.::Grind Bastard::. wrote:
Nameless wrote:
Nemam neke vece zamjerke...
kad platiš pun iznos karte smiješ imat neku zamjerku
ma jebeš sve te "zamjerke".
Å¡ta? sjedeća mjesta ko u amfiteatru u GrÄkoj? Å¡ta fali, ima raje koja hoće da sjedi i gleda svirku. bujrum, kome se sjedi nek sjedi, ko hoće d askaÄe i gleda, neka stoji.
pod klizav? pa koji kurac prosipate pivu po njemu i balite? ja se nisam nijednom oklizno, možda zato što sam pratio svirku i nisam pokušavo da budem lafac koji se bacaka uokolo.
prostor je dobar; al zvuk je bio tako jak da danas slabo Äujem.
Sacramental Blood - to je death metal. ja ne znam Å¡ta ovi emo corevci hoće, ne nosaju svi ultra uske hlaÄe i piercinge i ne skaÄu svi ko Äimpanze. ljudi su bili energiÄni i odsvirali svoje fantanstiÄno.
Ja bome platio punu cijenu ulaznice, a sve i da nisam, sta?! Jel to neki problem pa nemam pravo izrazit misljenje??? Dosao, vidio, odslusao - komentiram.
S. Blood, svaka cast, nisam apsolutno nis lose rekao za svirku i ne mogu, ljudi su oderali, ubili boga.
Jbg, nisu ispirsani emaci koji nose uske tole i skacu ko majmuni po bini, a bilo bi bolje da jesu... Meni je to minus, ta staticnost i gotovo.
A ti se nisi okliznuo jer si pljeskao s rucicama u prvim redovima i "pratio" svirku s upaljacem u zraku...

Da mi je tebe u moshu vidjet, jednom u godini dana eventualno (od Poppy Seeda do Poppy Seeda)

Mislim, jebe se meni, nek svako radi sta hoce, al bilo je nas koji volimo moshat, zvuk i vise nego pogodan za to bio, pogotovo za vrijeme GD-a, al ko zeli vrat slomit?
Oni su imali i relativno dobar scenski pored dobre svirke, dakle - kompletan paket

Pod JESTE bio previse klizav (klizaviji nego onaj u Bosni, mada ni ono nije optimum, razumije se), samim tim publika je bila... bas kao ti

A iskreno, jebes takvu atmosferu na metal svirci.