Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 09. 2025. 12:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 124  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 06. 06. 2009. 11:01 

Snake wrote:
Addi wrote:
Snake wrote:

jos da odrade i opposing force i blue shift, gdje bi kraja bilo

eh, to htjedoh rec, sta mislis jel moguce da i to dvoje strpaju zajedno s tim?
ne vjerujem, al bilo bi fino...

mozda ne odmah, jer je i ovo sto rade ogroman zalogaj....
mada mislim da ce i ekspanzije jednog dana doci na red, pogotovo ako kritike na Black Mesu budu dobre (u sto ne sumnjam)

mali update :D

Pressakey.com: Opposing-Force: Source. Blue Shift: Source. Sounds realistic?
Johannes Tripolt:
Both projects are being worked on by other teams so there is no need for us to step in and redo that too.

Also, who'd like to wait another 10 years till Black Mesa: OF/BS.

Pressakey.com: Speaking of waiting. When is Black Mesa release?
Johannes Tripolt:
2009, like it was announced in the last trailer.

Profile  

PostPosted: 06. 06. 2009. 11:26 
jestel vidjeli ono novo sa E3
lafo igranje bez padova, bez iceg lafo
jebo wii

djeluje mi smijesno

http://www.youtube.com/watch?v=B2r9cKjNQe4&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=-9hAeZ1EHcQ

PostPosted: 06. 06. 2009. 15:33 

Snake wrote:
mali update :D

Pressakey.com: Opposing-Force: Source. Blue Shift: Source. Sounds realistic?
Johannes Tripolt:
Both projects are being worked on by other teams so there is no need for us to step in and redo that too.

Also, who'd like to wait another 10 years till Black Mesa: OF/BS.

Pressakey.com: Speaking of waiting. When is Black Mesa release?
Johannes Tripolt:
2009, like it was announced in the last trailer.

opa, nadam se da ce to sve izac ubrzo, necu moc iscekat...

Profile  

PostPosted: 21. 06. 2009. 20:37 

Hard Truck Apocalypse je nešto što mi je oduzelo nekoliko noći, igra je zaraza živa, priča je karina, glasovi su katastrofa (Rusi su pravili igru) al je igrivost vrh, vozanje naoružanog kamiona u nekom Mad Max okruženju, rokanje s banditima, ma beton, eo screenshot:
Image

Profile  

PostPosted: 22. 06. 2009. 11:38 

kad sam dobio nintendo ds faktor srece mi je porastao za jedno 75%. em sto se deru sva nova izdanja koja izadju jos usto mogu igrat stare nintendo igre. savrsenstvo. trenutno igram final fantasy: echoes of time i ultimate mortal kombat.

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2009. 01:36 
Moderator

prekuco sam Stranglehold - jebeno dobra igrica na fazon Max Payne i HL Opera. Urađena po John Woo-ovom Hard Boiled-u, i glavni lik igrice je Chow Yun Fat, kao inspector Tequila. Igrivost - 100%! Grafika - dobra. Efekti - ludnica. Dobro je što moš skoro na sve pucati da padne neprijatelji na glavu.

ima svega - od payneovskog skakanje i bacanja, spuštanja niz gelender i izvođenja akrobacija. dodatno se kroz igricu dobivaju neke sposobnosti. igrica je baš vrh vrhova! ovo je baš MUST HAVE za one koji imaju malo jači PC.

dođe na 3 DVDa i zauzima jebenih 12 GB, al zato je pun užitak!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2009. 02:17 

vjerujem da je dobra igra al jebiga sumnjam da ce mi se svidjet ko max p. uglavnom odigracu kad predjem sve ove fpsove sto nisam prije mogo igrat, ko lud ih prelazim sad sve za redom :-D trenutno sam na crysis (i igru igram na max. sto ne mogu da vjerujem). ovo je igra jebote, stvarno, ko sto je nekad bio kvejk i half life...

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2009. 18:17 

Addi wrote:
trenutno sam na crysis (i igru igram na max. sto ne mogu da vjerujem). ovo je igra jebote, stvarno, ko sto je nekad bio kvejk i half life...

BLASFEMIJA!!!!!
Odron kao sto je Crysis usporedjivati sa Quake ili HL serijalom je za ranjavanja u stopalo!

Da se razumijemo, igra ima fantastican engine, ali to joj je jedini faktor koji je dize u nebesa. Da nema enginea kakav ima, bila bi (ispod)prosjecna pucaljka

Profile  

PostPosted: 25. 06. 2009. 21:40 

ma samo ga ignorisi, ne zna on sta prica... :D

Profile  

PostPosted: 26. 06. 2009. 12:18 

bloodflood wrote:
ma samo ga ignorisi, ne zna on sta prica... :D

rece covjek koji jos nije instaliro krajsis :razz:

Profile  

PostPosted: 26. 06. 2009. 12:22 

Snake wrote:
Addi wrote:
trenutno sam na crysis (i igru igram na max. sto ne mogu da vjerujem). ovo je igra jebote, stvarno, ko sto je nekad bio kvejk i half life...

