Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 16. 06. 2025. 22:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 128 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Zene i Pare
PostPosted: 03. 06. 2009. 15:17 
Moderator

mislim da sam ja u ovome svemu The Dude, stil oblacenja nije ters, vec odraz licnosti.
a ako si ters licnost, onda imas nepotreban problem.
isto vrijedi i za trebe, jel. metaleci imaju Kerrang, Revolver, Metal Edge i Metal Hammer da im kaze kako šta, isti brejnvoš ko MTV, a ti Libijo zivis izmedju SAD i BiH, dvije epski glupe zemlje, gdje takih mutanata ima kolko hoš.
treba znat biti umjeren, kako Arinoe zna, i pare i jare :D

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 15:22 

Umjerenost...to je Balijska, izvorna, kljucna, furaj sredinom. Radje mrtav. NIKAD SREDINOM. Liv it tu d meks. Nou fakin' rigrets.

Mislim da su sve zemlje epski glupe, nema "pametnih". U svakoj je omjer idiota i onih koji nisu tu negdje. Inace su iste zemlje u teskim krizama, mora neko da pere klonju jarane, nemogu svi biti astrofizicari.

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 15:26 

biafra wrote:
metaleci imaju Kerrang, Revolver, Metal Edge i Metal Hammer da im kaze kako šta, isti brejnvoš ko MTV

To ja zovem poprokerima :mrgreen:

Jedino je Metal Maniacs ostao koliko toliko citljiv, cak je i Terrorizer otisao u ljigu.

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 15:51 

biafra wrote:
mislim da sam ja u ovome svemu The Dude, stil oblacenja nije ters, vec odraz licnosti.
a ako si ters licnost, onda imas nepotreban problem.
isto vrijedi i za trebe, jel. metaleci imaju Kerrang, Revolver, Metal Edge i Metal Hammer da im kaze kako šta, isti brejnvoš ko MTV, a ti Libijo zivis izmedju SAD i BiH, dvije epski glupe zemlje, gdje takih mutanata ima kolko hoš.
treba znat biti umjeren, kako Arinoe zna, i pare i jare :D

zato sam ja prekul 8)

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 15:51 
Moderator

Quote:
Umjerenost...to je Balijska, izvorna, kljucna, furaj sredinom. Radje mrtav. NIKAD SREDINOM. Liv it tu d meks. Nou fakin' rigrets.

to, realno, mogu furat muzicari, glumci ili roadiji i ostala narkomanija koji zive od struke.
ili skvotovci haha

Quote:
Mislim da su sve zemlje epski glupe, nema "pametnih". U svakoj je omjer idiota i onih koji nisu tu negdje. Inace su iste zemlje u teskim krizama, mora neko da pere klonju jarane, nemogu svi biti astrofizicari.

nema to nikakve veze, govorio sam o poslovičnim glupostima bošnji i amera, bracki narodi e, moš ima prodat apsolutno SVE, od svinjske gripe i Oprah showa do Marjana Mijajlovića i Evrovizije. e sad, metal, redenici i buntovništvo su tek poslastica za nadrkanu omladinu, ima tu i ok raje, normalno, al vecina je cirkus zivi. zato kazem - umjereno, treba znat šmekerski izrazit taj neki stav kroz izgled, a da ne bude neumjesno - sta je recimo s Napalm Death il sludge bendovima, svi kao da s kafe idu :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 15:53 
Moderator

to za Terrorizer stoji :D

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 16:04 

biafra wrote:
to, realno, mogu furat muzicari, glumci ili roadiji i ostala narkomanija koji zive od struke.
ili skvotovci haha

Ja sam nosio kravatu na posao. Nisam se osisao ali da je posao bio kakav i da su zahtjevali, ne bih oklijevao. Ali se odrekao sebe u slobodno vrijeme, nikad. Izgledam kao skvotovac jer drugacije nemam, ne zelim, necu.

Quote:
nema to nikakve veze, govorio sam o poslovičnim glupostima bošnji i amera, bracki narodi e, moš ima prodat apsolutno SVE, od svinjske gripe i Oprah showa do Marjana Mijajlovića i Evrovizije. e sad, metal, redenici i buntovništvo su tek poslastica za nadrkanu omladinu, ima tu i ok raje, normalno, al vecina je cirkus zivi. zato kazem - umjereno, treba znat šmekerski izrazit taj neki stav kroz izgled, a da ne bude neumjesno - sta je recimo s Napalm Death il sludge bendovima, svi kao da s kafe idu :mrgreen:

Mislis da Englezima i Svedima nemozes? Mozes i to na ogavnije nacine. Ne kontam sta mislis sa smekerski jer s jedne strane imas Eyehategod koji vonje gore nego Watain poslije koncerta, al nazalost ne od stocne krvi nego od licnog peksimeta, dok ND i sladz bendovi izgledaju ko nekakvi kamiondzije, vozaci kombajna, bas seljadija. Neznam gdje ti tu vidis "smekere" jaro. Oni su jednostavno regulara, normalni ljudi ruralne pojave, jedino sto je Shane Embury ruzniji od babe jage pa njega nista ne spasava...

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 16:24 
Moderator

Quote:
Ja sam nosio kravatu na posao. Nisam se osisao ali da je posao bio kakav i da su zahtjevali, ne bih oklijevao. Ali se odrekao sebe u slobodno vrijeme, nikad. Izgledam kao skvotovac jer drugacije nemam, ne zelim, necu.

ja kazem isto. a ovo zadnje bi ukratko bio moj opis.

