u maju je jos bila operacija, sad je na oporavku i navodno bi trebao biti spreman za iducu sezonu skroz. mada, u tim godinama...ko zna, istrosio se on u zadnjih par sezona skroz.
imam osjecaj da ce opet najebat

al jebo moj osjecaj haha
i da, Rasheed je isto stariji, al je i kvalitet jebga, a osim toga privatno je prijatelj s Garnettom, tako da je to sve super i sve kul. mozda je malo onako potezak i smarac i ne zna s sudijama i trenerom, al e, mora nesto heh. osim toga, zna trojkle bacat, nije sebican, visok je, uz Perkinsa i Garnetta ce vazda bit neko, ukratko, ocekujem dobru sezonu
Celticsi postaju stara ekipa, to je sto me nervira malo ( Allen 34, Pierce 32 i Garnett 33, Marbury i Scalabrine '77-'78 godiste, House isto blizu ), moglo bi postat ruzno ako bi naredna sezona bila swan song ove generacije - no ne mora biti. da, vjerovatno serem
Davis, Rondo, drugi Allen i Perkins su
djeca hehe. cini mi se da imaju fin plan za buducnost, eno onaj J.R. Giddens se fino pokazao u Pro Summer ligi, isto i Walker, od Hudsona sa drafta se puno ocekuje, dobre mu i statistike...no kad malo skontas, glavni igraci u NBA su svi preko trideset ili su blizu, heh, eno i Lakersi uzese Artesta, a ode Ariza. jebeno. ocekujem Celtics - Lakers finale hehe ( Cavsi s O'Nealom ce bit jebeni skroz, da budemo realni, jel )
koga ti pratis, ja ne skontah, Lakerse? il si onako, opcenito ljubitelj

i dje cemo sad gledat tekme?