGA wrote:
Korn jarane vidi se da me ne znaš, NE VOZIM JA I NIJE MOJ BUS, da jeste bilo bi tako kako ti kažeš i još jeftinije! A ti nađi lika da te vozi autobusom za 400 KM
Ajd, da se ne skreće s teme, do sad se niko nije javio, oglas vrijedi još 5 dana i ja odustajem. Ja sam stvarno mislio da u Sarajevu ima raje koja sluša Slipknot i želio sam im izaći u susret, ali izgleda da nositi majicu Slipknota (a ima ih više nego Sepulture) i voljeti taj bend nije isto.
Ma nabijem ih ja na quratz. Sve bih te fejkere dao za jednog starog seratora da je sa nama - to bi bio dernek

.
Nego, jesi ti još negdje postavio oglas? Na nekim drugim forumima možda?
Uglavnom, Vana (osim ako možda ne ide neÄim drugim), Andrej, Ensar, Mahir i ja smo za sada 100%! Ako ti treba poÅ¡aljem ti mail sa punim imenima i prezimenima.
Ovo je ljudi ponuda boli glava! Ja se 1000 puta zahvaljujem ko je skontao a ovima Å¡to to ne vide, bilo da podjebaju ili oÄito misle da sve znaju, poruÄujem neka se ni ne javljaju.
Čut ću se ja još sa rajom iz N. Travnika i Travnika da vidim ima li iko ko bi izabrao ovu varijantu putovanja.
EDIT: Mi bi proÅ¡li i kroz Novi i kroz Travnik jelde? U tom sluÄaju bi mogli pokupiti ekipu iz tih gradova ako bi htjeli sa nama.