Quote:
Ne kontam sta mislis sa smekerski jer s jedne strane imas Eyehategod koji vonje gore nego Watain poslije koncerta, al nazalost ne od stocne krvi nego od licnog peksimeta, dok ND i sladz bendovi izgledaju ko nekakvi kamiondzije, vozaci kombajna, bas seljadija. Neznam gdje ti tu vidis "smekere" jaro. Oni su jednostavno regulara, normalni ljudi ruralne pojave, jedino sto je Shane Embury ruzniji od babe jage pa njega nista ne spasava...

haha zajebavam se za smekere, al to 'regulara, normalni ljudi normalne (ruralne) pojave', to ba... :mrgreen:
druga stvar je sto su oni, jel, peksimi, al ne moras izgledat kao clan GWARa da bi dokazao poentu, to hocu rec

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 16:29 

ono, kao sto rekoh, ako si ti sebi lip takav...bujrum. kad odes u neki ludi darkerski klub gdje trebe nose naninu lampu i krila sebi priteftere...onda skontas da jeto sve krajnje irelevantno, ustvari, meni jeinteresantno, samo mi normalnost dosadjuje...

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 16:43 

Pricaju neki dan dvojica kolega sa posla, kad kaze jedan:
- Moram ici u teretanu, moja nova djevojka vec godinama ide 4 puta sedmicno na fitness...
Kaze drugi:
- Ma boli te k, one moraju dobro izgledati, mi ne moramo

:lol:

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 16:48 

- a sta se kod vas nosi?

- ma nosi se bre u pizdu materinu!

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 17:27 

:| :|

Last edited by Bruno on 03. 06. 2009. 20:08, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 17:50 

e dajte stavite na forum ovaj smajli

Image

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 20:07 

aha kao jel fejspalm meni? :)

:|

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 20:20 

Shiteater black wrote:
e dajte stavite na forum ovaj smajli

Image

pa nije,samo sam se tu sjetil :)

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 20:23 
Moderator

kktz wrote:
- a sta se kod vas nosi?

- ma nosi se bre u pizdu materinu!

U Rvackoj prati talijansku, u Srbiji francusku, a u Bosni tursku modu :lol:

to su ta zločesta deca i istočno od jaja :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2009. 20:43 

jedna od boljih njiovih :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 04. 06. 2009. 20:23 

Ja sam za kič i pretjerivanje u svakom smislu :D, al nisam za konformističku baruštinu kiča- svi isti.
Osoba u najjeftinijim japankama i osoba u čizmama od milju eura, su možda pak jedno te isto. S jedne strane je modernost i oponašanje primjera, s druge namjerna nemodernost i oponašanje s negativnim predznakom, i jedno i drugo su društvena tendencija.
Muškarci obično lažu kad kažu da im nije važno. Svi smo mi na svoj način narcisoidna đubrad i svako bi da je genije, pusti mi lažnu zamaskiranu skromnost.
Uvijek se sjetim Skendera i njegovog: sirotinji se na faci vidi da je sirotinja. A od sirotinjskog(čak i u smislu fizičke ne-obdarenosti) kako god odvratno i brutalno zvučalo, svi bježe.Tako bih ja rekla da bogatiji uvijek imaju prednost, jer eto, ako se neko i složi da ljepše i privlačnije izgleda djevojka u haljinici i japankama nego u full metal opremi, ne mislim da ta ista djevojka izgleda bolje u toj varijanti od 10 eura nego što bi u Kavalijevoj haljini od najfinijeg materijala od ha hu eura, namirisana DG a ne nekim parfemom za 3 marke i sl. Sve je ipak relativno, paradoksalno..
Hijoooj sero što filozofiram, al morala sam :D

Profile  

PostPosted: 04. 06. 2009. 21:13 

Maja wrote:
Ja sam za kič i pretjerivanje u svakom smislu :D, al nisam za konformističku baruštinu kiča- svi isti.
Osoba u najjeftinijim japankama i osoba u čizmama od milju eura, su možda pak jedno te isto. S jedne strane je modernost i oponašanje primjera, s druge namjerna nemodernost i oponašanje s negativnim predznakom, i jedno i drugo su društvena tendencija.
Muškarci obično lažu kad kažu da im nije važno. Svi smo mi na svoj način narcisoidna đubrad i svako bi da je genije, pusti mi lažnu zamaskiranu skromnost.
Uvijek se sjetim Skendera i njegovog: sirotinji se na faci vidi da je sirotinja. A od sirotinjskog(čak i u smislu fizičke ne-obdarenosti) kako god odvratno i brutalno zvučalo, svi bježe.Tako bih ja rekla da bogatiji uvijek imaju prednost, jer eto, ako se neko i složi da ljepše i privlačnije izgleda djevojka u haljinici i japankama nego u full metal opremi, ne mislim da ta ista djevojka izgleda bolje u toj varijanti od 10 eura nego što bi u Kavalijevoj haljini od najfinijeg materijala od ha hu eura, namirisana DG a ne nekim parfemom za 3 marke i sl. Sve je ipak relativno, paradoksalno..
Hijoooj sero što filozofiram, al morala sam :D

Dje ti je onaj post u kojem si mene spominjala??? :lol: :lol:

Nisam ga bas uspio skroz procitat :twisted:

Profile  

PostPosted: 04. 06. 2009. 21:44 

Image

ima tu nešto..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 128 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]