BLASFEMIJA!!!!!
Odron kao sto je Crysis usporedjivati sa Quake ili HL serijalom je za ranjavanja u stopalo!

Da se razumijemo, igra ima fantastican engine, ali to joj je jedini faktor koji je dize u nebesa. Da nema enginea kakav ima, bila bi (ispod)prosjecna pucaljka

ne znam sta je sokantno za tebe tu, al igre far cry, crysis su sami vrh danasnjice fps-a, ko sto je to nekad bio hl, kvejk, dum, itd... nisam usporedjivao igre pogledaj post malo bolje. krajsis je fenomenalna igra, de reci nesto sto je izaslo bolje u zadnje 2 godine?

Profile  

PostPosted: 26. 06. 2009. 12:47 

@addi - ne moram je instalirat da znam da nije ni blizu Qu i HLu, a instaliro sam, btw... ;-) :lol:

ma necu se sad sa tobom ovde raspravljat, neam fakat vremena, a i svakako ne znas sta pricas. ako bas ne mozes izdrzat, pa ti je do rasprave, na kafi cemo...:)

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2009. 15:23 

igra je za danasnjicu isto sto je u svoje vrijeme bila hl igra. bum na trzistu i medijima i sve ostalo. najbolja igra tog doba. otkud znas da za 10 godina nece i krajzis bit kult igra ko sto su danas hl i q? naravno da ne moze bit bolji krajzis nit sam to reko. nemas pojma sta pricas ba, previse si zbunjen zbog ispita :razz: :lol:

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2009. 16:15 

piso sam ti ono prije ispita :) . evo igram ovo...igra je usminkano sranje maltene... al dobro... ima vas pa volite lijepo upakovana govna ;-) :lol: .

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2009. 16:20 

ko te jebe kad si iskomplexiran :-) igrati ti ne smije "lijepo" izgledat da bi bila dobra.

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2009. 16:22 
Moderator

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vas dvojica ste 2 tetke kojima je mrsko izać na kafu i pričat ovakve nebuloze u 4 oka, pa prosipate nebooloze ovdje.

z asve ostalo postoji mastercard :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2009. 16:24 

Addi wrote:
ko te jebe kad si iskomplexiran :-) igrati ti ne smije "lijepo" izgledat da bi bila dobra.

naprotiv. al da si skonto sta sam napiso, ne bi ovo napiso :lol: .

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2009. 16:26 

hahaha nije nego znam te, namjerno seres jer mislis da sam poredio hl i kvejk i krajzis. igra ima odlican endzin, igrivost na nivou, grafika isto, igraj pa ces vidjet. govorio si da ti je far cry dobar a sad ti ovo govno... daj ba, pa igra ista haman :-)

Profile  

PostPosted: 27. 06. 2009. 19:08 

Addi wrote:
hahaha nije nego znam te, namjerno seres jer mislis da sam poredio hl i kvejk i krajzis. igra ima odlican endzin, igrivost na nivou, grafika isto, igraj pa ces vidjet. govorio si da ti je far cry dobar a sad ti ovo govno... daj ba, pa igra ista haman :-)

pa i jesi poredio, al ne direktno...:-). pa i jest maltene napucani farcry (bar ovo dosad sto sam igro)...ok je ba karinajsis (nije bukvalno govno, to sam namjerno pretjerivo ne bi li popizdio :razz: ), al da je u rangu Qa i HLa...nide veze, eto to ti je to i necu fakat vise da se raspravljam preko foruma, pegla si :D .

Profile  

PostPosted: 28. 06. 2009. 01:05 

bloodflood wrote:
Addi wrote:

pa i jesi poredio, al ne direktno...:-). pa i jest maltene napucani farcry (bar ovo dosad sto sam igro)...ok je ba karinajsis (nije bukvalno govno, to sam namjerno pretjerivo ne bi li popizdio :razz: ), al da je u rangu Qa i HLa...nide veze, eto to ti je to i necu fakat vise da se raspravljam preko foruma, pegla si :D .

eto kolko ne citas nista. reko sam ako ti je far cry bio super ovo ti mora bit jos vise super. jer je skoro ista igra samo poboljsana dosta. a znam da si srao namjerno, to sam ti i reko. dalje, ajd nadji gdje sam pisao da je krajzis u rangu s hl il q. rekao sam da je krajzis za danasnji vakat kao sto je to bio hl i q2 prije 10tak godina, igra koja obiljezi taj period jer se istice od drugih. igre hl i q2 nikad nece moc prestic ni jedna igra, jer je to osnova, ko effigy za svu brutalu kasnije :-) iza hl i q2, doom3 je bio bum, pa sada krajzis... govorim to su te revolucionarne igre. ajd sad ako ista napises dalje vezano za ovo onda si ti pegla nevidjena :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 124  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]