Axeman wrote:
Rietas wrote:
Sharane ja ne znam ko organizuje, a mislim da bi se trebalo procut, sto se tice toga na stranici Nargaroth-a samo ima gotov Flyer za koncert u ZG.
A Odar upravo zbog toga nisam ni stavio topic, jer i meni zvuci malo vjerovatno da se ovo stvarno desi,pogotovo u ovakvim okolnostima i kad vec raja u Sarajevu ne zna ko ima upetljane ruke u sve ovo.
Sto se tice tog 19.11 i Sarajeva taj sam datum dobio licno od Rene-a iz Nargaroth-a.
I jos mi je naveo Fiskulturu kao mjesto a recimo npr. za Srbiju mi je rekao da jos nije siguran u kojem klubu.
Situacija je u ovom momentu u najmanju ruku konfuzna, ja se nadam da ce ovo biti odrzano.
Ali stvarno mi nije jasno kako raja u Sarajevu ne zna nista o nekim detaljima.
Ma to je sve rekla-kazala. Ako si u kontaktu sa bendom, pitaj ko im je kontakt i to je to. Ako nije niko od ovih domaćih (ja znam da Slaven nije), može biti Emir (Spawn) ili Goran. Nema nas baš puno. Možda Uriel?
Slusaj, evo ja cu ti ponoviti jos jednom, covjek mi je rekao da je koncert PLANIRAN.Vjeruj ne bavim se nicim srodnim i stvarno mi fali strucno znanje oko organizacije tih stvari.Ali ja nebi opisao ovo kao "rekla-kazala" jer ispade da ja sirim dezinformacije koje sam cuo u lokalnoj birtiji.
Sa druge strane mislim da je stvarno besmisleno da covjeka opterecujem takvim pitanjima, koje vjerovatno i ne zna, jer cisto sumnjam da on licno sve nadgleda i organizuje.
A Sharane, ako te vec zanima vjerodostoinost bujrum dodaj me na msn ili posalji P.M a ja cu ti poslati screenshot mail-a.
Zadnja stvar koju zelim da radim je da dajem lazne nade ionako malom broju lokalnih ljubitelja koji bi ovo voljeli gledati u granicama svoje drzave.